.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    да де...
    личи си...

сигурно люпиш семки във В и следиш другите какво правят...
    хаха,комплексарче скинарче,дебилно смешен си и във всичките ти мнения из всички теми личи злоба и комплексарщина към света,от който си отритнат. Аз семки по мачове не люпя,а подкрепям отбора през цялото време. и ходя в сектор "Б" за това сведение. ти 'ходиш' в сектор ТВ,убеден съм.
    аз когато съм гледал футбол и съм ходел по мачове,ти си си играл с малкото си пишле. Ловиме ли бас?

Guest
    До АТАКА БГ-явно политиката ти е една от малкото силни области!
    Бил съм на доста мачове на Левски(въпреки че съм заклет чорбар) и треа ти кажа,че наистина сте зле!Не се ебавам,пеете две-три песни и то когато отборът печели!А колкото до София-Запад ще кажа само-ААААХАХАХАХАХАХА!Пътувах за последно с тях за към мача с Литекс(преди две-три години на финала за купата) и честно да ти кажа верно щях да се разсмея!През цялото време някъв пикльо на видима възраст 15-16 години обикаляше рейса и подканяше хората да пеят!Нещо от сорта на-"айде бе айде пейте"!Мен,ако питаш повече ми харесват едни момчета от Овча купел(май не са в никва групировка).Поне с тех си правя кефа като се ступаме около красна поляна с маймуните,пък имаше и един пич който ми напълни душата след мача с Беверен-през цялото време цитираше речи на хитлер....

ЦСКА
    Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!

ATAKABG
    Guest
    скинара,мога да те оборя когато и както искам. вече ти казах - следя сериозно българския футбол от доста години и съм част от него (като фен) и съм много наясно с това,което пиша. SofiaWest са признати от цяла България. Между агитките на Левски и ЦСКА голяма разлика няма,освен че сме по-многобройни. А последния път,когато се биха сериозно двете агитки,на финала за юношите на В. Левски през 2005г. точно SofiaWest нашамариха здраво чорбарчетата и вашия гуру Луканката си остана без фанелка.
    Иначе като кежуал групировка най-радват Lauta Hools. Верно че позират,но го правят общо взето качествено и наистина приличат на casual firm.

Не намесвай Атака,че ставаш смешен вече в жалките ти опити да спориш и да се дразниш с някой.

ATAKABG
    Guest
    не съм казал,че най-много се трепеме с полицията. имаш неква грешка.

ATAKABG
    Guest
    и къде пише че "най-много се трепаме"?

Guest
    Абе най-яки са "Железни бригади" !Винаги верни,каквото и да става!
    Малко оф топик-абе шефе,ходи ли на концерта на Бранник в Плевен преди 1-2 месеца?

ATAKABG
    Guest
    на всеки дерби мач биете полицаите, а ние си трайкаме...
    затова и казах, че само последните 2 години правите нещо такова, иначе преди ние доста повече влизахме в схватки с тях...
    ти па къде си влизал

Голям фен
    Град
    United We Love You
    хубаво...
    аз със Запад не съм се заяждал, а с твърдението ти, че най- много се трепете с полицията...

Лаута хуулс прекаляват с филмите за футболни хулигани...
    Лаута хуулс - Мангал до мангал до мангал до мангал до мангал! Хаха
    Боко и Лотев СЪкс!
    т. 2, 9

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    хубаво...
    аз със Запад не съм се заяждал, а с твърдението ти, че най- много се трепете с полицията...

Лаута хуулс прекаляват с филмите за футболни хулигани...
    Лаута хуулс - Мангал до мангал до мангал до мангал до мангал! Хаха
    Боко и Лотев СЪкс!
    Много точно казано

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    Па ние сме 10 човека по на 15-18 години, ама когат се съберем има секс по оградата

HoOliGanS_1912_F
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tyson
    Феновете на Ботев са най откачените
    Един път бях на техен мач, имаше минутно мълчание в началото и всички както си мълчат един от феновете на Ботев
    - Ейй левскари мама*и мръсна....
    Феновете като чуха тоя пич се надъхаха и еб*ха майката и на мълчанието като се развикаха като захвърляха шишета викаха цял мач без да спрът... Бил съм на много мачове на ЦСКА ,на 1-2 на Лески и на още няколко мача, но тези Ботев ми напълниха сърцето
    Napalno saglasna!kvoto i da si govorim fenovete na botev sa nai verni i nai-otka4eni.Malko li sam se bila i az vapreki 4e sam momi4e \/

Guest
    Деца, деца, изкарайте се малко от Football Factory и Green Street Hooligans и се огледайте...Аз първо, че не виждам български футбол, а за фирми и ултраси да не говорим.

