- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- helppppp s intimnite 4asti
Zdr imam problem az sum momi4e na 14 godini iskam da praqv sex s priqtelqt mi i toi iska no problemat e takuv edinstvenoto neshto koeto me spira e okosmqvaneto po intimnite mi 4asti edin edinstven put bqh gi mahnala s samobrusna4ka no me e strah otdolu mn me srah beshe stanalo mn smeshno sega porasnaha iskam da gi mahna navsqkade kakto se kazva da nqma i edno kosum4e no nz prosto me e strah mn mn mn otdolu da gi mahna kajete mi nqkakvo sredstvo da gi mahna i samo bez epilator samobrusna4ka i kola maska helppppppp
купи си Veet -това е крем за обезкосмяване и въобще не боли с него![]()
Еми щом не щеш епилатор, кола маска и самобръсначка, както ти казаха, най-добре е с крем депилатоар. Пък в крайна сметка кажи на приятеля си, той ако те обича няма да му пречи.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
taka,pyrvo,che nqma nishto strashno sys samobrasnachkata,edinstvenoto gadno e,che kosmite stavat po tvyrdi,po debeli i po cherni i vtoro kakto ti kazaha ima mn depilacionni kremove,samo predi tva si napravi test za chuvstvitelnost,zashtoto tam kojata e mn finna i da ne se razdrazni...aide uspeh i pls vnimavi s toq sex,che posle da nqma tema"ama dali sam bremenna" aide umnataПървоначално написано от Анонимко
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Първоначално написано от Chiana
иди на косметик
She asks me why
I'm just a hairy guy
I'm hairy noon and night
Hair that's a fright
I'm hairy high and low
Don't ask me why
Don't know
It's not for lack of break
Like the Grateful Dead
Не съ коркай за космите, с тях - без тях, все тая. Само да не ти флезе някой нафътре, че тогава...![]()