- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- анелия или преслава или ивана
ем ко може да се о4аква от един проооост метъл
Млъкни, малката.
Ем` какво може да се очаква от една проста и неграмотна чалгарка?Първоначално написано от ppaarriiss
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
оф ти гаден комплексиран метъл докато не осереш вси4ки 4алга теми4ки няма са успокоиш
Много ясно. Достатъчно чагарски форуми има. Гледам да опазя този форум чист.Първоначално написано от ppaarriiss
бтв на колко години си?
бан по ип и профил
не е твоя работа
Само лапетата и старите жени крият годините си.![]()
А на кого е работа? Всъщност те питах, защото по акъл ми мязаше на 12-13 годишно момиченце и се чудех възможно ли е по-голямо момиче да е толкова недоразвито.![]()
бан по ип и профил
Tova e istinata
№1-Madonna
№2-Mariah Carey
№3-Celine Dion
Няма ли кой да я заключи тази тема. Видя се че адекватни отговори няма да се напишат!
Само се оплювате заради музикалните си предпочитания! И заслужава ли си?
Аз също не харесвам фолк музиката но не го правя публично достояние!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
ko се занимавам с хора под моето ниво
Луди луди...не ми се мре още благодаря...предпочитам да поживея още малкоПървоначално написано от ppaarriiss
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Какво ти е нивото?Първоначално написано от ppaarriiss
![]()
бан по ип и профил
№1-Madonna-300.000.000
№2-Mariah Carey-160.000.000
№3-Cher-120.000.000
Нито една от трите!!МРАЗЯ ЧАЛГАААА!!!!
Човек не е победен,докато не се признае за победен.
ne pravia razlika mejdu takiva lainaПървоначално написано от Анонимко
1. Анелия
2. Ивана и Преслава- и двете имат хубави песни, но не ми харесва толкова много стила им!
Нека анти- чалгарите да не се правят на много велики във всяка чалга тема! Никой не ви разваля вашите теми! Не се правете на велики в тези!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
нз какво толколва ви е напражила "4алгата",4е обиjдате така хората които я слу6ат все пак всеки си има предпо4итания и ако не ви харесва някоя тема не пи6ете в нея нали знаете 4е това я дарjи на 1 ва страница .то ако се по4не така с обиди няма да има свястна тема в целия форум.някои хора оби4ат метъл други 4алга а някои нито едното.ами ако те по4нат да се карат форума 6те стане на ни6то1 ивана 2 преслава 3 анелия
Dam taka si eПървоначално написано от missito_
![]()
Tova e za6toto mn mrazq 4algata...