- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koq ti e lubimata grupa (napi6i ne6to pove4e za neq)
От чуждестранните са доста на брой, но от българските за мен номер 1 група е "Обратен ефект". Мисля, че всички ги знаем кои са, така че няма нужда да пиша "нещо повече за тях".
EVANESCENCE tova mi e lubimata grupa shtoto mn hi haresa stila koito peqt neshto sredno mejdu rock i metal mn hubavi textove na pesni imat smisul ne kato nqki chalga pesnichki...abe izobshto super sa (pone za men)
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
обожавам ги и азПървоначално написано от [B
+ това всички групи от о.сно без GOOD CHARLOTTE
ми не знам аз по принцип слушам всичко!Лично на мен не ми пречи да слушам Fall Out Boy - Dance, Dance а след това Destiny's child - Soldier например!Абе то си е въпрос и на вкус и на разбиране!А има и такива дето само един музика слушат, не че имам нещо против тях де.Първоначално написано от midian
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
LINKIN PARK
FORT MINOR
The Cremberies
The Black Eyed Peas
The Pussycat Dolls
тва е evanescence
а това е нещо за моят любим вокал Ами Лее
На 13 декември 1981 година в Riverside,California се ражда едно
момиче,което чрез музиката си ще промени живота на много хора-Amy Lynn Lee.Тя
израства в Little Rock, Arkansas в семейството на баща-музикант и майка,която не
работи,за да се грижи за децата си.Amy има две сестри-Carrie и Lori и
брат-Robby.И тримата са доста по-малки от нея.
Като малка Amy е нямала много приятели.Но на един ученически
лагер среща Ben Moody(бившия китарист на Evanescence).Той я заварва да свири на
пианото песента на “Мийт Лоуф” I will do anything for love и така тя грабва
вниманието му.От там нататък те са неразделни.Дори ходят заедно.Предполага се,че
Ben напуска бандата именно, защото са скъсали.Но и до днес Amy и Ben са в много
добри взаимоотношения.Сега Amy ходи с Shon Morgan от Seether вече повече от
година.
Ето и още няколко факти около Amy:
- коса-кестенява (боядисана в гарваново черно)
- очи-зелени
- носи по три малки сребърни халкички и на двете уши
- пиерсинг на веждада,който вече е махнала
- топ 10 на любимите и албуми:
1.Superunknown-SoundGarden
2.Dummy-Portishead
3.Under The Pink- Tori Amos
4.Ten- Pearl Jam
5.Cheap Thrills-Janis Joplin
6.Dangerous- Michael Jackson
7.Post- Bjork
8.The Nightmare Before Christmas Soundtrack
9.In Utero-Nirvana
10.Untouchables- Korn
- топ 10 на любими изпълнителки:
1. Janis Joplin
2. Beth Gibbons of Portishead
3. Bjork
4. Carole King
5. Tori Amos
- но признава,че понякога слуша Mariah Carey
- любимата и песен от Fallen е Going under
- любими филми- An American Tail,Nightmare Before Christmas и Dead alive
- има котарак на име Fievel,но често го оставя при братчето си,когато са на турне с бандата
- Amy мрази бързите закуски
- тя също мрази и "Who Let The Dogs Out" by the Baha Men
- любимият и празник е Helloween
- ако трябва да отиде на самотен остров и може да вземе само едно нещо със себе
си,то това ще е пианото
- любимата и ера е Викторианската,заради яките дрехи
- Amy е алергична към омари.Ако яде от тях,ще припадне
- ако не бе станала певица,тя би искала да помага на хората в неравностойно
положение
- Amy обожава шоколадите Годива,казва си че ще вземе само 1-2 и накрая е с 6-7
- любимия и актьор е Giovanni Rabisi
- Amy обожава къщите с духове в Disney World,била е там милион пъти
- любимата и песен от 80-те е "Everything She Wants" на Wham!пяла я е на караоке
пет пъти
- плажът е едно от любимите и места,тя обожава океана,но има страх от аули
- в гимназията е пяла в училищния хор
- на галено и казват Ames или Amers
- Michael Jackson е бил нейния идол докато е била тийнейджерка
- описва себе си с три думи:уникална,симпатична,н разбрана
- любимите и хобита са да рисува и да пише журнали
- неиното девиз е “Обичай се!
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
Slayer ; Slipknot ; Pantera ; Iron Maiden ; Fear Factory ; HateBreed .
Пише се The Cranberries,що за фен си, за да пишеш името на лбимата си група грешно ?!!!!Първоначално написано от fergieson
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
NA PURVO MQSTO MI E JUDAS PRIEST,ZA6toto sm gi po4nal da gi slu6am ot 4 godi6eni sym otrasal s teh i odelno tova 4e sa bogovete edni ot purvite!posle blind guardian teh ve4e ot 6,7 godi6en sm po4nal da gi slu6am.slu6am gi odelno i zaraditehnite tekstove ,za6tot po princip mnogo me kefi fentazito.posle dimmu borgir ve4e kato tiinejar spodelqh tym,ninata i omrazata si s tazi grypa.burzum tazi blek grypa me nakara da osyznaq sebesi gore dolu dori e svurzano s blind guardian edin svqt,koito ne su6testvuva za drugite o4i no v tvoqta glava znae6 4e e nqkade tam.vse edno sedi6 v nqkoq bezkraina gora i se zaslu6va6 v 6umoleneto na durvetata,i togava 4uvstva6,malko tuga idva6ta neznaino ot kade i sila,koqto te kara da se 4uvstva6 ne6to pove4e ot obiknovenen smurten.mayhem grupata koqto bykvalno zlobeq kato q 4yq
,emperor mnogo dobri muzikanti i odelno 4uvstvoto tam e podobno kato na burzum vse edno si sam v nekoq tymna gora.helloween grupa pak ot moeto dedtsvo za men si e maniakalna.
