.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Нешо много лошо

Значи не намерих подходящ форум и затова ще пиша тук.
    Вече съм на 15 години но все още ме влечат такива работи като окултизъм и спиритизъм.
    Миналата лятна ваканция с едни приятели се събрахме и решихме да викаме духове в една стара къща до нас.Взехме пръст от гробищага и решихме да викаме пра-дядото на един от братовчедите ми.Всичко си тръгна добре обаче на края незнам дали от духовете или от вятъра се отвори вратата на стаята и свеща изгасна и аз изпищях.А според реда на викането всичко се прави в пълно мълчание.Избягахме и ставихме всичко там.На другия ден решихме да излизаме но Гошо(братовчед ми чийто пра-дядо викахме) не беше у тях и ние отидохме в къщата и го заварихме до изгаснлата свещ с пръста от гробищата да плаче.И ние помислихме че са го налегнали спомени и му е домъчняло.
    Но миналия месец почина леля му и понеже тяхното семейство не е много заможно я погребаха в стария гроб.И аз тъй нато ми е роднина ходих с тях до оправяме документи и прочие.След като отровиха ковчега на дядото(а аз присъствах на погребението и помня че беше закован) той беше леко отворен сякъш някой го е бутал от вътре.А днес ходихме на 40 или колко там дни и видяхме че около гроба не расте нищо и че пясъкът леко се е надигнал и оттогава ме мъчат едни сънища и всичко това се повтаря в тях.
    Моля ви помогнете ми някък мисля че съм се забаркал в голяма каша.ПЛС.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    магии не съществуват!!! избий си тези глупости от главата!

Голям фен
    Stiga si si nabival filmi ... sega shte kajesh " da nikoi ne mi vqrva " , no vsichko tva e do vtalpqvane .. spri da mislish za tezi neshta i poveche gledai da ne se povtarq!!!

Авторе, спри наркотиците.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    госте влез във форумите на абв там има папка Окултизъм те ще ти отговорят ,а колкото до тези мнения че нямало такива неща .. ми мислите много повърхностно така да се изразя или може да мислите че няма живот след смъртта Въпреки на госта да кажа че сте направили много лошо и не сте трябвали да викате духове като незнаете после какво да правите и това с гроба било леко отворено вече си го фантазираш и няма нищо общо с викането и душата няма нищо общо с тялото ... ама както и да е

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Абе ше си призная ок... отидох точно тогава да зема кокали за кучето и явно съм взел на пра дядо ти кокалите.. сорка бате...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    аз до някъде вярвам, а до някъде и не вярвам в тези неща.. просто толкова мн наистина измислени истории има, както и снимки, които уж са истина, но всъщност са монтаж, че ти изглежда сякаш хората сами си измислят тези неща ей така за развлечение

и все пак има доста необясними неща.. които наистина са се случили.. точно сега не мога да дам конкретен пример, но знам, че има.. а и твоята история.. странна е и толкова добре си я описал, че се съмнявам да е ебавка или пък ако ще плод на въображението ти..

но каквато и да е истината, аз съм на мнение, че не трябва да се бъркаме в тези неща - ние живеем в този свят, а нематериалните неща не са наша работа по-добре за нас е да оставим нещата така и да не любопитстваме толкова мн (макар че като се знам ква съм, ако на мен се случи такова нещо нямаше да се успокоя докато не разнищя всичко.. просто от вътре щеше да ме тормози)

ся те съветвам да се поуспокоиш и да не го приемаш толкова на вътре едва ли нещо чак толкова лошо е станало
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Самоубий се преди да е станало късно!

ima6 golqma fantaziq
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Не вярвай на нещо което не можеш да видиш или пипнеш. Бъди по-голям материалист.
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Град
    Горно нанадолнище
    Еми това с разкования ков4ег все пак с времето нещата остаряват и е нормално да са излезли пироните то си е от самото дърво.А около гроба 4е не расте нищо дали някой не поддържа мястото?А ако си извикала духа може да го поканишна кафе или 4ай4е не се впрягай толкоз!
    Живей така ,4е когато умреш вси4ки да пла4ат само ти да се радваш!!!

Trqbva da ti se zabrani televiziqta
    Lili hei lili koi lili hei lili stoi

На 4-ти километър те 4акат,и без т'ва напоследък им липсват клиенти

Смени дилъра бе друсалко!

Град
    По света и у нас
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Има само едно нещо,което можеш да направиш: Порастни!
    =D> =D> Съгласна!Слез на земята,ако си го втълпяваш,ще стане по-зле.Трябва да те е страх от живите,не от мъртвите!
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Цитирай Първоначално написано от KaMiKaDzE
    На 4-ти километър те 4акат,и без т'ва напоследък им липсват клиенти
    колкото по-бързо отидеш толкова по-добре за теб
    2 т. системно.

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Не съм от хората които ще ти кажат спри наркотиците еди кво си еди що си но защо сте го викали ? Ще ти кажа че просто не е трябвало да се занимавате с тия неща ! Вярвам ти

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Не съм от хората които ще ти кажат спри наркотиците еди кво си еди що си но защо сте го викали ? Ще ти кажа че просто не е трябвало да се занимавате с тия неща ! Вярвам ти
    Тая тема е от преди 7 години. Или автора вече го е преодолял или е умрял.

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Пусни жалба до Съюза на Производителите на Пирони в България.

Май много филми гледаш! Не си втълпявай разни, работи, защото това е вредно за психиката ти.Просто забрави случката и толкова

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от RoyTheReaper Виж мнението
    магии не съществуват!!! избий си тези глупости от главата!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си