.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: The Rasmus

Град
    София

The Rasmus

кажете си мнението за тази велика група :P

Супер фен
    velika grupa ? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah teq pi6limeta velika grupa ? hahahahaha ei vinagi 6te se nameri nqkoi v toq forum det da me nakara da se tru6kam ot smqh v nas po poda

Guest
    Жалка МТВ поп група.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Xxaxaxax!

The Pederasmus!?! Velika grupa?!?
    Xaxaxaxax!!!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    София
    koi sa tiq be?!?!

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    мене пък си ме кефят ... особено Sail Away , Open My eyes ... велики са ! \/
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi spored mene sa si s uper imat mn qki pesni4ki pone mene me kefat no seki si ima pravo na mnenie :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Град
    Compton
    Tez po-gore ko sa razkvi4aha.Seki si ima vkus,tui ne zna4i 4e trq narejdate.
    Ta,za grypata ne sym slushal mnogo tehni pesni, no `first day of my life` i `no fear` sa dobri.

Guest
    [/b]eee kak se vijda koi kakvo haresva i sledovatelno na kolko e godini..Tiq na po 12 13 14 godini haresvat 'Veliki grupi" kato The Rasmus,Linkin park,Sum 41,simple plan i vsqkakvi takiva
    ama nedeite taka da vuzklikvate v smqh po znae6tite ,za6toto i vie ste minali ottam nqkoga

Повече от фен
    Още щом видях заглавието на темата си знаех, че тук ще падне смях!
    Да наречеш тази псевдо група велика си е направо кощунство!
    The rasmus и думата велики са две напълно несъвместими и взаимно изключващи се неща, от мен да го знаете!

EDIT: Един съвет - по-добре си разкарай ужасния wallpaper от подписа, защото така или иначе админите ще го сторят, но едва ли ще е веднага и ще бъдем принудени да засичаме във форума нелепата физиономия на тоя педал !

лекета ... Лаури пее ужасно.
    не ми харесват
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Абе ти луда ли си бе.Как можеш да наречеш тези малки гейчета велики, най малкото те свирят от супер малко време и това "велики" просто е грехота.Това са най смешните животни на планетата които съм виждал.Тея се пишат за метали, хванали ми китарите и свирят диско абе я F*ck off бе.Ако ги срещнем тези с моите приятели някаде такъв бой ше им ударим че повече нямя да посмеят да педерастеят.На главвия геи ще му ускуба всички пера от главата и ще го оставя да се гърчи в някоя канавка.

Леле с тая тема ти просто изби рибата

Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    koi sa tiq be?!?!
    Не ти трябва да знаещ. За твое добро е.

The Rasmus са най-големите смешници (след Линкин Парк)!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Град
    София
    za подписа всеки има правото да си сложи каквото иска така че това е моят избор,второ не съм на 12,13,14 за да си падам по тази група.трето всеки си има мнение,а моето е,че са си велика група и ще си останат такива.мерси за изчерпателните отговори,но нямааше нужда да ги плюете толкова,по-добре да не бяхте писали,но все пак мерси

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cold_King
    Абе ти луда ли си бе.Как можеш да наречеш тези малки гейчета велики, най малкото те свирят от супер малко време и това "велики" просто е грехота.Това са най смешните животни на планетата които съм виждал.Тея се пишат за метали, хванали ми китарите и свирят диско абе я F*ck off бе.Ако ги срещнем тези с моите приятели някаде такъв бой ше им ударим че повече нямя да посмеят да педерастеят.На главвия геи ще му ускуба всички пера от главата и ще го оставя да се гърчи в някоя канавка.

Леле с тая тема ти просто изби рибата
    ти още повече я изби с отговора си изключително тактично мнение

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx
    Жалка МТВ поп група.
    наистина ли мислиш, че това което предлага Мтв е всичко, което предлага и групата???

жалко....значи всяка група давана по Мтв е глупава...и е поп?....веселбаааааааа...

