.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest

Moderated:Ходя с момиче,а съм момиче и трябва да избирам...

преди 1 месец тръгнах с едно моми4е,тук е мястото да кажа 4е и аз съм моми4е.... супер яко ни е заедно...
    но вси4ките ми приятели мисля 4е съм обратна.с приятелката ми супер много се оби4аме....и аз и казах какво мислят приятелите ми и родителите ми(за6тото и те разбраха).тя ми каза 4е много държи на мен,но неможе да приеме 4е не я одобряват и ме накара да избирам м/у нея и приятелите ми!какво да правя?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Guest

Re: помогнете ми

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    преди 1 месец тръгнах с едно моми4е,тук е мястото да кажа 4е и аз съм моми4е.... супер яко ни е заедно...
    но вси4ките ми приятели мисля 4е съм обратна.с приятелката ми супер много се оби4аме....и аз и казах какво мислят приятелите ми и родителите ми(за6тото и те разбраха).тя ми каза 4е много държи на мен,но неможе да приеме 4е не я одобряват и ме накара да избирам м/у нея и приятелите ми!какво да правя?

I za6to misli6 4e ne si obratna?

Guest
    еми мисля 4е не съм обратна,6от харесвам и мом4ета...
    не ходя само с моми4ета(смисал тва е първото моми4е с което ходя)
    и много ви моля дайте ми някав съвет

Супер фен
    w0w абе всеки човек си има право на избор така че остани си с тва момиче щом ти ахресва но не прави избор!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    окей, не си обратно, но си бисексуална
    ами... аз лично мразя някой да ми поставя ултиматуми и като ме карат да избирам, зарязвам този, който ме е карал да избирам
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    София
    Глей са...ако са ти истински приятелите ще те приемат такава каквато си....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A spored mene tfa e porednata tema ebavka..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    абе тва верно, че живеем в модерен свят и няма много ограничения - всеки сам си избира как да живее, ама чак пък толкова мале мале
    и аз да имах няква такава приятелка, и аз нямаше много открито да приема връзката й с друго момиче може да ме помислите за ограничена, но си е така
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Мразя улстиматумите така,че не ти предлагам да избираш между нея и приятелите ти.Дори и да не й харесва,че родителите ти и приятелите не я одобряват това трудно ще се промени трябва доста време за да разчупят хората сковаността си в отношенията.И да приемат,че жена може да обича жена и т.н.Истина е че сме в 21 век но тези ограничения и схващания все още си ги има в България и не само у нас.Остани с момичето щом я харесваш но и кажи че няма да правиш избор.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Голям фен
    Град
    Pleven
    Imam dve pritqleki, koito sa gadjeta i sa mnogo gotini zaedno, dvete sa strashni sladurani i gi vzupriemama suvsem normalno. Kakvi naistina sa tezi priqteli, koito shte te karat da izbirash. Ti ne vurshish nishto losho vse pak. A tova, che roditelite ti sa nauchili e mnogo kofti. Kak da ne sa protiv--estestveno, che shte sa. Spored men, ako q obichash budi s neq.
    Blame the sin, not the sinner.

emi ako q haresvam mnogo i ako durja na neq bih si ostanala s neq skri6no.ao puk tq ne iska skri6no 6te budete na otkrito ,i nqma da vi puka ot ni6tooo.tva e moeto nmnenie puk nz ti moje6 da si izbere6 kot si iska6 .

Мега фен
    Не е било редно да ти го казва. Просто излизай един ден с приятелите си, а на следващия ден - с нея.

Град
    Po SveTa I U Nas
    Ако са ти истински приятели не само че няма да ти са мусат и да праат фасади ами ще те подкрепят ... Това ти с кой излизаш си е лично твоя работа и само ти си решаваш с кой да си . Така че ти реши дали да си с момичето дет обичаш или с твойте "приятели" . Според мен не требва да се вслушваш в другите а в сърцето си

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Ако това е моментно привличане, както си мисля, а не истинска любов... раздели се с нея. Според мен по-ценно нещо от приятелите няма. А ако са ти истински приятели, предполагам, че не удобряват връзката ти с момиче, защото те обичат. Но ти си знаеш.
    0БиЧайТе СЕ!!!

Повече от фен
    Град
    Mars
    а е живота си е твой.живеем в свободна страна така че нема нищо лошо в това да си обратен.щом твоите пр не приемат това значи не са ти приятели.избора трябва да направиш ти а не ние така че решаваш сама.но аз лично бих те посаветвала да бадеш с този с който се чувстваш по добре.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NaI_MiLi4KaTa
    Ако това е моментно привличане, както си мисля, а не истинска любов... раздели се с нея.
    Да не би да е, защото между хора от един и същ пол да не може да има любов?

Мога да ти кажа само едно-послушай сърцето си )))
    I'm here without you baby
    But you're still on my lonely mind.
    I think about you baby and I dream about you all the time.
    I'm here without you baby
    But you're still with me in my dreams
    And tonight, it's only you and me

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Moderated:Ходя с момиче,а съм момиче и трябва да избирам

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Принципно приятелите са за цял живот......обачеееее....
    БОГ Е КАЗАЛ ЧЕ ВСЯКА ЕДНА ПРОМЯНА НА ПОЛА СЕ СЧИТА ЗА ИЗВЕРГЩИНА.....!!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Глей са...ако са ти истински приятелите ще те приемат такава каквато си....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си