.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi

Имам гигански проблем !!!!!!

Момчето в , което съм лудовлюбена ме мрази .Какво да правя? Вече два пъти сме били заедно и аз и двата го разкарах. Ако пак се хванем ще е различно , защото го обичам ,но той не ме и поглежда !!!Какво да правя?
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Po kakvo razbra che te mrazi?
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Мега фен
    Ще те мразя, естествено, след като 2 пъти си се подиграла с чувствата му.

ami 6tom ti e dal vtori 6ans i ti si go propilqla ve4e nqma smisul 6toto ako se suberete(koeto ne vqrvam da stane)to 6te e za da ti otmusti nqma smisul spored men

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами единственото,което можеш да направиш е да го оставиш,да го забравиш...
    Никой не обича да бъде нараняван,и и да се подиграват с чувствата му, това най-трудно се прощава!
    f@nt@zi@

FiRe_LaDy
    Guest
    Mi i az da bqh na negovo mqsto shtqh da te mrazq.Pyk i ot kade moje da e sigurno momcheto,che pak nqma da napravish syshtoto,kakto predi!?!?Sega akzvash taka,ama ... Tova,koeto si napravila .. be nz.Ama momcheto e napylno pravo v slucheq! I pravi dobre kato se pazi da ne byde otnovo izostaven i naranen. \/ :P

така е,щом вече си го прецакала не си мисли,че тои ще тръгне с теб..
    а пак ако тръгне ще е само да те прецака

Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    ами единственото,което можеш да направиш е да го оставиш,да го забравиш...
    Никой не обича да бъде нараняван,и и да се подиграват с чувствата му, това най-трудно се прощава!

SKUPA NE E DOSHLO KRAQ NA SVETA SE PAK IMA OSHTE MNO TOI SE PAK NE E EDINSTVENIQ NA TAZI ZEMQ SPOKO NE TUJI
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Guest
    Да си мислила на време.

Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL_
    SKUPA NE E DOSHLO KRAQ NA SVETA SE PAK IMA OSHTE MNO TOI SE PAK NE E EDINSTVENIQ NA TAZI ZEMQ SPOKO NE TUJI
    Много пъти съм казвал, но сега пак ще повторя, че в дясната горна част на клавиатурата има 3 лампички.. Първата е за едно копче, наречено "Caps lock". Когато лампичката свети, без да натискаш "shift" пишеш с главни букви, а когато го натиснеш пишеш с малки.. Моля те натисни това копче, за да изгасне лампичката и по този начин да не пишеш с главни букви, а с малки..

Голям фен
    Град
    Бургас
    Еми мнооогооо ясно...с мляко и захар , че ще те мрази (всъщност думата не е подходяща...както и да е...).Постави се на негово място...поне за миг.Лудо влюбена си в едно момче...излизате...ала бала, ама се разделяте.После момчето решава, че трябва пак да тръгне с теб...ти макар и наранена и леко уплашена приемаш...обаче уви...момчето пак къса с тебе.Тука вече си тотално разбита нали?Би ли се хванала трети път...ей така само за да дочупят и без това пръснатото на хиляди парчета сърце...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Мега фен Аватара на koalka
    А защо си го разкарала?Ако не си го харесвала и ако си се държала грубо с него-ясно е защо те мрази-наранила си го.Опитай се да поговориш с него и му се извини.

Фен
    Град
    In your nightmares
    Мхммм забавничко... защо ли ми се струва,че това,че го обичаш е само внушение породено от факта,че той няма да е твой?
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Голям фен
    Град
    Бургас
    Ха...май твърде възможно...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Амм .. според мен и да се съберете всичко ще е много различно и много трудно ще задържите връзката си.По-добре го забрави .. и друг път не се подиграваи така с чувствата на момче .. и аз преди бях направила така и после и на мен ми беше много кофти ама ми мина .. А и той не е единствен все пак,нали?
    HONDA - The Power Of Dreams

Голям фен
    Град
    :)

Re: Имам гигански проблем !!!!!!

Цитирай Първоначално написано от maily
    Момчето в , което съм лудовлюбена ме мрази .Какво да правя? Вече два пъти сме били заедно и аз и двата го разкарах. Ако пак се хванем ще е различно , защото го обичам ,но той не ме и поглежда !!!Какво да правя?
    "ако нещо стане веднъж е случайно, ако стане два пъти ще се потрети"...това е една мисъл, която точно в този случай е много подходяща. Ми разкарала си го 2 пъти и го е страх от 3-ти път. Сега вероятно се опитва да излъже и себе си, че те мрази...

Повече от фен
    ami normlo e taka da postupi sled kato 2 puti si go razkarala
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Цитирай Първоначално написано от j0r0_fear
    а пак ако тръгне ще е само да те прецака
    да и аз така мисля

Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Желая ти късмет, но се съмнявам да се получи м/у вас, мила
    0БиЧайТе СЕ!!!

Повече от фен
    Град
    СС (;
    99% съм сигурна, че е точно това (; на бас, че ако тръгнат пак ще го зареже... отново
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си