- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тестове за наркоцити
o4akvam tiq dni na6te da mi napravqt test za narkotici.znaete li ne6to s koeto moje da se iz4isti organizma.za treva sum 4uvala s rozova voda[pie se]ama za amfetamini.daide ideq.ili nqkak si da se manipulira testa.pri polojenie 4e 100% nqkoi 6te ima dokato pikaq primerno...helppp
hahahhaha lesno lesno
Zna4i samiq syd go pokapvash s Visine(kapkite za ochi) i pikaesh lesno se manipulira stiga da si byrz i srycheni bydi spokoen
Mislq 4e amfetite ne se chistqt trudnoMa ne moga da ti kaja tochno s kvo...
a ot visina kfo?izliza nevaliden ili otricatelen?
Излиза че нищо не си взималдемек се едно никога не си взимал наркотик чаткаш ли ?
![]()
emi mai da...demek 2 4erti4ki?
Спокойно само не изпадай в параноя![]()
nqma kak da ne izpadam.nqkoi ako ima o6te idei da kazva...pls
nqkoi drug moje li da pomogne s ne6to?
еиии помогнете с нещо
Друг вариант е с белина
А проучих м/у...
2-3 дни се задържа амфета и 2-3 седмици ТХК-то в урината
и кво?от визина кво ще излезе?отрицателен или невалиден?
ami v kruvta kolko vreme se zadurja?Първоначално написано от CRaZy_IKT
Тревата е лесна но за амфети нямам идея как ставаПървоначално написано от :(((
Baq si zagazila, ne znam s kakvo 6te se pro4istva6, no da znae6 4e nikotina vinagi izlizaa ot tzigatite nqma kak da se pro4isti6
Vse pak kusmet
![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
хахаха а уе вие сте много заблудени хора теста за амфетамини показва от последните два дена , а визина е само да си капнеш в очите когато си се напушил и са ти червени за да се изчистят !
Ми,късмет!давай да се оправяш и да не те хванат!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
spokoino te testovete sa fal6ivi. praiha mi 2 testa podred v daskalo i to se okazaha otricatelni, a ako te e 6ube mn dai na nqkoi drug da pikae v 4a6kata![]()
te tiq testove sa super nai-tupite otricatelno pokaza vednaga a togava bqh vzela mn po seriozni raoti ot amfeti i treva![]()
Zna4i zapoznata sum s toq problem i moga da ti kaja slednoto i e sigurno:zna4i da znae6 4e trevata nai trudno se iz4istva ot organizma.i na men mi praviha test i za joina izleze polojitelen.edinstveniq na4in e sega 20 dena da ne pu6a 4e kato mi napravqt test si4ko da e 6.za amfetite do 10 dena mogat da ti gi otkriqt v urinata nai-mnogo 2 sedmici.za da gi iz4isti6 po-burzo logi4no e 4e trqbva mnogo na4esto da pikae6.za tova pii mnogo te4nosti ediniq variant.drugiq pone po 2-3 kofi4ki kiselo mlqko na den to mnogo pre4istva,su6to ananasa i limona imat anti toksi4no deistvie.a moje6 i da vleze6 i da pita6 v nqkoq apteka za ne6to koto te kara da pikae6 po 4esto i vuob6te za pre4istvane.ako ti zimat kruv zemi si te4na glukoza ili na prah i q slagai v mlqkoto tq pre4istva kruvta.no moga da ti kaja 4e edva li 6te ti zemat kruv,za6toto kruvnite testove sa mnogo skupi okolo 100lv. i gi nqma navsqkade edva li 6te ti zemat kruv.te obiknovennite sa na cena 30lv. taka 4e napavi tova koeto ti kazvam i nqma da sujalqva6 ot opit ti go kazvam,na men mi nameriha samo marihuanaa tova za vizina moga da ti kaja 4e e pulna glupost
Вариант 1: Както пиакеш в банята капваш, 2-3 капки белина. Тва прецаква теста.
Вариант 2: По - сигурен, ама по трудно приложим. Взимаш урина от някои, който не е взимал нищо. Ама трябва да си СИГУРНА че не е взимал нищо! И подменяш чашките.
ne vyprosite ne sa trudni be momi4e ako se pitesnqvash se samoubii nqma reshenie xhahxhaxh :]
Единствения и най добър начин е да спреш да взимаш тия боклуци.
А ако не спреш земи се гръмни тъпо наркоманче, така никой няма да те хване...
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
kato pie6 pove4ko voda i amfetite i trevata i absoliutno vs se iz4istva za 2-3 dena.100%garanciq na men mi praveha vseki den testove minalata godina garanciq ili pak otiva6 v aptekata i kazva6 4e iska6 raztvor za detoksikaciq /ne pomnq kak se kazva6e/ pie6 go za 1den toi e okolo 2l. i si 4ist kato vodi4ka.Da manipulira6 urinen test e nai lesno be hora!
Eeemi Nz , misla 4e 6te stane s Karzil tva e lekerstvo za iz4istvane na Toksi4ni ve6testva ot organizma . Vzemah go kogato Vzemah Hranitelni Dobavki . Probvai , dano da stane . Puk az nz kakav test 6te ti pravqt . Ako testa e s Urina , prosto nakarai nqkoi tvoi Fr da se izpikae v edno 6i6e i zamesti Urinata si . Abe nz Opravqi se , nai Dobriq na4in e Da ne se zanimava6 s teq Narkotici . Kasmet
![]()
![]()
emi nz ama qvno testovete sa razli4ni na edin priqtel mu bqha pravili test i ne be6e pu6il treva ot MESEC I POVE4E daje i pak izlezna polojitelenПървоначално написано от the EXPLOITED
ima razli4ni vidove i ako znae6 kav 6te ti vzemat nai-dobre i ti si vzemi takav i probvai kvo 6te ti pokaje