.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

victor
    Guest

Momi4etata haresvat li pylni mom4eta

Zdr all mislq si 4e sam pylen i zatova ne me haresvat momi4etata dali e ot tova pls help

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми..както бях писала зависи от това далите те търсят за сериозна връзка или за флирт.За флирт обжикновено момичетата търсят момчета с добра визия,а пък ако става въпрос за чувства момичето ще гледа това,което се крие в сърцето ти.Пък ако мислиш че си пълен и това ти създава проблеми вземи да ходиш на фитнес или да тренираш нещо.С воля всичко се постига

Град
    пред компа
    Започни да тренираш спорт или ходи на фитнес носи по широки дрехи или нещо от сорта.Същност най важното е самочуствието

Повече от фен
    Като вляза тук,гледам все теми от рода на "Момичетата харесват ли еди какви си момчета" "Какви момичета харесвате" и т.н
    Абе толкова ли сте глупави,че не можете да проумеете,че всеки си има вкус и всеки харесва различни типове хора!
    А с това описание,че си пълен,да не мислиш,че мога да ти кажа дали някоя ще те хареса? Първо, не знам какъв й е вкуса и дали гледа външния вид.Второ,това,че си пълен въобще не е описание за да разбера какъв човек си...абе стига толкова съм писала за това.

Виж,зависи от момичето-дали гледа външния вид или характера на човека.Има момичета,които биха те харесали не само заради това как изглеждаш.Не,не е от това,че са ти в повече килограмите,а от това,че не си намерил подходящата,която да те харесва такъв,какъвто си!

Guest
    Всеки си има вкус някой харесват друго не харесват мисля че не би трябвало да се комплексираш че си пълничък и затова не те харесват

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ми..както бях писала зависи от това далите те търсят за сериозна връзка или за флирт.За флирт обжикновено момичетата търсят момчета с добра визия,а пък ако става въпрос за чувства момичето ще гледа това,което се крие в сърцето ти.Пък ако мислиш че си пълен и това ти създава проблеми вземи да ходиш на фитнес или да тренираш нещо.С воля всичко се постига
    Съгласна съм.Така ще ти се повиши шамочувствието.

Guest
    На колко години си?

victor
    Guest
    13

Град
    Sofia
    victor, samo majete ocenqvame po van6nia vid. momi4etata haresvat uverenost, dobro samo4uvstvie i 4uvstvo za humor u edno mom4e (a ako ima i kinti, i kabrio bmw gre6ka nqma). ako znae6 navremeto edno palno mom4e, no sas samo4uvstvie na bog i umee6to da razsmiva okolnite kakva pi4ka mi svi. tva e jivota. tai 4e sportuvai, gledai si jivota, ama ne gledai na nego mn seriozno.
    Umeq da mislq, umeq da 4akam...
    Nqma nevazmojni ne6ta ako umee6 da misli6, ako umee6 da 4aka6...

Моя приятел също е леко пълничък.Не дебел,но не и нормално слаб,ама така си го гънчаааааааааааам !!!!!!! Много си ме кефи.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Фен
    Град
    nqkade tam...
    mmda..sorrki mnogo ,ama nito az nito nqkoq moq poznata si pada po po-pulni mom4eta ot neq , a kamoli pulni kato cqlo..Tei 4e nqma te lyja zemi se v ryce i vlezni vav forma.A pak moje i haraktera da ti kuca.Zamisli se t iako be6e momi4e i moje6e da izbira6 m/u sebe si i svoi mn gotin friend kogo bi izbrala i za6to. i seopitai da zaprili4a6 malko na nego!
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Напълно съгласна съм!!!А и според мен не трябва да се комплексираш от това че си леко пълничък-може би това ти е чара,аз пък много харесвам по-закръгленки момчета,а не някакви които като ме гушнат все едно ще се счупят всеки момент.Но това вече си е въпрос на вкусове.Наистина ще се почувстваш по-добре ако вземеш да поспортуваш нещо-още повече че идва и лятната ваканция и ще имаш повечко време.Няма за какво да се притесняваш,защото на всичкото отгоре тялото ти сега се развива и до 1-2 години всичко ще си доиде на мястото.Така че спокойно

