- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 16 Юни 1971г. - рождението на велик човек.
16 Юни 2006
Днес Тупак щеше да навърши 35 години. 1971, годината в която се ражда един велик човек, една личност която е променила много животи. Незнам как да се чувствам, но определено съм тъжен. Тъжен съм че той не може да празнува заедно с нас своя рожден ден. Не може да види колко фенове има, да види че той никога няма да бъде забравен. Начина по който той успя да докосне толкова много животи не може да бъде описан, но е факт че той ще остане в сърцата на милиони. И ще бъде помнен винаги и все пак с малка част от сърцето си вярвам че има РАЙ и той е там някаде горе, и вижда всичко което става и бе се гордял с нас, тези които продължаваме напред през годините дори и когато той не е срад нас. И както той казваше "I told you we'd make it to the sunshine one day You just got there a little quicker". Да, войнико, ти избра да си отидеш по рано, но един ден ще се срещнем и ще мога да ти споделя всичко в очите ти. Покланям се пред теб. Една любов!
Честит Рожден Ден Приятелю!
SOME THINKS WILL NEVER CHANGE!KOI KAZA 4E SI E TRUGNAL??TOI E SRED NAS!POMNI GO TOVA!HAPPY BIRTHDAY \
/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Как не се сетихте веднъж да честите рожденния ден на Васил Левски, Христо Ботев, Паисий Хилендарски ..? Няма братче .. Ту Пак .. някъф негър дето реди рими и е бил в затвора.. Той е ... "велик човек" .. А можеше сега да живеете в Булгаристан!
Тупак е един от най-тъпите рапъри, които съм слушал.
hodi si go na4ukai weПървоначално написано от Анонимко
![]()
то си личи и колко си слушал...Първоначално написано от Анонимко
Слушал съм достатъчно за да преценя, че единственото велико нещо, което е направил е че е умрял. Аз не знам хората да са го запомнили с нещо друго. Има много по-кадърни рапъри от него. И най-важното при тях е че са ЖИВИ.
i az sam na sashtoto mnenie i mislq,4e tova e tajnata istinaПървоначално написано от Анонимко
bez da oti4am oba4e, 4e 2pac e velik rapar
Hoy volv
aide 4rd na 2pac i ot men zashtoto naistina e bil i 6e si ostane velik!!!!!!!!!!!
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
И какво му е великото?
11 tochka deaktiven profil.
Е, как кой! Елвис! Вчера го видях на улицата.Първоначално написано от exploitedteen
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Да бе. И аз така го видях. Тамън си говорех със Сид Вишъс, как миналата седмица GG. Alin се напи и направи некви мизерии, когато в същиям момент ми звънна Кърт Кобейн да ми каже, че видял как Елвис Пресли и Джони Кеш са се сбили на концерт на Death, който протичал в непосредствена близо до купона по случай излизането на новия албум на Skrewdriver.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Ти акъл имаш ли? Я прочети пак какво е написано от госта.Първоначално написано от lady_M
Ще ме извинявате мила скъпоценна госпожичке... Обаче вие или сте мюсюлманка или не сте българка. "Начукай си го" .. първо няма да ми викаш! Вчерашна пикла си ти, дето решила да се прави на интересна пред рапърите в сайта. Леле аз сега като и кажа на тая смотла с нейните исторически простотии да си го начука .. ах колко велика ще стана! Сигурно и на Ту Пак си такава фенка де.. Научила вече 5 песни дето имат клипове по Ем Ти Ви и голямата гъзарка стана! Ти освен "Аз съм българче" друго стихотворение знаеш ли?Първоначално написано от lady_M
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
Оффф,не ме карай да поствам мнения от по страница и половина.ПИ6е6 в гугле-то 2pac и виж първата или втората страница,не си спомнямПървоначално написано от exploitedteen
Я вземете да погледате малко TV за да разберете каква истината около смърта на 2 pac . Не сте чули още за раследванията който в момента правят в Америка. Не случайно повече от 50% процента от американците са на мнение че 2pac e още жив и всичко около смърта му е било изценирано, защото е знаел, че има опасност да бъде застрелян, а и майка му след смърта съвсем случайно била намерила в джоба на неква негова дреха текстове на негови песни който още не са били направени и още по-интересно е, че абсолютно във всичките тези текстове на песни се е писало как той не се страхува от смърта. Дори сега американските власти искат да утворят гроба му и да направят повторен анализ на останките му, защото има съмнение, че предишния който е правен е бил фалшив поради простата причина, че същият лекар който е на правил първия анализ на трупа е вече в затвора за две подобни измами.
Ех до какво води идолизирането...
men me kefe6e no predi da razbera 4asti ot li4niq mu jivot bil e v zatvora za iznasilvane kak shte mi haresva takuv 4ovek ?!?!?!!?!?!?!?!?!
Първоначално написано от pa4o_89
Да, да... и един мармот завиваше шоколадите.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Момичето го казва само за да стане известна.Първоначално написано от [B
Всичко което каза pa4o_89 е вярно.Замълчете по-добре.Темата вече свърши..
Да не забравяме, че и други мъртъвци са живи. Вчера посвирихме с Джими Хендрикс и Робърт Джонсън, а Фреди Меркюри ни попя.Първоначално написано от pa4o_89
Момче, събуди се! Много телевизия гледаш...
emmm ne go kazah za tova... prosto naskoro imahme da praim nekvi raboti po muzika za liubim izpulnitel v smisul biografiqta mu i t.n. i 1 sau4enik pisa za nego i ot tam znamПървоначално написано от niGGa
эа секи слу4ай е по-велик от тебеПървоначално написано от Mo6no
2 т. системно.
.... да де да и кравите бяха лилави.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh