- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвам братовчедка си!!!
Нямам просто думи да ви опиша колко много се кефя на братовчедка си!Много е яка има големи цици и як задник направо не знам какво да правя така искам да я чукам просто не знам бил съм една сурия чикии мислеики си за нея ама пак не помага просто искам да я чукам!!!А и като я обарвам тя се дърпа а понякога си стой все едно нищо не правя абе много са нещата пък и ми е 1 братовчедка направо не знам ама съм твърдо решил да я чукам!Я кажете ако съм с презерватив не може да стане нищо нали?Аре чакам всякакви мнения!
Няма какво да чакаш
направо земи се ожени за нея и толкова![]()
![]()
![]()
Не разбрах ко искаш:
да я забраиш или да я чукаш без да има проблеми![]()
ако тя има същото количество вакуум в главата колкото и ти ще ти пусне![]()
<<< Yay, COOL.
нищо освен да се спука презерватива![]()
аз бих ти предложил да него правиш
zemi maika i da gleda![]()
S nai dobri pojelaniq - www.lemonparty.org
Е не бях сигорен ама и в мойта тема се отнасяте несериозно много ви моля аз говоря сериозно искам братовчедка си само за да я чукам много яка и както ви казах понякога не се дърпа понякога да-това какво означава един път докато се къпеше погледнах през ключалката и я видях гола ама и тя ме видя като излезе все едно нищо не е станало не знам толкова искам да я чукам че вече съм си мислил за капки който като ги сложиш да някое питие и тя го изпие и почва да и се чука много тогава може би ще я чукам!![]()
![]()
Моля ви се отнасяйте се към темата сериозно защото и аз съм напълно сериозен НАПЪЛНО!!!
mi kaji i 4e iska6 sex :P
S nai dobri pojelaniq - www.lemonparty.org
Еми не знам как ще реагира страх ме е че и може да каже на наще абе много неща са!А такива яки цици има един път и дръпнах ръката към хуя ми и за малко да го хване ама веднага се дръпнаДруг път съм я обарвал по задника и през панталона колкото може си вкарвам някой пръст ама пак се дърпа!А най ми е интересно като се видим някаде абе все едно нищо ама НИЩО не е станало все едно никога не съм я обарвал и нищо не съм и правил не знам защо се прави така!Някакви мнения???
abe otidi i kaji "ai ta 4ukam"
i ako se saglasi davai
ako ne kaji "bazikam se"
i si gotov
ami posle nekazva nito 6toto q e sram
Първоначално написано от APRILIA`RS
Хм не знам дали може да стане абе май ще се пробвам малко сега мене ме е срам ама искам да кажа че съм я целувал по устата!Пипал съм и путката(много е яка)толкова силно съм и мачкал циците че направо не е за разправяне и съвсем малко остана да ми оближи кура с устни!!!Сега ще питате как така еми:ПРАВИЛ СЪМ ГИ ТАКИВА НЕЩА ДОКАТО СПИ направо е много яко!!!Първоначално написано от APRILIA`RS
Еми аз ти говоря само двамата като се видим ама нищо не ми казва не знам защо е така!Пък и ви казвам понякога не се дърпа е пак да ама много много малко това някакъв намек ли е?
Като малек, разбирай фортийн-фифтийн годишен, и аз си падах по братчедката и веднъж спахме в едно легло у леля ми, въпреки че имах възможността да го направя - не го направих. Де да знам .. някакси не е редно да се чукаш с братовчедка, много съм щастлив че бях разумен тогава иначе тва цял живот щеше да ми тежи на съвестта. НЕ го прави човече и спри да я обарваш, за твое добро ти го казвам.
Поздрави, Иванчо.
Ти си направо за психо бе! Докато спи... баси откаченяка. Иди питай някой психиатър, тук няма достатъчно компетентни за твоя случай.Първоначално написано от STReeT-BoY
Абе човек луд съм по нея направо като я видя и откачам много яки цици има искам да ми прави турска чикия не знам просто е много яка!Абе ще го измисля аз как да я изчукам да и се изпразня в устата и лицето искам!А на вас благодаря за подкрепата!!!!!!Повече няма да пиша и ако може нека темата да се изтрие!!!!!!!
я обясни как ще я обарваш, а тя няма да се събуди и "съвсем малко остана да ми оближи кура с устни", как спящ човек ще напарви такова нещо.
или обясни рационално или престани да пишеш измишльотини.
Абе прати я при мен, аз ще я оправя, после ще ти кажа как е!Първоначално написано от STReeT-BoY
![]()
Еми хич не си измислям сериозно говоря толкова силно съм и стискал яките цици и сериозно говоря не се сабужда а след като се натискам изкарвам си кура и започвам да го търкам по лицето и и устните ама точно това не стана иначе такава беше идеята!!!!!!
Такива хора като ме надухват мн тегли и ендна пишка и данети пукаПървоначално написано от STReeT-BoY
ебия докато не и омекнат краката ....!и прави снимки и ги качи някаде да има хора като мен да ги четат и да се вузхиштават на тапанари като теб дано ГОСПОД ДА ТИ ПОМОГНЕ повече няма какво да кажа изроди такива!!!!
ЕЙ ИЗВРАТЕНО КОПЕЛНЦЕ кво ли несам гледал чувал но ти си за трепанеПървоначално написано от Анонимко
олигофрен такув съшто така и братовчедкати да ва хвана и да ва наеба и двамата
ХАХАХА еми като дойде да види някой път баба ни щот живеем моето семейство и баба ми и дядо ми живеем в огромен апартамент а тя с нейното семейство е в друг апартамент в друг квартал ама като дойде някой път на някой празник абе я на баба ми на рождения ден например последно беше той е тя се умори и заспа ама не можах да я хвана никаде защото спеше в стаята кадето бяха всички е поне накрая пак си я хванах за задника ама тя курвата пак се дръпнаПървоначално написано от Petinka``
Мене ме е яд защото са ми разправяли че са я ебали по двама аре да не казвам трима ама 100% че двама са я ебали един в устата един анално а на мене няма поне да ми направи свирка ебаси гадното
![]()
![]()
осъзнаи се бе момче виш кви ги дрункаш
ти си немормалник спри се да пишеш простотииииии
![]()
Абе мислите че майтап си правя не е никакъв майтап и не съм луд ако искате да знаете всеки един момент може да се откажа ама не искам защото има тръпка!!!А и даже съм и слагал приспивателно за да заспи да я обарвам ама не стана нищо сега ще лупя капки да видя какво ще стане!!!!Аре със здраве!!!!!
И какво стана накрая?
Събуди се и видя, че си седнал, с крака в леген с вода, пръстите в контакта и се правиш на бързовар?![]()