.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Moderated: Как да надебелея?

ОФфффф хора много съм слабичка хората мислят че съм вегитарянка а не съм ям всичко напрао се спуквам от ядене а мноо бавно надебелявам просто вече 2г се мъча да надебелея малко качих 10кг ама пак не е добре за възрастта ми и за височината ми!Моля ви помогнете ми дайте съвети!Много ще съм ви благодарна!

Абе що не вземат да направят книга за слабите как да надебелеят що има само за дебелите!? :

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Фен
    Град
    Канзас сити
    Промири се! Явно такава ти е структурата на тялото. Щом не си могла да надебелееш за 2г.....?! Незнам.., можеш да се посъветваш с някой по - компетентен, да ти се изготви някаква програмка или режим на ядене...Всичко е в твоите ръце! Успех!

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

kolko si visoka
    na kolko si godini
    2 т. системно.

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от elize
    Промири се! Явно такава ти е структурата на тялото. Щом не си могла да надебелееш за 2г.....?! Незнам.., можеш да се посъветваш с някой по - компетентен, да ти се изготви някаква програмка или режим на ядене...Всичко е в твоите ръце! Успех!
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Za da napulneesh trqbva da vzimash nqkakvi vitamini i xapcheta, za apetit! Mislq, che nai - pravilniq savet shte ti go dade nqkoi lekar!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Висока съм 1,35 и тежа 26кг
    Ходила съм и на доктор пила съм протеини и хап4ета съм взимала има много малък ефект!

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от sexy_
    Висока съм 1,35 и тежа 26кг
    Ходила съм и на доктор пила съм протеини и хап4ета съм взимала има много малък ефект!
    На колко години си?
    Явно наистина структурата ти е такава! Всъщност така като го погледнах не ми изглеждаше толкова фрапиращо, но в BMI калкулатора: ти си 14.3, а минимума е 18.5....

A 10кг. за 2 години не са малко. То както рязкото отслабване не е полезно така и за рязкото надебеляване.

Това "спуквам от ядене" какво ще означавам. Имам една позната, която много искаше да надебелее, фикс идея. И тя така обясняваше колко много ядяла, как въобще не се движела. Дойде ми за няколко дни на гости: не закусва, защото не й се ядяло. Около 15-16ч. може да хапне нещо, вечер ядеше повече, но средата на хляба не я яде, защото е вредна. Сладко не, че не обича, ама яде 5 пъти месечно сигурно. Страшно много дъвче една хапка.

на 11г съм.спуквам се да ям в смисъл че квото и да ми дадат все го изаждам за сладкото як много сладко на 2 седмици!

Супер фен
    Спукваш се да ядеш според теб... Ако изядеш 1/10 от туй дет аз ям на ден ще ти кажа браво.
    Няма значение дали се чувстваш сита, трябва да ядеш достатъчно. Това не става по инстинкт или само с храната, която ти дават.
    За начало си изготви някаква диета, нищо сложно.
    Примерно ставаш, хапваш някакъв плод - банан, ябълка, каисии, праскови...
    След това за закуска филия пълнозърнест хляб с шунка и чаша мляко.
    След 2 часа същото или кофичка кисело мляко.
    После на обяд някакво месо/не супа!/ с картофи, ориз или някакво вариво...боб, леща, грах и т.н. Яж и зеленчуци.
    След 2-3 часа пак сандвич с шунка и чаша прясно мляко.
    Преди вечеря изяш половинка кофичка кисело мляко.
    За вечеря подобно на обяд.
    Преди лягане дояж кофичката кисело мляко, може и малко сирене.
    Опитай да пиеш по 1.5л вода на ден. Разпредели си ги на 10-тина малки чаши за през деня и пий през 30-40 мин.
    Остаи сладкото, готвените манджи и мазните храни засега.
    Това е накратко. Успех
    ПП Не каза на колко си години.

Guest
    Впрочем защо държиш да напълнееш? Ти си още на 11 години, тепърва тялото ти ще расте. Не е добра идея преди пубертета да качваш килограми или дори да си над нормата, защото след пубертета ще ти се отели вола, докато ги свалиш. Така че дай го по-споко.

