.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

helppppp s intimnite 4asti

Zdr imam problem az sum momi4e na 14 godini iskam da praqv sex s priqtelqt mi i toi iska no problemat e takuv edinstvenoto neshto koeto me spira e okosmqvaneto po intimnite mi 4asti edin edinstven put bqh gi mahnala s samobrusna4ka no me e strah otdolu mn me srah beshe stanalo mn smeshno sega porasnaha iskam da gi mahna navsqkade kakto se kazva da nqma i edno kosum4e no nz prosto me e strah mn mn mn otdolu da gi mahna kajete mi nqkakvo sredstvo da gi mahna i samo bez epilator samobrusna4ka i kola maska helppppppp

купи си Veet -това е крем за обезкосмяване и въобще не боли с него

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми щом не щеш епилатор, кола маска и самобръсначка, както ти казаха, най-добре е с крем депилатоар. Пък в крайна сметка кажи на приятеля си, той ако те обича няма да му пречи.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: helppppp s intimnite 4asti

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdr imam problem az sum momi4e na 14 godini iskam da praqv sex s priqtelqt mi i toi iska no problemat e takuv edinstvenoto neshto koeto me spira e okosmqvaneto po intimnite mi 4asti edin edinstven put bqh gi mahnala s samobrusna4ka no me e strah otdolu mn me srah beshe stanalo mn smeshno sega porasnaha iskam da gi mahna navsqkade kakto se kazva da nqma i edno kosum4e no nz prosto me e strah mn mn mn otdolu da gi mahna kajete mi nqkakvo sredstvo da gi mahna i samo bez epilator samobrusna4ka i kola maska helppppppp
    taka,pyrvo,che nqma nishto strashno sys samobrasnachkata,edinstvenoto gadno e,che kosmite stavat po tvyrdi,po debeli i po cherni i vtoro kakto ti kazaha ima mn depilacionni kremove,samo predi tva si napravi test za chuvstvitelnost,zashtoto tam kojata e mn finna i da ne se razdrazni...aide uspeh i pls vnimavi s toq sex,che posle da nqma tema"ama dali sam bremenna" aide umnata
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Еми щом не щеш епилатор, кола маска и самобръсначка, както ти казаха, най-добре е с крем депилатоар. Пък в крайна сметка кажи на приятеля си, той ако те обича няма да му пречи.

Guest
    иди на косметик

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    She asks me why
    I'm just a hairy guy
    I'm hairy noon and night
    Hair that's a fright
    I'm hairy high and low
    Don't ask me why
    Don't know
    It's not for lack of break
    Like the Grateful Dead

Не съ коркай за космите, с тях - без тях, все тая. Само да не ти флезе някой нафътре, че тогава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си