.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    hvani se na rabota ama ne zarqzvai u4ili6teto saberi pari i si kupi ili naemi apartament ili ka6ta zemi maika si pri tebe i go ostavqi toq deto ti se vodi ba6ta ne si bezdaren prosto ne si sbadnal negovite prevarnali se ve4e vav fix idei me4ti za teb
    Абе мацка,то така става,нали знаеш те навсякъде търсят 16 годишни момчета и им плащат толкова добре,че след година си купуват апартамент....имаш ли предства колко струва един апартамент в София(тук живея и знам най-добре как са цените) и то в по-забутаните квартали Айде не пълнете главата на момчето с глупости!Вярно,че трябва да се бори и тн,но нека бъде реалист.Някои хора цял живот не успяват да съберат пари да си купят собствено жилище ти го дваш като съвет за 16 годишно лапе....дори и под наем не е толкова лесно,направи една сметка:той каза,че майка му взимала 300 лева,еми то наема е горе долу толкова!Той дори и да си намери работа няма да е за повече от 100-150лв,с които ще трябва храна да се купува,сметки да се плащат...другото е глезотийки без които може да се мине,ноо не става!Живота не е толкова розов,колкото ви изглежда
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Съди баща ти за ущетяване в матерялен план психически тормоз

Стигнах до дъното

prosto go zaebi i si kaji AZ MOGA!!AZ SHTE SE SPRAVQ BE MAIKA MU....!!!zaradi tozi tormoz stani neshto,postigni neshto v jivota si!!!
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Недей да правиш глупости!Знам,че ти е тежно,но света не е свършил!Помисли за хората,които ще ти липсват и ти ще липсваш на тях!Говори с бащати и си изяснете нещата-вярвам,че ще стигнете до някакво решение-Успех!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    cqw
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Ще трябва да си наемеш работа,да се отдръпнеш от тях да си намериш квартира да се учиш,да намериш любовта на живота си да се обичате и подкрепяте това ще те направи истински горд

Ami mojq bi 6te e nai dobre da mu dokaje6 4e ne si takuv za kakuvto toi te misli i naistina mnogo sujelqvam za teb

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

:{

pff spored men imash mnogo cenni kachestva,no roditelite ti ne go ocenqvat nai veche bashta ti.ucheneto naistina e vajno,no ne vinagi ocenqvaneto v uchilishte e naistina ocenqvane!vajno e staranieto i kakvo nauchavash za sebe si!

Guest
    sas sigurnost neznam kakvo ti e zashtoto nikoga ne sam imal podoben problem,no te savetvam da se stegnesh v u4ilishte i da pravish kakvoto izkat i da zna36 4e stiskam palci.

Хрумва ми начин по който да ги накараш да се замислят. Остави им прощално писмо с което им заявяваш, че ти е писнало от тях и ще се самоубиваш. После се покрий при някой. След два дена най-много, родителите ти ще си седнат на задниците и ще разберат, че без теб не могат. Друг вариант е да спреш да се храниш с тях. Отказвай всичко. В един момент ще се сепнат и ще разберат какво става. Пък ако не го направят, значи са пълни дървета.

Guest

Re: Стигнах до дъното

Цитирай Първоначално написано от Без коментар
    Преди да започна същинската част искам на пожелая на никого да не се случва това,което се случи на мен.

И така,не знам откъде да започна просто.Наистина стигнах до дъното.В безисходица съм.Родителите ми ме мразят.Защо ли? Доскоро баща ми беше добър с мен,но докато не дойде злощастната 2005-та.Тогава отидох в ново училище с нови изисквания и не се справях добре.Естествено понасях какви ли не обиди,наказания,бой.Аз им казвах,че ми трябва време,но те не ме слушаха.Прежалих тази година и дойде 2006-та.Бях започнал що-годе да се оправям,но бавно,много бавно.По математика имах доста затруднения и те за това ми се караха най-вече.Не гледаха другите оценки а само тези по математика,физика и химия,по които бях най-зле.Да,пак понасях всякакъв вид подигравки.Те искаха да следвам математика или физика или химия,точно тези предмети,по които бях най-зле.Естествено от компютъра идваше всичко.Да,признавам си,че доста седях там,но по никакъв начин не съм си губил времето с тъпи игри,поради простата причина,че е слаб и не става вече за такива работи.Твърдяха,че щом съм "играл" трябва да правя нещо друго.Аз правех,но те пак не признаваха.Дори когато изработвах наистина качествени неща те пак не го забелязваха.Да,знам,че за да се учат компютри трябва и математика,но аз нямам никакво намерение да уча това.За натякванията за слабите оценки казах,сякаш това бе най-лошото,но не. Баща ми сервира цялата горчива истина-няма да инвестира никакви пари в образованието ми.Постоянно ми говори,че не изкарвам пари,но как бих могъл,при условие,че съм на 16 и ходя на училище.Изрита майка ми да се хване на работа и да издържа цялото семейство с някакви си 300 лева.Той също работи,но неговите пари си ги пази в банка и не дава пукнат грош за нас.Да оставим настрана това безпаричие,което ни мъчи а и отгоре на всичко той има намерение да ме изгони от вкъщи,когато направя 18.Каква ирония-единствения му син да отиде на улицата като куче.Бездарен съм според него и съм го приел това отдавна.Не знам какво да правя,да се самоубия ли,да избягам ли или да приема нещастната си съдба.Просто не знам.Накрая искам да пожелая на всички здраве и никога да не ви се случва нещо такова.

Благодаря ви.
    ba6ta ti e prostak
    6e ti kaja edno - ne jivei s misalta 4e jivota ti e proval
    qsno e 4e nqma da go trae6 ve4no, edin den 6e mu kaje6 si ebe majkata, zasega si jivei prosto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си