.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    моа
    Guest

Разяснение относно мастурбирането и спермата

Здравейте,все още съм детствен,но въпрос на време е кога ще свърши.Значи...до сега съм само мастурбирал,след което излиза бяла семенна течност(знаете ).Сега преди да правя секс трябва ли да се изпразня преди да вкарам пениса в съответното влагалище или тази бяла семенна течност е после самата сперма (от която става забременяването)?

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм

Re: Разяснение относно мастурбирането и спермата

Цитирай Първоначално написано от моа
    или тази бяла семенна течност е после самата сперма (от която става забременяването)?
    А не ве батка! Тва е лепило. С200. Май въпрос на доста дълго време е да изгубиш девствеността си! На колко си? Определено не си готов за секс! Блъскай си там чекиите... И все пак: това е сперма. От нея се забременява. Когато правиш секс използвай презерватив!

moa
    Guest
    добре бе братле,тогава защо някой момчета първо се изпразват и после правят секс.Значи това е спермата,най-опасния враг.За архива на 18г.съм и приятелката ми е готова

Мега фен

преди да правя секс трябва ли да се изпразня преди да вкарам пениса в съответното влагалище
    Бавноразвиващ ли си?

moa
    Guest

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    преди да правя секс трябва ли да се изпразня преди да вкарам пениса в съответното влагалище
    Бавноразвиващ ли си?
    ne znam i za tova pitam!ti druga rabota nqma6 li si

Мега фен
    Сериозно попитах. На 18 да питаш дали това, което излиза, когато ти стане готино, е сперма и най-вече да питаш дали трябва да се изпразниш, преди да вкараш пениса в "съответното влагалище" /за уточнение - влагалище се нарича едно единствено нещо/ означава, че или си живял буквално в гората, или изобщо не си се интересувал от собственото си тяло.

При регистрацията има една отметка дали си над 13 години защо я маркакира?

waaaaaaaa

Цитирай Първоначално написано от moa
    добре бе братле,тогава защо някой момчета първо се изпразват и после правят секс.Значи това е спермата,най-опасния враг.За архива на 18г.съм и приятелката ми е готова
    НА 18?!??!
    2,3,13 tochka

Шш-шш-ш алооуу къде живееш бе на мелмак ли
    Всичко може да не може !

Фен
    Град
    София
    Ако найстина си на 18 и незнаеш такива неща - найстина попрочети някое и друго нещо ,защото някъде ще се изложиш и ще ти се смеят много ,защото вече мъж за женене и да не знае неща ,които 5 годишно знае, е просто неловко и много гадно....Успех все пак!Надявам се разбра въпреки всичко от по-горе отговора на въпроса ти!
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

моа
    Guest
    Ще отговаряте или не.Не ме интересува какво мислите.Ако знаете отговорете.Лека вечер

Life Style
    Guest
    Ne e hubavo taka da depresirate momcheto,i na nego ne mu e lesno.Na kratko da mu obqsnim-vkarvash go vav vlagalishteto,pravish si kefa vadish go i svarshvash nqkade otvanka.NO TI PREPORA4VAM DA GO PRAVISH S PREZERVATIV.

.Сега преди да правя секс трябва ли да се изпразня преди да вкарам пениса в съответното влагалище
    tva ako go napravish shte si nomer edno ... ahhahaha... =D>
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Супер фен
    Един съвет към всички, писали в темата---> Не отговаряйте на нерегистрирали се потребители!!

moa
    Guest

Цитирай Първоначално написано от portokalkaa
    .Сега преди да правя секс трябва ли да се изпразня преди да вкарам пениса в съответното влагалище
    tva ako go napravish shte si nomer edno ... ahhahaha... =D>
    tva 6ega li be6e...seriozno pitam.E dobre de....kato mi stane predi da sme po4nali????????

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Един съвет към всички, писали в темата---> Не отговаряйте на нерегистрирали се потребители!!

Фен
    Град
    anywhere but here
    normalno e predi da svurshi, ot penisa na momcheto da izlizat malko kapki semenna technost, ot tqh 100% ima opasnost da zabremenee momicheto, no ako izpolzvash prezervativ, problem nqma da imash.
    i predi akta, procheti nqkoq druga statiq, prosto da si podgotven i deistvai smelo
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Ти си тотално непросветен и тъп...сори

Guest
    ще си умреш без женска ласка като гледам

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    Абе я стига. Не е длъжно всички на 5-6 години вече да имат образование на "Сексолог". Оставете го, явно не знае момчето
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

looper
    Guest
    Олелее... толкоз приказки. Споко ве. В началото на ерекцията още се отделят към 10% от семенната течност... другите вече при еякулация. А е възможно да свършиш няколко пъти... Аз лично съм свършвал 3 пъти в един акт. Зависи от организма.

А ако се чудиш дали е сперма... може би не е толкова бяла течността, колкото очакваш. Все пак зависи и от възрастта. Ще заприлича на нещо, споко, има време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си