амм нос вежда пъп език...аз ще си дупча езика ма ме е страх малко....
e nai qko e na ezika nqma kvo da si govorimeaz imam tam ot dosta vreme ve4e i na pupa imam i tam e mn hubavo
![]()
LoVe Is iN tHe AiR))
Mен най ме кефи на веждата и хиляди обеци на ушите,също и на хрущяла на ухото страхотно е
Аз съм по нестандартния пиърсинг.Т'ва език,пъп,вежда...мина им модата.Харесва ми като е на странно място-на шията,на "цепката" на дамските гърди,м/у кокалчетата на пръстите и разни такива.Разбира се и аз се отвращвам от прекалените продупчвания и прекалено странните места.Дълбокия пиърсинг ми е противен,яко стои,но е гадно.Аз имам на ушите общо 12 и на едно място дето няма да го кажа...НЕ Е на половите органи спокс.![]()
най-удобното място са ушите
другото е езика
az imam na u6i4kite. oba4e mn mi haresva na ezika i pupa nadqvam se skoro da si sloja na ezika![]()
гЛедАм лУнАтА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зАлЕзА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зВеЗдИтЕ-вИждАм тЕб...
аЕ дА тИ e*а мАйКаТа бЕ -
мРъДни мАлкУ {{{}}}
мен страшно ме кефи на езикадаже съм навита да си сложа тва лято
![]()
Аз имам на пъпа.. вече дори не ми прави впечатление ..
Много искам на езика, но ми казаха, че упойката боли.. а аз съм една депресантка.. ух ух![]()
.::you're my afrodisiac::.
УПОЙКА???Първоначално написано от ChoChiNka
то упойка няма...
Има.. поне тук има..Пък мазохистите нека се пробиват без упойка
Една приятелка се проби пред мен при хирург с упойка
На мен дори пъпа ми го пробиха с упойка![]()
.::you're my afrodisiac::.
Душици, упойката се пръска. Ако се инжектираше, нямаше да има смисъл да я слагат - не е забавно да ти забиват 2 игли в езика.Първоначално написано от forrzi
Аз бих си сложила на носа и никъде другаде!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Яз понеже съм просто чедо, обяснете ми флеш що значи?!?
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Ми аз са кефя на ушите,веждите и на флешчета...Са работя по въпроса с последното...ма съм на фаза клечка за зъби...И това му отне доста време докат се поотпусне..ужас...евентуалн другата седмица отивам за ушите...Пфу
За мене най-готино изглеждат на пъпа и на езика , другите ми изглеждат малко наркомански![]()