Guest
    миличка тва е от пубертета.яж си нормално - сутрин,обед и вечер и дори да не напълнееш ще имаш наистина много добър вид...и най-вече яж плодове и зеленчуци

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Momi4e spoko we...ne trqbfa da qdesh tolkofa mnoy qj si normalno kolkoto ti se qde a i vsepak si oshte na 11 s vremeto shte se uprafish spoko we!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Spored men o6te ne mu e vremeto da se trevojish za tova ... Edno vreme kogato bqh na tvoite godini i az bqh mnogo slab...ne 4e sega ne sum no ne sum nqkakuv skelet... ako be6e mom4e 6tqh da ti kaja 4e e ot metabolizmut no nz kak stoqt ne6tata pri momi4etata

Супер фен
    Според мен пък точно сега е времето да се тревожи, защото сега расте и трябва да осигурява на тялото си това, от което се нуждае.
    3 пъти на ден не е достатъчно да се яде. Примерно бебетата ядат през 2-3 часа, защото трябва да растът. Не казвам да се тъпче, но е факт, че е много слаба. Това може да доведе по-нататък до проблеми с шлезите, костната и кръвоносната система.
    "защото след пубертета ще ти се отели вола, докато ги свалиш"
    Кой е казал, че ще качва мазнини? Това най-малко го желае всеки.

Виждам че темата е доста стара..Но все се надявам да ми отговорите на въпросчето (което и то най-вероятно не му е мястото тук) наистина ли от бирената мая се дебелеее?от къде да си я купя и как се приема?
    тежа 45кг а съм висока 163-164см и съм на 21год.

Голям фен Аватара на meche95
    споко бе аз почнах да чета и се уплаших ама като каза 11 год ми стана ясно и аз бях така даже на 12години бях 30кг са съм на 14 пак съм поднормено 40 ама с развивам и всичко е ОК

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    мойта приятелка е същата слаба е като клечка вика ми че яде всичко,ама не надебелява..такава й е структурата..майка й също е супер слабичка..просто ген..

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    от рибеното масло се напълнява много

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Яж колкото ти се яде ! С времето ще наваксаш килограмите

`marana `
    САМО ЗАТОВА ЛИ ИЗРОВИ ТЕМАТА ОТ ГРОБИЩАТА ?

Да беше пуснала нова и да надебелява се ,,
    Б*си ужаса,, Обръщайте внимание на датите

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Яж много не здравословна храна..мързелувай по цял ден..Казват,че ако си в лошо емоционално състояние също ще напълнеш,но не ти го препоръчвам До 6 клас бях страшно слаба,а сега съм в идеална форма Успех!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Идеално ти е теглото, а и както казаха вече такава ти е структурата. Ако чак толково искаш да надебелееш освен да се ТЪПЧЕШ с чипсове и шоколади за друго не се сещам.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    `marana `
    САМО ЗАТОВА ЛИ ИЗРОВИ ТЕМАТА ОТ ГРОБИЩАТА ?

Да беше пуснала нова и да надебелява се ,,
    Б*си ужаса,, Обръщайте внимание на датите
    Ква-ква-кваа?

Голям фен Аватара на meche95
    апфф верно0о темата е от 2006

Голям фен Аватара на shadows92

Re: Moderated: Как да надебелея?

Цитирай Първоначално написано от sexy_
    ОФфффф хора много съм слабичка хората мислят че съм вегитарянка а не съм ям всичко напрао се спуквам от ядене а мноо бавно надебелявам просто вече 2г се мъча да надебелея малко качих 10кг ама пак не е добре за възрастта ми и за височината ми!Моля ви помогнете ми дайте съвети!Много ще съм ви благодарна!

Абе що не вземат да направят книга за слабите как да надебелеят що има само за дебелите!? :

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    Имам същия проблем много съм слаба и аз се спуквам от ядене,но особен ефект няма. по едно време пиех бирена мая (хапчета) те дават апетит и потхранват организма може да пробваш

ПП-Не се насилвай да ядеш когато не си гладна.Научно доказано е ,че по вредно е преяждането, отколкото гладът.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си