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    abee predi sysedite mn gi slushaha i im bqh nauchila sichkite pesni naizust v nachaloto me drazneha ama posle svikvash i edna edinstvena pesen mi haresva mislq che Guilty se kazvashe ama si predpochitam moita muzika

Цитирай Първоначално написано от baby_beautiful
    za подписа всеки има правото да си сложи каквото иска така че това е моят избор,второ не съм на 12,13,14 за да си падам по тази група.трето всеки си има мнение,а моето е,че са си велика група и ще си останат такива.мерси за изчерпателните отговори,но нямааше нужда да ги плюете толкова,по-добре да не бяхте писали,но все пак мерси
    Още малко и ще направят революция в музиката, нали?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Фен
    Град
    the heaven
    ebati tupata grupa

Повече от фен
    Моля! Пак заповядай!

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Още малко и ще направят революция в музиката, нали?
    Епа те вече са я направили! Все пак говорим за The rasmus - една ВЕЛИКА група! Не съм нито иронична, нито саркастична, да не си помислите нещо!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx
    Жалка МТВ поп група.
    наистина ли мислиш, че това което предлага Мтв е всичко, което предлага и групата???

жалко....значи всяка група давана по Мтв е глупава...и е поп?....веселбаааааааа...
    Ако ми посочиш някъде където съм казал, че всяка група по мтв е поп, ще те черпя. В дадения случай - RASMUS ги пускат яко по МТВ, значи МТВ им стоят зад гърбовете и ги пробутват. Второ - музиката им е толкова лигава, че направо си бие на поп.
    Има едни други такива мизерници - My Chemical Romance.

Другото, което е...Седнали сте да ми говорите за велика музика...Колко вида музика сте слушали? Колко различни жанра познавате? В момента няма велики групи.
    Единственото велико нещо е албумът MACHINE HEAD на Deep Purple...За всичко останало си има Бетовен, Бах, Шуберт, Моцарт, Чайковски, Шустакович, Лист и т.н. Е те те са велики!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Хм...преди време доста ги слушах...Само за инфото:Свирят от доста отдавна, пърият им албум е някъде 1994 ако не се лъжа...Текстовете им са горе-долу смислени и все пак не са чак толкова лигави...Едиственото, което адскки мноу ме дразни е че са такъв комерс, че няма накъде
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

xcasey jonesx

не хвана нишката на мисълта ми....това, че въртят няколко песни на дадена група по Мтв не значи, че това е всичко което може да ти предложи групата...

в даден момент всяка една хубава група започват да я въртят по Мтв и т.н...което не значи, че телевизията въртяща парчетата влияе по някакъв начин на музиката която правят...

за това, че ги определяш като лигави....ми твое мнение си е...ама поп? помисли си по-сериозно....

в момента велика музика има....просто зависи какво разбираш ТИ под велика музика....

с жанровете не мога да кажа, че съм кой знае колко запозната, но в момента рядко се среща музика която да отговаря на точен и определен жанр...в момента са мешаници м/у жанрове...

пък и винаги има вече несъществуващи групи, които ще си те радват във всеки един момент...независимо колко време е минало...

и като финал искам само да ВИ попитам : какво толкова се впрягате? една група не ви харесва...еми ок...какъв е проблема? всеки харесва различни неща, дайте да спрем да зачитаме мнението на другите понеже смятаме, че е смотано...то ще бъде страхотно...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    толкова по-зле за вас.Явно имате в излишък отрицателна енергия... И наистина е гадно сичко това с гадните мнения.Хората просто ви питат!Не е нужно да псувате! По темата-имат една-две песни които ми харесват...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Acherontia
    xcasey jonesx

не хвана нишката на мисълта ми....това, че въртят няколко песни на дадена група по Мтв не значи, че това е всичко което може да ти предложи групата...

в даден момент всяка една хубава група започват да я въртят по Мтв и т.н...което не значи, че телевизията въртяща парчетата влияе по някакъв начин на музиката която правят...
    Тук жестоко се лъжеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си