Цитирай Първоначално написано от Lost Soldier
Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
ако ти изследват урината могат да открият следи от трева от 1 до 3 дни след като си пушил, но ако пушиш редовно, могат да я открият и след 25 дни. ако ти изследват кръвта, могат да я открият до 1-2 дни. а ако ти иследват косъм - и след 3 месеца могат да те хванат.

ако пушиш без да дърпаш, риска за зъбите е голям - може да хванеш рак. иначе могат в най-лошия случай, при интензивно пушене, да пожълтеят.
Офф,човек,голямо ти благодаря!Еми тревата ще се пуши в рамките на един месец и след това (Края на юли/началото на август) ставам пълен въздържател.В смисл мисля да не пуша,изобщо нищо.Щото края на септември ще ми слагат нещо като скоби и затва не искам да пуша та да се...пречистя...Обаче,ако си наистина прав и само пожълтяват,то тогава няма никакв риск да разберат че пожълтяването е от пафкането,нали?Казвайте,хо а,дали ше ме устетат,или не,щото ако не си продължавам че нз как ше ги спирам баш по средата на лятото.Казвайте,моляяяяяяя яяяяяяяяяяя!!!
Айде казвайте бе!Дали ще мога да си пафкам цялото лято или ще трябва август месец...клъц,при положение че края на септември ше ме човъркат.