Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Аз също ще дам мнение по този въпрос...
Тъй като имам комплекс относно очилата,от 1 година нося лещи!Първите 5 дена,докато се науча как се слагат,беше много трудно и неприятно!Лещите ми бяха предписани в частна клиника "Вижън".Когато лекарките ми позваха как се слагат изглеждаше страшно,а когато сам опитах...дори ми стана лошо!Но като свикнах,тези лещи ми олесниха живота!Слагам ги,когато излизам,а вечер си ги свалям!Така превъзмогнах проблема с очилата и срама!Вярвайте,не е толкова трудно за поддръжка!Само изплакваш ваничката,пълниш я с нов разтвор и ги промиваш 10 секунди!Като ги сложа,забравям за тях...Разбира се,имал съм и проблеми!Като съм я слагал на обратно е било доста неприятно,но това са редки случаи!Аз си купувам лещи на всеки 3 месеца(годността на моите е по 3 месеца,но има за всякакви срокове)!Не е много скъпо!По-важно е вашето самочувствие и лично усещане!Въпреки,че съм на 15 години спокойно мога да нося лещи!Не се страхувайте от това!Във Вижън са най-добрите специалисти,ходете там!Хората са професионалисти!Не рискувайте с квартални "специалисти"!

Сега искам и аз да задам няколколко въпроса:
1.Има ли значение възрастта,на която си за да ти се направи лазерна операция за корекция на късогледството?
2.Разяснете повече за лещите,с които мога да се къпя в морето като замина,защото моите не стават,а не ми се носят очила на плажа!
moga da otgovorq samo na 1-viq vupros, ne moje6 da si napravi6 lazerna operaciq predi da spre rasteja ti(pone as taka znam)