луната седи като жесток портрет, и кошмарът ,който преска4а от сън на сън, в копаниата на смърт и малко насилие.
tuka si oburkah kalsaciite 1judas rpiest 2dimmu borgir 3blind guardian 4burzum 5 immortal kak podqvolite mojah da gi zabravq!6 emperor 7 mayhem 8 helloween 8 gammaray
луната седи като жесток портрет, и кошмарът ,който преска4а от сън на сън, в копаниата на смърт и малко насилие.
Аз нямам класация пък.
ami men li4no si me kefat 89ERS-BLUE
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Хахх... ами аз слушам всякаква музика ( от метъл до диско )
Та ... едни от любимите ми групи са :
Cradle Of Filth
Nightwish
Dream Evil
Metallica
Guns`n`Roses
Areosmith
TOTO
... и естественно Bon Jovi
Beyond the game
Through the portal into cyberspace
ScorpionsИскате повече информация...като за начало те са немци.През 1988г. те стават първата немска група,която посещава Русия и пее в Кремъл.Това е доста символично тъй като до преди няколко деситилетия,както предполагам знаете,Русия и Германия са били противници на военната сцена (говорим за Втора Световна).След това посещение е написана и Wind of change...песента е написана от Klaus Meine,който е невероятния им вокалист и композитор.Всеки,който е чул поне една тяхна песен няма как да не е запомнил невероятния му глас,който се превръща в запазена марка на "скорпионите".Между другото те посещават също и Америка и дори Япония..тоест познати са не само в Европа.Самата група е основана през 1965г. от Rudolf Shenker,а по-късно се присъединяват и по-малкия му брат Michael,както и Klaus Meine.Когато се присъединява към Scorpions,Michael е едва на 15...на няколко пъти той ги напуска,но по-важното е,че той е признат за гении в рок-музиката!През 1972г. излиза и дебютния им албум-"Lonesome Crow",а през 2004г. с албума "Unbreakable" Scorpions показват,че нямат никакво намерение да се разпадат...В последствие се присъединява и Matthias Jabs,който се превръща във водещ китарист...
Личното ми мнение е,че едва около 1988г. те изграждат окончателния си стил,който ясно се забелязва в албумите след '99г.Друго...може би факта,че правят невероятни балади с дълбок смисъл и страхотно съчетание на китари със доста особения глас на Клаус...
Албумите,които издават до момента са 19:
-"Lonesome crow"-1972
-"FLy to the rainbow"-1974
-"In trance"-1975
-"Virgin killer"-1976
-"Taken by force"-1977
-"Tokyo tapes"-1978
-"Lovedrive"-1979
-"Animal Magnetism"-1980
-"Blackout"-1982
-"Love at first sting"-1984
-"World wide live"-1985
-"Savage Amusement"-1987
-"Crazy World"-1990
-"Face the heat"-1993
-"Pure instinct"-1996
-"Eye to eye"-1999
-"Moment of glory"-2000
-"Acoustica"-2001
-"Unbreakable"-2004
Повечето им песни са невероятни,но моите любими са-Eye to eye,Daddy`s girl,Send me an angel,Lonely nghts,Under the same sun,Fly people fly,Always somewhere,When you came into my live и Still loving you...а Wind of change и White dove са си просто класика
Ако искате по-подробна информация- http://www.the-scorpions.com/english/
Концерта,който трябваше да се състои на 23.06 във Стара Загора,за жалост беше отложен чак за есента,заради дъждаА "Шоуто на Слави" от четвъртък,когато те му бяха на гости не мога да го намеря още,за да ви дам линк,ноо....
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ako iska6 ne6to da mi kaje6 mi go kazvai a ne mi govori zakodirano kato nekoe podpla6eno ciganeПървоначално написано от exploitedteen
sme6en si ti vsu6nost ti si tragi4en slu4ai presmiva6 se za6toto sm si dal otkrovenoto mi mnenie za liubimite mi grupi ti si prosto toksi4en bokluk i ne mi se zanimava pove4e s teweПървоначално написано от exploitedteen
![]()
q se skrii be yterplqkПървоначално написано от exploitedteen
hodi si pi6i tam po gei forum4etata i ne me zanimavai
mi ne ne sm nekv blekar s 4ernobelo licevsu6nost pak sm s dalga kosa ma s teniska na metallica kypena ot hellhorse i leko poskusana
![]()
И това сигурно си ти?Първоначално написано от misanthropia_human_suffer
![]()
a fuck! ujas opredeleno ne 4e dori i teniskata ne e su6tata ma tva da ne si se snimal predi malko?![]()
Evanescence и Rammstein.Като Evanescence няма да се родят втори-адски са добри,поне според мен.И Rammstein са много добри.
Trance[]Control
Тук има 2 албума ако някой го интересува
http://store1.data.bg/atbeat/Trance%5b%5dControl/
Linkin Park
да бе,оная как цвили,както и да е,аз испуснах Кредъл и Найтуиш...Първоначално написано от koalka