.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Niksan
    Guest

Нужда от малко помощ

Моля Ви, помогнете ми. Къде в Бургас мога да си купя Vitalis Extra Large или друга марка презервативи, който имат модели с по-голям размер. Чел съм мнения, че тесните презервати могат да пречат на добрата ерекция.Благодаря ви предварително.

Явно не си търсил хубаво, съмнявам се в Бургас да има 2 аптеки ? ;Р
    Провери в няколко още и тогава ще видиш, че няма смисал от такъв тип теми

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Явно не си търсил хубаво, съмнявам се в Бургас да има 2 аптеки ? ;Р
    Провери в няколко още и тогава ще видиш, че няма смисал от такъв тип теми
    xaxaxax ma molq ti se,ti ako go slushash toq mladej nie tuka v Burgas i magazini nqmame...nishto si nqmame pak kamoli apteki....ujaSSsSSss......tc tc tc .....bravo be momche prodyljavai da ni izlagash grada... a pak prezervativi vav vs apteka,apteki bol....idi na "Pomorinata"golqma denonoshna apteka,otdelno vav golemite hiper marketi si ima prezervativi"SARA" naprimer....verno taq tema e poveche ot bezsmislena
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    brato DUREX we kvi sa tiq kondomi durex ima golemi malki sredni sekvi
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Niksan
    Guest

Знам...

Вапроса беше за по голям размер на презерватива, а не дали има презервативи в Бс или аптеки. мерси за DUREX(знам, че има различни модели, но като не пише размера. Има си ULTRA, Sensitive и т.н.). А на "Поморина" има само DUREX i Lifestyles..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си