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Не не си падам по пълнички момчета определно.По принцип е важен характера ... но наистина не си падам по по лълнички момчета....!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    цялата работа е в самочувствието,а както виждам на теб то ти липсва!Така,че не се вглъбявай в това,че си "пълничък"(което съм сигурна,че преувиличаваш),а в това да си вдигнеш самочувствието-фитнес защо не?!
    Успех,човече !
    П.С.И се похвали като забършеш някоя

sme6kata
    Guest

:)

dda ti kajaaa seki si ima fkus ))) tekam 4e se 6e se nameri nekoi te aresa

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Хаха е всеки все пак си има вкус нм понякога може да си внушиме нещо и дори то да не е така в нашите очи да изглежда така така че ако се чувцваш дебел по добре попитай някое гирлче дали наистина е така доколкото това ас не си падам по дебелите момчета нито по леко пълните а по съвсем малко закръглените все пак да не с някакви пилчоци !!!
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest

oprai se be 4ovek

booooooje kolko si zle. tva zavisi samo ot teb. estestveno,e e zaradi tva. pootslabni malko i tuko vij nqkoe gadje te e hvanalo. uspeh s kilogramite.i stani po pe4en i ne pitai taka 4e stava6 tup

Повече от фен
    ami vseki si ima vkus,a v kraq na krai6tata zavisi ot samoq 4ovek
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Пич . Момчетата гледаме танш халия бюст и такива неща . А момичетата гледат - ДАЛИ СИ МИЛ , ДАЛИ СИ ЗАБАВЕН , ДАЛИ ИМАШ САМОЧУСТВИЕ , ДАЛИ СИ ДЖЕНТЪЛМЕН , ДАЛИ НЕ СИ ПРИТЕСНИТЕЛЕН . Това е пич . АЙДЕ КЪСМЕТ . И ЗАПОМНИ - ВСЕКИ НА ТОЗИ СВЯТ НЯКОЙ ГО ХАРЕСВА . СПОКО .

САМОЧУСТВИЕ - най-важното

П.П. Кажи като свалиш някоя

ми да ти кажа зависи от момичето и както каза LP_girl_14 зависи от това каква връска търси едно момиче но и зависи от момичето до една степен аз по принцип харесвам малко по едрите момчета в смисъл ся да не са дебели някви ама да са по якички нз но такива ми харесват бившия ми беше малко по пълен но това не ми пречеше да го обичам мн няма значение какъв е човека а какви качества притежава но ако искаш да се промениш просто спортувай играй най вече баскет бягай и карай колело най мн от това се отслабва ако искаш да се промениш де но всяко момиче с вкуса си аз не гледам кой знае колко външноста е гледам до една степен но повече гледам какво притежава като качества на човек като характер защото това е най важното в една връска и в един човек това ми стига дори и да по едър всичките ми съученички като го видяха аа къв е тос бе мн е голям вообще не ми пукаше щях малко да ги по обухам сао едно момиче - наречено моя дъщеря (не пуквално) хахах го хареса щот го обозна така че ако бъдеш добър мил нежен и вообще си хубав човек по характер момичетата няма да забележат това за тва вече мисля че от чата излизат най хубавите връски щото са опознавате 1-во а после излизате и се виждате
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Цитирай Първоначално написано от da40
    Пич . Момчетата гледаме танш халия бюст и такива неща . А момичетата гледат - ДАЛИ СИ МИЛ , ДАЛИ СИ ЗАБАВЕН , ДАЛИ ИМАШ САМОЧУСТВИЕ , ДАЛИ СИ ДЖЕНТЪЛМЕН , ДАЛИ НЕ СИ ПРИТЕСНИТЕЛЕН . Това е пич . АЙДЕ КЪСМЕТ . И ЗАПОМНИ - ВСЕКИ НА ТОЗИ СВЯТ НЯКОЙ ГО ХАРЕСВА . СПОКО .

доста е прав но ако е някоя курветинка гледа да има хубаво тяло и голям хуй естествено да има на кво да свири хахахахаха
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Цитирай Първоначално написано от _M1rkA6t0_k0tI_
    Цитирай Първоначално написано от da40

доста е прав но ако е някоя курветинка гледа да има хубаво тяло и голям хуй естествено да има на кво да свири хахахахаха
    Курвите вече са изключения . Аз говоря за нормалните момичета .

Фен
    Град
    In your nightmares
    Аз съм си харесвала по-пълничко момче....даже обичах по-пълничко момче,макар и той да не разбра,че е като нещо повече от приятел... Както и да е...Мисълта ми е че всеки си има вкус и повечето момичета,които търсят сериозна връзка не гледат толкова визията
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Не искам да те отчайвам обаче всички момичета които познавам ( а те са много) не харесват пълни момчета...искат момчета с добро телосложение,стройни,да са във форма.Не познавам момиче което да харесва пълни момчета...Сори ама тва ти го казвам защото е вярно и се опитвам да те убедя да ходиш на фитнес или ако нямаш възможност-прави гимнастика,тичай в парка-все помага.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си