- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тийн Мода
възбудих се чак....Първоначално написано от Whisskas
алелуя.
Ако не беше като излязла от поп клип, можеше да хване окото.
На мен пък ми прилича на фолк "певица"..то не че има особено голяма разлика, ама...Първоначално написано от `Death`Whore`
ти си човекаПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Тя Е фолк певица...Първоначално написано от just_a_kid
![]()
![]()
Аз пък се кефя на метълските дрехи и си ги нося с огромен кеф.А музиката е единственото от всичкия бълвоч на чалгата и попа,което ме кефи.
Абе всеки човек си е различен-едните не могат да понасят чалгата,другите метъла...кой каквото си избере-никой няма право да осъжда другите.
Все още имам право на личен избор и съм го направила-метъла.Това не значи,че метълите са по-тъпи или гадни от чалгарите...,нали?Ако някой иска да спори-да заповяда на ЛС
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
аз пък винаги съм харесвала дрехите на Том Тейлър.пове4ето им модели са из4истени и спортно елегантни.предпо4итам такива дрехи.и не се ръководя мн,мн по модата на сезона.нося си и старите дрехи.![]()
![]()
![]()
Хехехе, как съм познала! Сега сигурно мога да позная и как се казва - Мария, Гергана, Виктория, Анелия, Цветелина или Барби Тъпо Заспало? Ако не е от тези, то просто сега не ми се изреждат повече имена, но със сигурност ще позная, ако продължа да изреждам....Първоначално написано от art_lady
![]()
Айде да не е офтопик- обичам да нося това, което ми отива, хич не ми пука дали е модерно. МРАЗЯ розово и остри обувки.
Може и да си прав, но моите представи са леко изкривени, след като в училище навсякъде виждам някакви чалгарки, облечени целите в розовоПървоначално написано от exploitedteen
, а пък и вече имам предубеждения към тези "розови" момиченца...а какво означава думата "тренд" /не знам, sorry
/
еее, мерси! А някой ми каза, че от форумите нямало смисъл...а аз научавам нови думи.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Whisskas, не знам за "култовия" ти розов потник, защото нещо май грешно линкче си дала, но едва ли като те видя /дори и с този потник/ , ще те помисля за някоя от чалгарките, защото вече ти видях снимките и определено не ми приличаш на такава... Но все пак аз си оставам със същото мнение за розовото.
Еми, че потникът не е толкова зле, аз очаквах нещо на пайетки и цветенца /Първоначално написано от Whisskas
да бе, точно това съм очаквала от тебе/, но наистина си права за това като се замисля - тъпо е да зависиш от тях, дори и по този начин, но просто почти всичко розово, което видя /айде без твоя потник, лилавата котка предполагам го развеселява
/ ми лъха на чалгарийка...
Абе, гадните метъли носят само черно! :P
Е, аз съм гадна чалгарка , но и аз нося черно . И сега какво?Първоначално написано от `Death`Whore`
т. 2, 9
Цветът е най-малкото. Аз бях с бяла риза онзи ден.
Защо си мислиш , че в Пловдив има по-малко чалгари.. примерно. АЗ СЪМ типичен пример. !! хахаха Аз съм пловдивчанче , обичам .. наще тепета зелени , бира хладничка да пия , слушайки АЗИС! О Уе .. мега виМпровизация..Първоначално написано от Whisskas
т. 2, 9
Сигурно е готино да живееш в Перник...
Самата индустриална атмосфера не е за изпускане!
А хората не са проблем според мен. Лесно могат да бъдат елиминирани![]()
ami poneje sme lqto obli4am potni4ita prez vrata kysi poli dynki do kolenata i tva e![]()
Lili hei lili koi lili hei lili stoi
каква мода бе![]()
...нося квот ми падне
![]()
![]()
така де квото ми седи добре и което на мен самата ми харесва пък дреми ми за модата на мен
![]()
![]()
![]()
Всички тийнове ползват бяла мека тоалетна хартия, щото серат големи кафяви миризливи лaйнa! А са много изтънчени и не ползват вестници. То и вестниците все по-малко се харчат - четата в нета. А блог гъ3а си не мож избърса!
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Това е бруталната истина за живота... ;/
emi na mene li4no mi haresvat magazini kato terranova ili tally weil moje bi mango abe ima gi v mola (sofia) no nai vajnoto e drehite da sa udobni
"terranova"-та е възможно най-циганския магазинПървоначално написано от KeInEnAmE
тряя да го преместят в илиянци.. и се пише Tally Weijl. но тези марки, които ти изреди, бъди сигурна ги има и в другите молове, не само в софийския
. (това, че дрехите трябва да са удобни.. благодаря, че ни го каза, аз лично си взимах 2 размера по-големи и се чудех защо ме гледат така по улиците)
не знам от къде ви идва убеждението, че щом е от мола, значи е супер качество и първа мода, половината са баси боклуците
![]()
не заслужаваш живот, метълска помия! Защо всички сте такива асоциали?Първоначално написано от Cindil_Pindil
![]()