Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
аз пък ще повърна...
само на втората са й яки кубинките...
ами тва май наподобяват военните кубинки!Имам такива с тонове-бащата е военен!То сега уж са модерни камофлажите ама извинявай те, няма нищо по гнусно от това да видиш някой облечен, сеедно доку-що сее върнал от мисия.Ми то още малко и бронежилетките да слагаме, една каска и автомата!Според мен камофлажът не е мода, а простобъзик на онези които го наложиха като мода.Камуфлажа си е професионална униформена дреха,айде почнахме на хора униформата да крадем.Ми то както сме тръгнали догодина ще се разхождаме като стюардеси, доктори или като контрольорите в Градския транспорт, с онези фосфориращи жилетици.Я си представете някойя готина мацка или секси пич с полицейска униформа, същото както да си с камуфлажа.
Относно дрехите на метълите - лично мен ме кефят.Много обичам тия кожените панталони или корсетите, не че съм тръгнала да ги нося де!Имам само един въпрос към метълите-онзи ден видях една мацка облечена изцяло в кожа и с кубинки, абе хора не ви ли е малко горещо така?
Тва с дънките е съвсем вярно.Но зависи от човека, ако е някоя глезла (както са повечето) ще си комбинира дънките на цветенца с бонбонено розова блузка!Смешно ми изглеждат момичета на по 15-16 години да са с дънки с пайети, реснички разни или апликацийки - на кукли Барбита например (виждала съм такива случаи)!Виж тези с кръпките са яки и са модерни!