- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Rasmus
velika grupa ? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah teq pi6limeta velika grupa ? hahahahaha ei vinagi 6te se nameri nqkoi v toq forum det da me nakara da se tru6kam ot smqh v nas po poda![]()
![]()
![]()
Жалка МТВ поп група.
Xxaxaxax!
The Pederasmus!?! Velika grupa?!?
Xaxaxaxax!!!
![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
koi sa tiq be?!?!![]()
мене пък си ме кефят ... особено Sail Away , Open My eyes ... велики са ! \/
![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Tez po-gore ko sa razkvi4aha.Seki si ima vkus,tui ne zna4i 4e trq narejdate.![]()
Ta,za grypata ne sym slushal mnogo tehni pesni, no `first day of my life` i `no fear` sa dobri.
[/b]eee kak se vijda koi kakvo haresva i sledovatelno na kolko e godini..Tiq na po 12 13 14 godini haresvat 'Veliki grupi" kato The Rasmus,Linkin park,Sum 41,simple plan i vsqkakvi takiva
ama nedeite taka da vuzklikvate v smqh po znae6tite ,za6toto i vie ste minali ottam nqkoga![]()
Още щом видях заглавието на темата си знаех, че тук ще падне смях!![]()
Да наречеш тази псевдо група велика си е направо кощунство!![]()
The rasmus и думата велики са две напълно несъвместими и взаимно изключващи се неща, от мен да го знаете!![]()
EDIT: Един съвет - по-добре си разкарай ужасния wallpaper от подписа, защото така или иначе админите ще го сторят, но едва ли ще е веднага и ще бъдем принудени да засичаме във форума нелепата физиономия на тоя педал !![]()
лекета ... Лаури пее ужасно.
не ми харесват![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Абе ти луда ли си бе.Как можеш да наречеш тези малки гейчета велики, най малкото те свирят от супер малко време и това "велики" просто е грехота.Това са най смешните животни на планетата които съм виждал.Тея се пишат за метали, хванали ми китарите и свирят диско абе я F*ck off бе.Ако ги срещнем тези с моите приятели някаде такъв бой ше им ударим че повече нямя да посмеят да педерастеят.На главвия геи ще му ускуба всички пера от главата и ще го оставя да се гърчи в някоя канавка.
Леле с тая тема ти просто изби рибата![]()
Не ти трябва да знаещ. За твое добро е.Първоначално написано от fti4ka
![]()
The Rasmus са най-големите смешници (след Линкин Парк)!![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
za подписа всеки има правото да си сложи каквото иска така че това е моят избор,второ не съм на 12,13,14 за да си падам по тази група.трето всеки си има мнение,а моето е,че са си велика група и ще си останат такива.мерси за изчерпателните отговори,но нямааше нужда да ги плюете толкова,по-добре да не бяхте писали,но все пак мерси
ти още повече я изби с отговора си изключително тактично мнениеПървоначално написано от Cold_King
наистина ли мислиш, че това което предлага Мтв е всичко, което предлага и групата???Първоначално написано от xcasey jonesx
жалко....значи всяка група давана по Мтв е глупава...и е поп?....веселбаааааааа...
abee predi sysedite mn gi slushaha i im bqh nauchila sichkite pesni naizust v nachaloto me drazneha ama posle svikvash i edna edinstvena pesen mi haresva mislq che Guilty se kazvashe ama si predpochitam moita muzika![]()
Още малко и ще направят революция в музиката, нали?Първоначално написано от baby_beautiful
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ebati tupata grupa![]()
Моля! Пак заповядай!Първоначално написано от baby_beautiful
![]()
Епа те вече са я направили! Все пак говорим за The rasmus - една ВЕЛИКА група!Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Не съм нито иронична, нито саркастична, да не си помислите нещо!
![]()
Ако ми посочиш някъде където съм казал, че всяка група по мтв е поп, ще те черпя. В дадения случай - RASMUS ги пускат яко по МТВ, значи МТВ им стоят зад гърбовете и ги пробутват. Второ - музиката им е толкова лигава, че направо си бие на поп.Първоначално написано от Анонимко
Има едни други такива мизерници - My Chemical Romance.
Другото, което е...Седнали сте да ми говорите за велика музика...Колко вида музика сте слушали? Колко различни жанра познавате? В момента няма велики групи.
Единственото велико нещо е албумът MACHINE HEAD на Deep Purple...За всичко останало си има Бетовен, Бах, Шуберт, Моцарт, Чайковски, Шустакович, Лист и т.н. Е те те са велики!
Хм...преди време доста ги слушах...Само за инфото:Свирят от доста отдавна, пърият им албум е някъде 1994 ако не се лъжа...Текстовете им са горе-долу смислени и все пак не са чак толкова лигави...Едиственото, което адскки мноу ме дразни е че са такъв комерс, че няма накъде![]()
xcasey jonesx
не хвана нишката на мисълта ми....това, че въртят няколко песни на дадена група по Мтв не значи, че това е всичко което може да ти предложи групата...
в даден момент всяка една хубава група започват да я въртят по Мтв и т.н...което не значи, че телевизията въртяща парчетата влияе по някакъв начин на музиката която правят...
за това, че ги определяш като лигави....ми твое мнение си е...ама поп? помисли си по-сериозно....
в момента велика музика има....просто зависи какво разбираш ТИ под велика музика....
с жанровете не мога да кажа, че съм кой знае колко запозната, но в момента рядко се среща музика която да отговаря на точен и определен жанр...в момента са мешаници м/у жанрове...
пък и винаги има вече несъществуващи групи, които ще си те радват във всеки един момент...независимо колко време е минало...![]()
и като финал искам само да ВИ попитам : какво толкова се впрягате? една група не ви харесва...еми ок...какъв е проблема? всеки харесва различни неща, дайте да спрем да зачитаме мнението на другите понеже смятаме, че е смотано...то ще бъде страхотно...![]()
толкова по-зле за вас.Явно имате в излишък отрицателна енергия...И наистина е гадно сичко това с гадните мнения.Хората просто ви питат!Не е нужно да псувате!
По темата-имат една-две песни които ми харесват...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Тук жестоко се лъжеш.Първоначално написано от Acherontia