.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    :(((
    Guest

Тестове за наркоцити

o4akvam tiq dni na6te da mi napravqt test za narkotici.znaete li ne6to s koeto moje da se iz4isti organizma.za treva sum 4uvala s rozova voda[pie se]ama za amfetamini.daide ideq.ili nqkak si da se manipulira testa.pri polojenie 4e 100% nqkoi 6te ima dokato pikaq primerno...helppp

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    hahahhaha lesno lesno
    Zna4i samiq syd go pokapvash s Visine(kapkite za ochi) i pikaesh lesno se manipulira stiga da si byrz i srychen i bydi spokoen
    Mislq 4e amfetite ne se chistqt trudno Ma ne moga da ti kaja tochno s kvo...

Guest
    a ot visina kfo?izliza nevaliden ili otricatelen?

Голям фен
    Град
    Излиза че нищо не си взимал демек се едно никога не си взимал наркотик чаткаш ли ?

Guest
    emi mai da...demek 2 4erti4ki?

Голям фен
    Град
    Спокойно само не изпадай в параноя

Guest
    nqma kak da ne izpadam.nqkoi ako ima o6te idei da kazva...pls

Guest
    nqkoi drug moje li da pomogne s ne6to?

Guest
    еиии помогнете с нещо

Голям фен
    Град
    Друг вариант е с белина
    А проучих м/у...
    2-3 дни се задържа амфета и 2-3 седмици ТХК-то в урината

Guest
    и кво?от визина кво ще излезе?отрицателен или невалиден?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Друг вариант е с белина
    А проучих м/у...
    2-3 дни се задържа амфета и 2-3 седмици ТХК-то в урината
    ami v kruvta kolko vreme se zadurja?

Re: TESTOVE ZA NARKOTICI

Цитирай Първоначално написано от :(((
    o4akvam tiq dni na6te da mi napravqt test za narkotici.znaete li ne6to s koeto moje da se iz4isti organizma.za treva sum 4uvala s rozova voda[pie se]ama za amfetamini.daide ideq.ili nqkak si da se manipulira testa.pri polojenie 4e 100% nqkoi 6te ima dokato pikaq primerno...helppp
    Тревата е лесна но за амфети нямам идея как става

Фен
    Град
    mircmax
    Baq si zagazila, ne znam s kakvo 6te se pro4istva6, no da znae6 4e nikotina vinagi izliza a ot tzigatite nqma kak da se pro4isti6 Vse pak kusmet
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

graf Cuki de Storgozqn
    Guest
    хахаха а уе вие сте много заблудени хора теста за амфетамини показва от последните два дена , а визина е само да си капнеш в очите когато си се напушил и са ти червени за да се изчистят !

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Ми,късмет!давай да се оправяш и да не те хванат!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Plamsinka^
    Guest
    spokoino te testovete sa fal6ivi. praiha mi 2 testa podred v daskalo i to se okazaha otricatelni, a ako te e 6ube mn dai na nqkoi drug da pikae v 4a6kata

Plamsinka^
    Guest
    te tiq testove sa super nai-tupite otricatelno pokaza vednaga a togava bqh vzela mn po seriozni raoti ot amfeti i treva

freshness
    Guest

hmmm

Zna4i zapoznata sum s toq problem i moga da ti kaja slednoto i e sigurno:zna4i da znae6 4e trevata nai trudno se iz4istva ot organizma.i na men mi praviha test i za joina izleze polojitelen.edinstveniq na4in e sega 20 dena da ne pu6a 4e kato mi napravqt test si4ko da e 6.za amfetite do 10 dena mogat da ti gi otkriqt v urinata nai-mnogo 2 sedmici.za da gi iz4isti6 po-burzo logi4no e 4e trqbva mnogo na4esto da pikae6.za tova pii mnogo te4nosti ediniq variant.drugiq pone po 2-3 kofi4ki kiselo mlqko na den to mnogo pre4istva,su6to ananasa i limona imat anti toksi4no deistvie.a moje6 i da vleze6 i da pita6 v nqkoq apteka za ne6to koto te kara da pikae6 po 4esto i vuob6te za pre4istvane.ako ti zimat kruv zemi si te4na glukoza ili na prah i q slagai v mlqkoto tq pre4istva kruvta.no moga da ti kaja 4e edva li 6te ti zemat kruv,za6toto kruvnite testove sa mnogo skupi okolo 100lv. i gi nqma navsqkade edva li 6te ti zemat kruv.te obiknovennite sa na cena 30lv. taka 4e napavi tova koeto ti kazvam i nqma da sujalqva6 ot opit ti go kazvam,na men mi nameriha samo marihuanaa tova za vizina moga da ti kaja 4e e pulna glupost

Guest
    Вариант 1: Както пиакеш в банята капваш, 2-3 капки белина. Тва прецаква теста.
    Вариант 2: По - сигурен, ама по трудно приложим. Взимаш урина от някои, който не е взимал нищо. Ама трябва да си СИГУРНА че не е взимал нищо! И подменяш чашките.

nikity_
    Guest

sdghjkl

ne vyprosite ne sa trudni be momi4e ako se pitesnqvash se samoubii nqma reshenie xhahxhaxh :]

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Говори Бай брадър:

Единствения и най добър начин е да спреш да взимаш тия боклуци.
    А ако не спреш земи се гръмни тъпо наркоманче, така никой няма да те хване...
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Град
    OUT OF SPACE
    kato pie6 pove4ko voda i amfetite i trevata i absoliutno vs se iz4istva za 2-3 dena.100%garanciq na men mi praveha vseki den testove minalata godina garanciq ili pak otiva6 v aptekata i kazva6 4e iska6 raztvor za detoksikaciq /ne pomnq kak se kazva6e/ pie6 go za 1den toi e okolo 2l. i si 4ist kato vodi4ka.Da manipulira6 urinen test e nai lesno be hora!

Guest
    Eeemi Nz , misla 4e 6te stane s Karzil tva e lekerstvo za iz4istvane na Toksi4ni ve6testva ot organizma . Vzemah go kogato Vzemah Hranitelni Dobavki . Probvai , dano da stane . Puk az nz kakav test 6te ti pravqt . Ako testa e s Urina , prosto nakarai nqkoi tvoi Fr da se izpikae v edno 6i6e i zamesti Urinata si . Abe nz Opravqi se , nai Dobriq na4in e Da ne se zanimava6 s teq Narkotici . Kasmet

Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    kato pie6 pove4ko voda i amfetite i trevata i absoliutno vs se iz4istva za 2-3 dena.100%garanciq na men mi praveha vseki den testove minalata godina garanciq ili pak otiva6 v aptekata i kazva6 4e iska6 raztvor za detoksikaciq /ne pomnq kak se kazva6e/ pie6 go za 1den toi e okolo 2l. i si 4ist kato vodi4ka.Da manipulira6 urinen test e nai lesno be hora!
    emi nz ama qvno testovete sa razli4ni na edin priqtel mu bqha pravili test i ne be6e pu6il treva ot MESEC I POVE4E daje i pak izlezna polojitelen ima razli4ni vidove i ako znae6 kav 6te ti vzemat nai-dobre i ti si vzemi takav i probvai kvo 6te ti pokaje

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си