.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

Романтика, жестове

Момичета харесвате ли момчетата да се държат "старомодно" ( еми за това поколение... ) Да откъсват цветя и да ви ги подаряват, да отстъпват места, да говорят хубави думи ( не на жаргон ). Ако някой се сети за още да казва.
    Та харесва ли ви ?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми попринцип да,щото аз съм си романтично същество-харесват ми милите думи,баладите,вечеря на свещи,да гледаме звездите,да ми подаряват червени рози...Айде стига че се размечтах

Да, обичам мили жестове. Но не и сантименталности, смс-и от сорта "От рая ми казаха, че е избягал най-красивия ангел, но спокойно, няма да те издам" и от сорта, направо ми се повръща от тях. Романтика - да, сантименталност - не. "Ти си моето небе, очите ти са като звезди" и т.н. -

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ами харесва ми едно момче да се държи нежно с мене, да ми обръща внимание и да ми говори миличко, но не и да го прави прекалено пресилено или пък през цялото време, така че да става банален
    готино е от време на време, когато сме на саме, да се държи така, но ако го прави винаги, дори в компания, когато би трябвало да обърне внимание на приятелите си, да си говорят за коли и разни глупости и да бъде един вид малко по "лошо" момче.. хм.. би ми било неприятно и досадно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Обожавам да са романтици момчетата.В днешно време такива индивиди се срещат рядко и аз съм щастлива ,че до мене е човек ,който знае как да ме накара да се чувставам специална.

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Всяка уважаваща себе си дама обича романтиката... милите жестове, нежните думи, подаръците (не винаги скъпи, но направени с голяма любов) биха трогнали всяко момиче...

но разбира се не трябва да си сладникаво нежен и да се топиш от захарни приказки.. преди всичко трябва да си момче на място и с мярка..
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Супер фен
    Да.

opredeleno DA kolkoto i da e "staromodno" e i romanti4no,a koi bi otkazal malko romantika v dne6ni dni
    Mira bien, todo va mal y todo est

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ми попринцип да,щото аз съм си романтично същество-харесват ми милите думи,баладите,вечеря на свещи,да гледаме звездите,да ми подаряват червени рози...Айде стига че се размечтах
    И аз мисля така и съм адски романтична натура!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    I az obicham milite jestove...romantikata...nejnoto i toplo otnoshenie...Edno momche moje da me specheli po toq nachin...

Не вярвам да има нормално момиче, което да не харесва такива неща! Тези които казват, че не харесват всъщност лъжат, защото ги е страх да не изглеждат "старомодни" пред приятелите си!!!!
    Прави каквото трябва пък да става каквото ще!

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    а за6то ре6ихте 4е романтиката е старомодна????ето аз съм мом4е......но и аз оби4ам ей така когато сме с гаджето и като правя романти4ни рестове подаръ4ета и и говоря мили4ко и когато си играеме(един вид любовни игри4ки ) и като видя как ме гледа с какъв блясък в о4ите и напрао ми згравя ду6ата МЕД МИ КАПЕ НА СЪРЦЕТО!!!!!!!!
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14

Супер фен
    Град
    София
    Ама разбира се....това да се чувстваш център на вниманието,да бъдеш уважаван и да ти се показва,че си незаменим, няма как да не ти харесва...особено ако любимото същество се държи така с теб. Но понякога момчетата ги е страх да се държат така,да не ги помисли някой за смотани примерно Мен ме прави щастлива дори едно отваряне на вратата,за да мина примерно или момчето да ми даде якето си ако ми е студено....бе изобщо да се грижи всичко да ми е окей. Въпросът е в това момичето да го оцени

Мега фен
    Да, но трябва да му идва отвътре, а не да е с нагласата, че прави нещо романтично и кавалерско и така ще ми се хареса.

Град
    na Mars
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да, но трябва да му идва отвътре, а не да е с нагласата, че прави нещо романтично и кавалерско и така ще ми се хареса.
    i az mislq taka

Повече от фен
    Мразя романтиката.Предпочитам по-дива връзка.Е,разбира се да има в моменти,когато е миличък,но като цяло предпочитам да е по-груб.Различни хора,различни вкусове...

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Мисля че всяко момиче обича романтиката, но все по малко момчета в днешно време да романтици
    Та и аз като всички казвам ДА

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

ami tva da podari6 na momi4e cvete ili da i govori6 mili ne6ta ne e staromodno.daje e sypewr raznejva6to i pone na men mi deistva mnogo dobre

Аз съм момче обаче ми прави впечатление че като на някое момиче му направя път или нещо отчиво то ми се усмихва и ми вика че съм джентълмен . И плюс това много често ми казват че съм бил единственият който НЕ псува като изоглавен ( е понякога казвам едно "ебаси" или нещо от сорта, но понякога) . Но не ме бива по свещите и по тая романтика . Ся приличието и джентълменството на 6 ама романтиката на свещи нещо не я владея много добре .Някак си не се чувствам на място като сме на свещи .
    Всеки РАЗЛИЧЕН за тва сме хора

Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Мразя романтиката.Предпочитам по-дива връзка.Е,разбира се да има в моменти,когато е миличък,но като цяло предпочитам да е по-груб.Различни хора,различни вкусове...
    Ти обичаш и мъртви хора.

Голям фен
    Koe momiche ne obicha romantikata i cvetqta i malkite podaracheta i i i .. no v dneshno vreme povecheto maje sa romantichni za da te vkarat po barzo v legloto si ..

Голям фен
    Аз намирам за абсолютно нормално като поискам от момче огънче да ми запали не да ми дава запалката, да ми отвори врата, да ми подаде ръка като слизаме от автобуса..... Даже се дразня като излизам с някой и той не знае как да се държи.
    Същевременно обаче ме дразни и някой да ме обсипва с внимание и само да се чуди какво още да направи за да изтъкне какъв кавалер е. Като цяло не съм против романтиката, стига да е в умерени количества. Мисля, че няма нищо общо между романтик и кавалер - всеки мъж/момче трябва да умее да е кавалер без да е нужно да е романтичен.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен

Re: Романтика, жестове

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момичета харесвате ли момчетата да се държат "старомодно" ( еми за това поколение... ) Да откъсват цветя и да ви ги подаряват, да отстъпват места, да говорят хубави думи ( не на жаргон ). Ако някой се сети за още да казва.
    Та харесва ли ви ?
    Какво му е лошото на това?!

koi ne gi obi4a(stiga da sa ot lubimiq 4ovek)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си