- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх да не ме отхвърли...
Здравейте,
до сега съм спал само с едно момиче, с което ходихме дълго. На нея космите не и харесваха...даже не ми даваше да си ги махам, защото било по-мъжествено. НЕзнам дали наистина така е мислила,а или просто не е искала да ме обиди, но се страхувам ако си намера като тръгна да си лягам с друго момиче да не и стане неприятно, че имам косми там долу. По принцип си ги постигвам късичко, но все пак си има косми. Чистоплътен съм...тоест къпа се всеки божи ден![]()
Ами най-добре питай момичето,с което си дали му харесват или ако си с нея за първи път се обръсни и я питай как те намира така и дали е по-добре да си имаш косми.
хм...на мен това не ми се струва мъжествено и не ми харесва особено...но явно е въпрос на вкус! Едва ли ще те отвърли заради това все пак!![]()
8т. реклама
бан на профил
az dolu sum kato bolen ot lefkimiqrqdko se vijda kosum4e
neiskam gajeto mi kato mi pravi svirki da se zadavq s kosmi...
Lichno na men ne mi haresvat i daje sa mnogo otvratitelni!No vse pak ne bih othvarlila momcheto samo zaradi edni kosmi,ako izpitvam neshto kam nego shte go priemam takav kakavto e.
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
Най-лесно е да я попиташ.![]()
Их тея косми бе...аман от тях.
ne na kosmite('')
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
На ли си къдраво бе как така не на космите?Първоначално написано от kudravoto
Pitai q-ot pitane glava ne boli![]()
Pitai q-nqma ni6to stra6no ot tova.
nad 90% predpocitat da nqmash kosmi ! Az licno ti preporu4vam kola maska !Brasna4a gi pravi mnogo gusti i stava ad !
Be az kato trygna da go prava s nqkoi.. Praime kfoto praime i veche mu svalqm pantalona i vijdam kosmi.. da ne mislite che she go ostavq ? Bojee.. edni tupi kosmi.. hahaVerno che e vapros na vkus ama ne mislq che nqkoq bi i pukalo chaaaaak do tam..
Vsichko zavisi ot vkusa na momicheto, no kakuvto i da e, ne mi se vqrva da e tolkova golqm problem. No vse pak, ako tova te pritesnqva tolkova mnogo pogovori s neq i shte vidish, che vsichko shte e nared.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ami ako kosmite sa tolkova dalgi 4e skrivat pishkata i tashacite a? Togava kvo sha praite
Да не си поръчва торта за РД ... пък и момичетата немогат да се съобразяват с момчетата - с прическа или не... така да се кажеПървоначално написано от Aleandra
![]()
С дадено момче си за първи път , от къде да знаеш как те иска отдолу ? Не вярвам ако не е по вкуса му да ти вдигне гащите и да те изпрати![]()
Така че , споко приятел ... за да угодиш на всяка трябва да направих анкета преди това , само гледай да не е анонимна...![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...