- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ima li momi4eta,koito pu6at pove4e ot 2 kutii na den?
Interesno mi e dali ima momi4eta ot foruma,koito pu6at pove4e ot 2 kutii na den - toest,stra6no mnogo!Ima li takiva,koito pu6at ot sutrin do ve4er po4ti bez da sprat?
ave ot foryma nz ama ot na6iq klas ima edna-dve deto py6at po 2 i polovina
аз пуших по две кутии почти.сутрин си купувах една до следобед я изпуша купа си втора и до вечерта я няма.на другия ден същата работа , но от 4 месеца съм ги отказаланяма да е зле ако можете и вие да го направите
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
imam edna frendka deto pu6e6e po kutiq i polovina ama sq pu6i samo po ednatai 4e i takiva individi s po 2 4e i 3 kutii 6e ima
az pu6a po polovin kutiq i mnogo sa trovq pyk te...
![]()
Да,има но от форума незнам..![]()
Da ima - bratow4edka mi.
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
Е чак по две кутии...незнам адски мн ми се струва наистина!Не,до 2 кутии не съм стигала,мен и една ми е много,обаче раздавам на приятелки,най-вече на най-добрата ми приятелка и така тя купува единия ден,а аз на следвашия![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Interesno,onzi den se zapoznah s edno momi4e,koeto ima astma i pu6i po 2 kutii na den!I mi kaza,4e 2 kutii izob6to ne e mnogo...napravo ne poviarvah!Ima vsiakakvi hora.A kato gledam mai momi4etata pu6at mnogo pove4e i po 4esto ot mom4etata...pove4e se pristrastiavat!
dam as pusha pove4e ot 2/2i polovina max na den zavisi v kfo nastroenie sam![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Аз пуша , но не чак толкова много , но имам приятелки , които горе-долу по толкова пушат на ден и те не са много малко... но повечето
Mi az kogato bqx na 12 i zapochnax pushex po 2/2 i polovina na den...nai nakraq vidqx che naistina prekalqvam i sa che sum na 16 pusha po 1kutiq max!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
az pu6a po 3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a pak pu6a i sinio viktory
Еми аз пуша по по-малко от една кутия на денМисля че две ще са ми множко
![]()
ДоБрИтЕ МоМиЧеТа ОтИвАт в рАя,а ЛоШиТе кЪдЕтО Си пОиСкАмЕ!!!!
Seriozno li pu6i6 po 3 na den?I sinio Victory!!!Brei,na kolko godini si i otkoga pu6i6?Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
ami sega sam na 15 a pu6a (seriozno) ot 2 godiniПървоначално написано от Eros Ramazzotti
ami az predi pu6eh po 2 kutii bukbalno,ama sega sym gi namalila po kutiq i polovina![]()
wooooow na 15 i pushite po 2 kutii ... mi kato stanete na 30 ... kolko li shte pushite ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Досега е имало само 4 пъти в живота ми,в които в един ден да изпуша 2 кутии и половина-и четирите пъти бях много изнервена.Да ви кажа по4ти не ги усетих и чак като изпуших тези 2 кутии и половина,тогава се усетих че нещо бая прекалявам.
А родителите ми незнаят,защото нито майка ми нито баща ми някога са пушили и са в отлично здраве.Затова те са много против пушенето и ако разберат че пуша-ще се брои все едно съм престъпила закона!!!![]()
![]()
zdr kak si mn si sladak![]()
Първоначално написано от BAD_GIRL_
...
Никога не съм стигала до 2 кутии на ден, хах... Макс една кутия и то много рядко се случва. Принципно 5-6-7 цигари на ден.
некогато пушех употребявах по половин най много 1 кутия ама 2
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!