- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem => Reshenie
Zdraveite kazvam na vsichki v tozi forum ot odavna go cheta no i taka ne posmqh da pisha do sega.Shte Vi razkaja za edna moq istoriq i kakvo moje da stane ako ne reagirash na vreme.
Nqma da si kazvam imeto nito vyzrasta za da ne me poznaqt nqkoi hora , prosto shte naricham sebe si M a priqtelqt mi A ta kakvo stava:
Zapoznahme se s nego predi 2 godini smelo moga da kaja che toi beshe lubovta na moq jivot nai prekrasnoto neshto koeto nqkoga mi se e sluchvalo![]()
obichahme se bezumno mnogo i estestveno zlite kuchki mi zavidqha , na edin kupon A si beshe piinal malko az si lafeh s edna moq averka po edno vreme se oglejdam no ne vijdam priqtelqt mi , tyrqsq go nqma go nikyde i kakvo da vidq zavarvam go v toaletnata da napyva nqkakva smotana kurva
![]()
![]()
![]()
ot tam qko karanici i skandali v kraina smetka mu prostih vse pak beshe piqn a pyk onazi pacha go e natisnala pyrva.
Kakto i da e tova nishto ne e loshoto e che nai dobrata mi priqtelka go haresvashe mnogo i beshe vlubena syshto v nego , na edin drug kupon bqhme az toi i tq togava tq zapochna da flirtuva s nego i da se natiskat pred ochite mizatova vzeh edin noj i v bqsta si i revnosta si q namushkah v kraka , sega tq e v bolnica , az sym v domashen arest i tehnite shte me sydqt
Vijte do kakvo vodi lubovta i revnosta ne si struva za nqkakvo momche da se strada tolkova , molq da ne se pishat komentari ot roda taq tema e izmislica i t.n. koito ne vqrva da ne pishe.
Blagodarq za razbiraneto
Ами момиче то преди да се прави нещо се мисли малко...верно,била си ядосана,ами ако не я беше мушнала в крака,ами некъде другаде???И аз така съм изпадала в изблик на ярост,по-точно истерия беше мойто,щото един фр пак нещо ми се подиграваше,и аз от единия край на стаята го замерих с ключовете и му напраих дупка на ръката,хубуу че вече не ми се сърди,така де,ама мисълта ми е..мислиш ли че ако повдигнат дело на съдийката ще й пука че си била ядосана..то тва бие на агресия ама карай..![]()
От ревност се правят глупости![]()
2т. забрана за ползване на профил
А кво направиха Н и К? или Владислав З.
Леле, момиче, ти не си добре ... как ще намушкаш човек, заради подобна глупост.
1-во явно за гаджето ти не си кой знае какво, за да се натиска с други
2-ро и за приятелките ти си пак такава
3-то как няма да те съдят? Аз ако бях на мястото на родителите на момичето (ако си пълнолетна) ще събера всички възможни връзки, за да ти направя живота черен, както сега така и за по-нататък. Ами представи си да я осъкатиш за цял живот? И то за някакъв пикльо?! Това твойто направо не е нормално за един съзнателен млад човек ...
А ти и оптимист го раздаваш. Съзнателен .. пфу!Първоначално написано от Qgodka_
О, малко ти е... трябало е да те осъдят за дребно хулиганство и опит за убийство по бързата процедура... 10 гидини е добра присъда.
Бахти сапунката ... Ти как можеш да я намушкаш с нож ... нормална ли си ?! За приятеля ти няма да коментирам, пълен бавен. Пропаднала работа ... правете каквото смятате, само не трепете хора заради простотията си![]()
обичам дениту ми{}
Малиииййй ...........нямам думи.А ти не е лошо да си направиш тест в психиатрията!!!Това е повече от ненормална постъпка вееееее!!!!!Как ще намушваш хора с нож за щяло и нещяло.Само заради оня ти си готова да убиеш човек.Басииии.....![]()
![]()
mai trqq6e priqtelq ti da namu6ka6 ,ne neq....![]()
![]()
Awe az ako bqh na tvoeto mqsto nqma6e da vzema no6 a kak q vida da flirtuva s nego bih q hvanala za kosata i bih q naritala zdravo tova 6te6e da e po dobre :P ama i kakto nqkoi kazvat to kato si vluben prai6 gluposti
AXAXAXAX AXAXAXAX teh girl omfg XAAXAX basi tupoto sa6testvo neslu4aino si momi4e..
![]()
![]()
![]()
следва ли продължение... миличка ако е вярна сапунената ти история мн кофти.. просто и аз неам думи.. не си заслужава заради някои да вършиш такива работи.. ми ако наистина я беше намушкала някаде другаде.. не домашен арест ами доста годинки можеше да ти дадат.
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
абе ти луда ли си!?!? Как може да постъпиш така... Нали УЖ ти е най-добрата приятелка... Къде го забрави това? Ами аз бях в подобна ситуация: на гаджето ми най-добрата приятелка се беше позахласнала по мен. Беше на един купон на вилата ми, но моята приятелка дойдоха да я вземат нейните в 2 часа... Всичко стана след това, аз не й отвърнах. Когато се видяхме с приятелката ми й разказах, тя много се натъжи, че е предадена от най-добрата си приятелка. Но излязоха двете, после и с мен и се изясниха. Сега всичко е наред, а приятелката на гаджето ми нито ме харесва, ни лежи наръгана в болницата...
A ti shto ne namushka nego ??nali za natiskaneto trqbvat dvama.Toi ako e iskal shte se e drupnaL !
Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !
Abe momiche ti si za ludnicata...da namushkash Nai dobrata ti priqtelka shtot se e natiskala s "gadjeto" ti...otkachena raota....Po dobre nego da behe marygala shtot defakto toi si e vinoven ne tq...ne tq ima priqtel a toi nali taka....xaxaxa pyk v nai dobriq slu4ai trqqshe sama se namushkash i da gi ostaaish se natiskat na spokoistvie :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
trqbvashe da gi reznesh prez garlata i 2-mata i 6teshe da stane golqmo shou drugiq put probvai taka =D> =D> =D>
vinagi sum obi4al da si igraq s nojove no nikoga ne rugam s tqh, za tva ne6to sudatde da ne sudeha kolko narod 6teh da sum zaklal do sega, kakto i da e, 6to trea da q ruga6 s noj da q odarila v nosa da i go s4upi6, ili v korema da i iskara6 vuzdoha, ili prez balkona da q be6e metnala (sega kato se zamisla mai za poslednoto su6to sudat) kakto i da e, sledva6tiq put prosto q odari no na takova mqsto kadeto ne ostava sinka za da ne moje posle da ti napravat ne6to, ili vzemi 1 ma6inka s baterii ne s kabel i q postriji
po efektivno e
za tva ve4e i da se obiqt ne mogat da te osudat
awe zashto vaobshte si mu proshtavala?ama to vliuben chovek ne misli mn.......samo deto sega shte te sadqt,pak toi shte izleze chist,nali?dva pati shte se natiska pred ochite ti,a ti nqma da go razberesh kakav e.prosto e nqmalo smisal da q ragash onaq pacha.no kakvo da se pravi?vsichko shte mine...s dosta trudnosti,no shte mine.......![]()
![]()
![]()
![]()
Аз на твое място бих ги заклала и двамата![]()
Вие момчета(момичета), които опреквате момичето и казвате че е луда , май никога не сте обичали !
Трябвало е не само нея да намушкаш ами и него ...
Не е трябвало момичето да мисли преди да я намушка тая, а момчето преди да казва обичам те на момичето си след, като един път вече му е простило, мога само да поздравя момичето че така е направило.
Любофта не е нещо с което се прай майтап , и се мисли преди да се казват тея две думички обичам те .....
След, като се знаеш що за тапак си и и, че връзваш на всяка курва по добре недей казва на момичето си обичам те.
Казвам го от личния си опит момче съм.