- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви за малко помощ
Мн съм притеснена.Трябваше да ми дойде на 6.06,а още не ми е дошло.Правих си тест Shure Chek на 5.06,резултатът беше отрицателен.Реших,че може да е било рано и направих нов на 8.06,сутринта с първата урина.Пак беше отрицателен.Секс без презерватив не правя никога и сега не съм,но нз може презервативът да се скъсал,да не сме разбрали,или нещо подобно.Имам предменструални болки в корема,рядко в кръста,гърдите ме болят при допир,но знам,че подобни признаци има и при бременност.Не ми се гади.Искам да ви попитам,теста за бременност сигурен ли е,може ли да му се вярва?Ако ми закъснява още,ще ида лекар,но просто искам и вие да споделите какво мислите за ситуацията.Притеснявам се,защото цикълът ми по принцип е редовен и не съм малка.Моля ви,кажете ми-надежден ли е Shure Chek 2-3 дена след закъснението.Благодаря предварително на вси4ки![]()
est 4e e nadejdennedei se pritesnqva!moje ot promqnata vyv vremeto da ti zakasnqva,moje da si nastinala i t.n.
iz4akai 1 sedmica i ako ne ti doide otidi na lekar
a i ako se be6e skasal prezervativa ti 6te6e da useti6
Spx
nedei si nabiva sama psihoataki
stiskam palci vs da e OK!
ami az kakvo da kaja kato mi zakasnqva s 10 dni,a?ima si lekari za tova.otidi i proveri.no vse pak testovete sa nadejdni.Uspeh
![]()
![]()
![]()
6iban izrod
fergieson,при теб каква се оказа причината да ти закъснява 10 дена?Имаш ли симптоми на идване на мензис?Какво ти каза лекарят?
ами ако си изпълнила всичко точно по инструкциите, вероятността да е станала грешка е минимална, спокойноапък и има други причини за тва да ти закъснява
най-добре отиди на гинеколог, тъй като там ще те прегледад и ще ти обяснят най-добре всичко![]()
УсПеХх![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
blagodarq na vsi4ki,koito se otzovahte na problema miDnes mi doide i sym mn shtastliva i spokoina ve4e
nadqvam se nikoe momi4e da ne prejivee tozi koshmar
![]()