- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Леко гадно
Какво ще направите ако заварите гаджето си да прави тройкс с най-добрите ви приятели!!!![]()
...ще престана да се заглеждам по курви!
Помислих си го!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
еми...тогава?кво питаш?кофти е ... бих убила и приятелите си и него/нея...Първоначално написано от L!m0nA
She gi nabiq i neq i priqtelite !! parvo kva priqtelka e tq.. i vtoro kvi priqteli sa te !?!?! BOI WEEEE
какво бих направила ли?!... какво да ти кажа, с боклуци не се занимавам, нямам намерение нито да им падам на нивото, нито нищо! просто ще си продължа напред... да не би да спечелиш нещо със скандали и с побоища... нищо освен едно голямо късане на нервиа и станалото станало, в никакъв случай не ти казвам и да си затворяш очите за случилото се - НЕ!!! за мен такива хора от тук нататък не съществуват и ако някои ден живота пак ни сблъска - винаги ще имам едно наум. Остави ги такива приятели не ти трябват
![]()
=D> никви приятели не са тогава...Първоначално написано от Jenninka
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
ще се включа и аз![]()
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Ми ако наистина се случи нещо такова, ще разбера що за приятели са ми те и що за гадже е тя. Първо ще ги съсипя от бой ("приятелите ми"), а после ще й забия и на нея един як тупаник, че дълго да пада и всичко ще приключи. ЗАВИНАГИ!!!
Да така е... но да оставим гаджето , ами приятелите - ако могат да се нарекат така при това положение , в което си ги заварилПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Лелееее само като си го представя и откачам....Наистина немога да си представя какво ще стане! Каквато съм побъркана, нервна и с лабилна психика напоследък ........
![]()
˙·٠•●۩۞Kraleva๑۩ ●•٠·
И какво трябва да направя?Първоначално написано от L!m0nA
Нищо, ignore и на тримата, избирам си някоя от телефончето и с нея... и то без да се крия от никой. А ако въпросните "приятели" имат гаджета.....![]()
![]()
![]()
БОЙ!!!! И после им теглиш една майна![]()
Живота е игра... просто научи правилата!
don't click this link...
Ще ги застрелям всички,преди да ги опъна като за последноПървоначално написано от L!m0nA
![]()
Shte mu kaja, che nikoga poveche ne iskam da go vijdam prez celiq mi jivot, i che me otvrushtava. Sled tova shte zatvorq vrata sled sebe si i nikoga poveche nqma da go pogledna.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ауууууууууууууу ми аз лично не мога да си представя как бих реагирала,но със сигурност ще съм в шок доста време
Haha ами ще се изслея както само аз си мога... МУХАХАХА дрее ми ебасипосле ще ги спуквам от ебавки където ги видя(от лошите ебавки) и ги зачеркваме от списъка с приятелите
![]()
Леле ако приятелката ми я намеря да прави тройка![]()
В такива ситуаций немога да се спра и най-много да са с чупени зъби и криви носове![]()
Ами да видим...ако ги видя няма да изляза от стаята примерно,а ще направя така,че да ме видят всички.Да им стане гадно...пък после ще се оправям с всеки поотделно.![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Еййй,големи биячи се извъдихте бе... бас държа, че повечето ще са спек, ама тук надувате мускули...
хмм знам ли кфо ще ме издуе дявола![]()
Боли ме фара ако стане така.
ami pravi si izvod za priqtelkata ti,a za priqtelite ti da ne govorim!![]()
Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...