.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Тема: Тийн Мода

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    за мен пък няма нищо по-смешно от дрисла на 15 на токчета, руси кичури и обилно количество грим
    http://www.petle.com/pics/1134578884.jpg
    За теб с обич
    възбудих се чак....
    алелуя.

Мега фен
    Ако не беше като излязла от поп клип, можеше да хване окото.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    На мен пък ми прилича на фолк "певица"..то не че има особено голяма разлика, ама...

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Модата да мре ф кофите! Носи квото на теб ти харесва, а не каквото другите носят.
    ти си човека

Цитирай Първоначално написано от just_a_kid
    На мен пък ми прилича на фолк "певица"..то не че има особено голяма разлика, ама...
    Тя Е фолк певица...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Аз пък се кефя на метълските дрехи и си ги нося с огромен кеф.А музиката е единственото от всичкия бълвоч на чалгата и попа,което ме кефи.
    Абе всеки човек си е различен-едните не могат да понасят чалгата,другите метъла...кой каквото си избере-никой няма право да осъжда другите.
    Все още имам право на личен избор и съм го направила-метъла.Това не значи,че метълите са по-тъпи или гадни от чалгарите...,нали? Ако някой иска да спори-да заповяда на ЛС
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest

Re: Тийн Мода

аз пък винаги съм харесвала дрехите на Том Тейлър.пове4ето им модели са из4истени и спортно елегантни.предпо4итам такива дрехи.и не се ръководя мн,мн по модата на сезона.нося си и старите дрехи.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от art_lady
    Цитирай Първоначално написано от just_a_kid
    Тя Е фолк певица...
    Хехехе, как съм познала! Сега сигурно мога да позная и как се казва - Мария, Гергана, Виктория, Анелия, Цветелина или Барби Тъпо Заспало? Ако не е от тези, то просто сега не ми се изреждат повече имена, но със сигурност ще позная, ако продължа да изреждам....

Айде да не е офтопик- обичам да нося това, което ми отива, хич не ми пука дали е модерно. МРАЗЯ розово и остри обувки.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    а според мен розовото, ако не се прекалява с негго и не беше толкова противен тренд е много добър цвят за момиче под 20...
    Може и да си прав, но моите представи са леко изкривени, след като в училище навсякъде виждам някакви чалгарки, облечени целите в розово , а пък и вече имам предубеждения към тези "розови" момиченца...а какво означава думата "тренд" /не знам, sorry /

Повече от фен
    миии тренд е точно това... масова мода или мания по нещо...
    еее, мерси! А някой ми каза, че от форумите нямало смисъл...а аз научавам нови думи.

Whisskas, не знам за "култовия" ти розов потник, защото нещо май грешно линкче си дала, но едва ли като те видя /дори и с този потник/ , ще те помисля за някоя от чалгарките, защото вече ти видях снимките и определено не ми приличаш на такава... Но все пак аз си оставам със същото мнение за розовото.

Повече от фен
    Да,глупава съм
    http://img359.imageshack.us/img359/6638/imgp04394in.jpg
    Това е потника Но идеята ми беше, че понякога е неприятно да имаш хубав потник и да ти е тъпо да го носиш,защото някакви пикли са ти развалили представите за цвета му...
    Но все пак...Даже си има картинка-една лилава котка,която не се вижда от синия потник
    Еми, че потникът не е толкова зле, аз очаквах нещо на пайетки и цветенца / да бе, точно това съм очаквала от тебе/, но наистина си права за това като се замисля - тъпо е да зависиш от тях, дори и по този начин, но просто почти всичко розово, което видя /айде без твоя потник, лилавата котка предполагам го развеселява / ми лъха на чалгарийка...

Мега фен
    Абе, гадните метъли носят само черно! :P

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Абе, гадните метъли носят само черно! :P
    Е, аз съм гадна чалгарка , но и аз нося черно . И сега какво?
    т. 2, 9

Мега фен
    Цветът е най-малкото. Аз бях с бяла риза онзи ден.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    ти от Пловдив ли беше??

защото имам едни познати от там, където са Punk hunters и все ми викат да ходим да се позабавляваме..
    E ако бях от Пловдив пак щях да се водя обитател на град,а не на катранена яма....залята от чалгария
    Пък твойте познати...не са идиотите от моя квартал явно
    Защо си мислиш , че в Пловдив има по-малко чалгари.. примерно. АЗ СЪМ типичен пример. !! хахаха Аз съм пловдивчанче , обичам .. наще тепета зелени , бира хладничка да пия , слушайки АЗИС! О Уе .. мега виМпровизация..
    т. 2, 9

Guest
    Сигурно е готино да живееш в Перник...
    Самата индустриална атмосфера не е за изпускане!
    А хората не са проблем според мен. Лесно могат да бъдат елиминирани

ami poneje sme lqto obli4am potni4ita prez vrata kysi poli dynki do kolenata i tva e
    Lili hei lili koi lili hei lili stoi

каква мода бе ...нося квот ми падне така де квото ми седи добре и което на мен самата ми харесва пък дреми ми за модата на мен

Супер фен Аватара на PIF
    за какъв xуй изрови темата с малоумния си коментар

Цитирай Първоначално написано от PIF
    за какъв xуй изрови темата с малоумния си коментар

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Всички тийнове ползват бяла мека тоалетна хартия, щото серат големи кафяви миризливи лaйнa! А са много изтънчени и не ползват вестници. То и вестниците все по-малко се харчат - четата в нета. А блог гъ3а си не мож избърса!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Всички тийнове ползват бяла мека тоалетна хартия, щото серат големи кафяви миризливи лaйнa! А са много изтънчени и не ползват вестници. То и вестниците все по-малко се харчат - четата в нета. А блог гъ3а си не мож избърса!

Това е бруталната истина за живота... ;/

emi na mene li4no mi haresvat magazini kato terranova ili tally weil moje bi mango abe ima gi v mola (sofia) no nai vajnoto e drehite da sa udobni

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от KeInEnAmE
    emi na mene li4no mi haresvat magazini kato terranova ili tally weil moje bi mango abe ima gi v mola (sofia) no nai vajnoto e drehite da sa udobni
    "terranova"-та е възможно най-циганския магазин тряя да го преместят в илиянци.. и се пише Tally Weijl. но тези марки, които ти изреди, бъди сигурна ги има и в другите молове, не само в софийския . (това, че дрехите трябва да са удобни.. благодаря, че ни го каза, аз лично си взимах 2 размера по-големи и се чудех защо ме гледат така по улиците) не знам от къде ви идва убеждението, че щом е от мола, значи е супер качество и първа мода, половината са баси боклуците

Цитирай Първоначално написано от Cindil_Pindil
    Ето такива ми харесват:

не заслужаваш живот, метълска помия! Защо всички сте такива асоциали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си