- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Ходя с момиче,а съм момиче и трябва да избирам...
преди 1 месец тръгнах с едно моми4е,тук е мястото да кажа 4е и аз съм моми4е....супер яко ни е заедно...
но вси4ките ми приятели мисля 4е съм обратна.с приятелката ми супер много се оби4аме....и аз и казах какво мислят приятелите ми и родителите ми(за6тото и те разбраха).тя ми каза 4е много държи на мен,но неможе да приеме 4е не я одобряват и ме накара да избирам м/у нея и приятелите ми!какво да правя?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
I za6to misli6 4e ne si obratna?
еми мисля 4е не съм обратна,6от харесвам и мом4ета...
не ходя само с моми4ета(смисал тва е първото моми4е с което ходя)
и много ви моля дайте ми някав съвет![]()
w0w абе всеки човек си има право на избор така че остани си с тва момиче щом ти ахресва но не прави избор!
окей, не си обратно, но си бисексуална![]()
ами... аз лично мразя някой да ми поставя ултиматуми и като ме карат да избирам, зарязвам този, който ме е карал да избирам![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Глей са...ако са ти истински приятелите ще те приемат такава каквато си....
A spored mene tfa e porednata tema ebavka..
абе тва верно, че живеем в модерен свят и няма много ограничения - всеки сам си избира как да живее, ама чак пък толковамале мале
и аз да имах няква такава приятелка, и аз нямаше много открито да приема връзката й с друго момичеможе да ме помислите за ограничена, но си е така
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мразя улстиматумите така,че не ти предлагам да избираш между нея и приятелите ти.Дори и да не й харесва,че родителите ти и приятелите не я одобряват това трудно ще се промени трябва доста време за да разчупят хората сковаността си в отношенията.И да приемат,че жена може да обича жена и т.н.Истина е че сме в 21 век но тези ограничения и схващания все още си ги има в България и не само у нас.Остани с момичето щом я харесваш но и кажи че няма да правиш избор.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Imam dve pritqleki, koito sa gadjeta i sa mnogo gotini zaedno, dvete sa strashni sladurani i gi vzupriemama suvsem normalno. Kakvi naistina sa tezi priqteli, koito shte te karat da izbirash. Ti ne vurshish nishto losho vse pak. A tova, che roditelite ti sa nauchili e mnogo kofti. Kak da ne sa protiv--estestveno, che shte sa. Spored men, ako q obichash budi s neq.
Не е било редно да ти го казва. Просто излизай един ден с приятелите си, а на следващия ден - с нея.
Ако са ти истински приятели не само че няма да ти са мусат и да праат фасади ами ще те подкрепят ... Това ти с кой излизаш си е лично твоя работа и само ти си решаваш с кой да си . Така че ти реши дали да си с момичето дет обичаш или с твойте "приятели" . Според мен не требва да се вслушваш в другите а в сърцето си![]()
а е живота си е твой.живеем в свободна страна така че нема нищо лошо в това да си обратен.щом твоите пр не приемат това значи не са ти приятели.избора трябва да направиш ти а не ние така че решаваш сама.но аз лично бих те посаветвала да бадеш с този с който се чувстваш по добре.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Да не би да е, защото между хора от един и същ пол да не може да има любов?Първоначално написано от NaI_MiLi4KaTa
Мога да ти кажа само едно-послушай сърцето си)))
![]()
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind.
I think about you baby and I dream about you all the time.
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight, it's only you and me
Принципно приятелите са за цял живот......обачеееее....Първоначално написано от Анонимко
БОГ Е КАЗАЛ ЧЕ ВСЯКА ЕДНА ПРОМЯНА НА ПОЛА СЕ СЧИТА ЗА ИЗВЕРГЩИНА.....!!
Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
![]()
![]()