- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Как мога да разбера дали едно момиче ме харесва?
Здравейте! Искам да попитам как може едно момче да разбере дали едно момиче го харесва или не!- без да я пита директно. Изпаднал сам в една такава ситуация- луд сам по едно момиче с което се познавам от години но през последните 3 месеца не мога да погелдна друга просто по цял ден и нощ мисля само за нея, но нямам достатачно смелсост да я попитам така директно защото ме е страх да не ме отреже и да не я загубя и като приятел, защото ако това стане за мен живота губи смисал и 6те трябва да се метна от некаде! Та искам да знам това как да разбера дали иска не6то пове4е от приятелство или не, че ако оговарат е не да подтисна чуствата си и те да преминат изцяло в приятелски(макар и да не знам дали 6те мога!) за това ви моля за помощ!
П.С.: благодаря предварително за отделеното време и оказаната помо6т!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
mi ako edno momi4e te haresva po4va da pita za teb da te zagovarq i da te ebava po gsm.,da flirtuva s teb ei takiva raboti
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Що не вземеш да се информираш малко?Попитай някоя нейна приятелка или приятел от компанията (ако има такава), ама така да попита по-дискретно!Но лично при мен е действало безотказно когато се е налагало да сватосвам някой, почвам с връзки или да навивам момчето/момичето да обърне внимание на този който се е притекъл на помощ!
Но зависи и от момичето!Ако сте приятели от много години е възможно тя да не изпитва същото към теб или поне не толкова силно, щото пич ти май си влюбен!А е възможно тя просто да те мисли за различен от другите момчета, не да е хлътнала и тя.Но не се притеснявай според мен трябва да действаш и да попиташ някой неин приятел който й е по-близък и тя може да му сподели.Хем ще разбереш дали тя те харесва или не, хем няма да си развалите отношенията!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Колкото и едно момиче да прикрива,че те харесва винаги си личи.Имам лични наблюдения върху това.Просто ще се промени държанието и към теб.Дори и да не го иска-подсъзнателно.
няма начин да разбереш със сигурност, без да говориш с нея
всеки човек си изразява чувствата по различен начин, не можеш 100% да си убеден, че тя те харесвапросто се престраши и я попитай
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.