.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Окосмен
    Guest

Страх да не ме отхвърли...

Здравейте,
    до сега съм спал само с едно момиче, с което ходихме дълго. На нея космите не и харесваха...даже не ми даваше да си ги махам, защото било по-мъжествено. НЕзнам дали наистина така е мислила,а или просто не е искала да ме обиди, но се страхувам ако си намера като тръгна да си лягам с друго момиче да не и стане неприятно, че имам косми там долу. По принцип си ги постигвам късичко, но все пак си има косми. Чистоплътен съм...тоест къпа се всеки божи ден

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-добре питай момичето,с което си дали му харесват или ако си с нея за първи път се обръсни и я питай как те намира така и дали е по-добре да си имаш косми.

хм...на мен това не ми се струва мъжествено и не ми харесва особено...но явно е въпрос на вкус! Едва ли ще те отвърли заради това все пак!
    8т. реклама
    бан на профил

Guest
    az dolu sum kato bolen ot lefkimiq rqdko se vijda kosum4e neiskam gajeto mi kato mi pravi svirki da se zadavq s kosmi...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Edin suvet ot mene ,mahai gi pove4eto momi4eta predpochitame tam otdolo da e gladko

Lichno na men ne mi haresvat i daje sa mnogo otvratitelni!No vse pak ne bih othvarlila momcheto samo zaradi edni kosmi,ako izpitvam neshto kam nego shte go priemam takav kakavto e.
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Мега фен
    Най-лесно е да я попиташ.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

ne na kosmite('')

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    ne na kosmite('')
    На ли си къдраво бе как така не на космите?

Guest
    Pitai q-ot pitane glava ne boli

Повече от фен
    Pitai q-nqma ni6to stra6no ot tova.

Guest

ot momche

nad 90% predpocitat da nqmash kosmi ! Az licno ti preporu4vam kola maska !Brasna4a gi pravi mnogo gusti i stava ad !

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Be az kato trygna da go prava s nqkoi.. Praime kfoto praime i veche mu svalqm pantalona i vijdam kosmi.. da ne mislite che she go ostavq ? Bojee.. edni tupi kosmi.. haha Verno che e vapros na vkus ama ne mislq che nqkoq bi i pukalo chaaaaak do tam..

Vsichko zavisi ot vkusa na momicheto, no kakuvto i da e, ne mi se vqrva da e tolkova golqm problem. No vse pak, ako tova te pritesnqva tolkova mnogo pogovori s neq i shte vidish, che vsichko shte e nared.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

gfh
    Guest
    Ami ako kosmite sa tolkova dalgi 4e skrivat pishkata i tashacite a? Togava kvo sha praite

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Vsichko zavisi ot vkusa na momicheto, no kakuvto i da e, ne mi se vqrva da e tolkova golqm problem. No vse pak, ako tova te pritesnqva tolkova mnogo pogovori s neq i shte vidish, che vsichko shte e nared.
    Да не си поръчва торта за РД ... пък и момичетата немогат да се съобразяват с момчетата - с прическа или не... така да се каже
    С дадено момче си за първи път , от къде да знаеш как те иска отдолу ? Не вярвам ако не е по вкуса му да ти вдигне гащите и да те изпрати
    Така че , споко приятел ... за да угодиш на всяка трябва да направих анкета преди това , само гледай да не е анонимна...
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си