Най-дивата фенка,която познавам казва,4е е от ЦСКА,заради гаджето си ходи а ма4ове на Левски,а всъ6тност въоб6те не разбира от футбол,така 4е най-яките фенове са неутралните,които отиват на ма4 все едно отиват на купон,а не за да напсуват съдията,треньора и вратаря,да си тръгнат след като са изгорили и изпотро6или половината стадион и после в автобуса да наръгат с нож някой,който е на разли4но мнение от тяхното

1912
    Guest
    taka ve4e vsi4ki razbraha 4e fenovete na botev 1912 sme nai mnogobroini i nai ludi!!! smiatam temata za iz4erpana!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от KaMiKaDzE
    Най-дивата фенка,която познавам казва,4е е от ЦСКА,заради гаджето си ходи а ма4ове на Левски,а всъ6тност въоб6те не разбира от футбол,така 4е най-яките фенове са неутралните,които отиват на ма4 все едно отиват на купон,а не за да напсуват съдията,треньора и вратаря,да си тръгнат след като са изгорили и изпотро6или половината стадион и после в автобуса да наръгат с нож някой,който е на разли4но мнение от тяхното
    Пози.

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Деца, деца, изкарайте се малко от Football Factory и Green Street Hooligans и се огледайте...Аз първо, че не виждам български футбол, а за фирми и ултраси да не говорим.
    айде бе,"баткото" че има много позьори в България - има,но си има и много запалени хора,има си качествени групировки,признати и из Европа.

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    кои групировки са признати???

Защото сърбите, гърците и турците са много по- луди, имат по- добра хореография, а даже и нивото на футбола им е по- добро...
    Да, това е. Футболът им е по-добър, затова и не ходят по 500 човека на мач. Докато ходим по толкова, не можем да искаме да сме признати феное. Говоря за БГ фена като цяло.

HoOliGanS_1912_F, и наистина с кого си се била?! С котката на съседката, защото е черна на бели петна

Red Army
    Guest
    Abe q se osuznaite malko i stiga ste govorili gluposti! SofiaWest, 4e sa ludi ludi sa, no ne sa koi znae kakvo. LH sa poziori, koito neznaqt koi gi nau4i i ne si priznavat. SfWest i LH sa si liubovnici! Loko Plovdiv e psevdo otbor s publika v koqto preobladavat mangali i psevdo skinheads. Oshte pove4e 4e tva sa si Doko Kiustendil a ne LokoPd. Botev imat mnogobroina agitka, v koqto oba4e i kuza organizaciqta. CSKA SOFIA HOOLIGANS ARMY glasi edin transperant za koito sedqt nai-serioznite xora. No naistina nai-iztreshtelite i ludi fenove sa na MINIORO OT PERNIK, nqma takiva izrodi lefskar4etata nai-dobre si znaqt ot li4en opit. Uvajenie zaslujavat i Spartak Varna i Ti4a(nakratko racite )
    I otnosto gostuvaniqta Dokovci da ne se xvalqt mnogo mnogo, zashtoto vsi4ki znaem 4e armeicite sa N1 i v tova otnoshenie bilo to v Evropa ili v provinciqta. Tva e ot men.

Супер фен

Re: Кои са яките фенове в България?

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от Football_PD
    Пуснете една класацийка според вас как е

1.Локо Пд - най-яките според мене.Навсякъде по много и страшно много викат.Организацията е супер и много яки ефекти правят.
    2.ЦСКА - и те като Локото,ама имат фенклубове навсякъде,а Локо само в Пловдив,затова поставям ЦСКА на 2.
    3.Левски - много са,ама само когато отбора е силен.
    4.Ботев Пд - вечно в сянката на Локото .
    5.Черно Море - тези също са много луди .Много са на брой,все им е пълен стадиона,ама организацията им е под нивото на горните.

Другите в България са много малко на брой и май не заслужават внимание .САМО ЛОКО ПД \/
    ЦСКА имали много фенове, хахах...Като почнаха да играят зле 2ят полусезон, какво стана?!? Едва 300-400 човека на мач, не повече. Това вече са истински фенове, а не само като играят добре и бият, тогава да ходят.
    Не съм съгласен с класацията ти! Специално това за Левски, което каза, не е вярно, но говориш...Явно е, че не си ходил на мачове на Левски, скоро, за да видиш за какво става въпрос.
    Абе айде вие като играхте зле миналата година,да не би стадиона да пръщеше както сега...!?Иначе съм съгланса,че истинските фенове подкрепят отбора си в трудни моменти. Ииии САМО ЦСКА
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си