- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми е изнасилено!!!
НЕ Я ЗАРЯЗВАЙ!!!
Сега е момента в който има най-голяма нужда от теб, но като приятел(не искай секс в никой случай поне засега). Кажи й, че тя НЕ е виновна, че случилото се не променя чувствата ти към нея, че я обичаш. Сега тя се чувства донякъде виновна и омърсена. Бъди до нея и й помогни да си върне самоуважението и да продължи(няма да забрави). Има нужда от подкрепа, най-добрата ми приятелка беше така-това е най-тежкият момент в живота й.
Ми според мен има нужда от подкрепа от всикчи близки и познати,включително и теб!!!Така,че си стои при нея и я окуражавай!!!
Бъди до нея, покажи й, че не всички мъже са боклуци. Зарежеш ли я сега ще се проявиш като страхливец, а, за да преодолее по-лесно жестоката травма трябва навреме да види, че има и друг тип мъже- не само изнасилвачи, простаци и грубяни! Желая ви късмет!
abe ei pedal4eta 6ibani, toq гост i onq pedala s levskarskiq avatar - ABE 6TO NE ZEMETE DA SI EBETE MAIKATA BE GEI4ETA NEZADOVOLENI, NA VAS VI POJELAVAM DA VI EBUT STADO ZAGORELI AFRIKANCI I DA NEMOJETE DA SI SEDNETE NA GUZA 2 MESECA SLED TOVA !!!! PEDALI TINQSULI TAKIVA !Първоначално написано от Анонимко
кво пък толкова станало изнасилил я , тя пък да беше се съпротивлявала,да беше го сритала между краката и да избяга ама и на нея кеф и е било
Браво на тебе пич дето си я опънал, и аз веднъж причаках една в горичката наиш ква свежа беше, едно невинно свежо момиченце
Ми да дода аз да те причакам в една горича да заритам едно хубаво да видим как е А?Деба в педофила!!!
На всички простаци дето се изказаха мн хитро по темата, че сигурно и е било яко и го е искала..Хитри сте ей..я да земете всички да се нагъзите и да ви го сложат на вас като по-знаещи..и после ще говорим колко е яко...шибаняци...Аман от такива като вас дето всичко разбират и знаят...на думи е много лесно..ама като ти опре до гъза...
Значи отиваш при нея без предупреждение влизаш и почваш разговора буквално с "На разположение съм 24/7 искаш ли нещо?" и после и изнеси една реч ... да, някои преди мен каза че тя сега ще се чувства като човек 2-ро качество. Точно ти трябва да и кажеш че нещтата стоят точно обратното , че тя е мн повече от другите хора защото си сигурен че тя ще се възстанови и ще преживее всичко а малко момичета успяват.Постоянно говори с нея и я остави тя да говори. Не търси никаква физическа близост с нея, и отговаряй. Т.е. ако тя се разплаче и те гушне и дай наи топлата преградка която имаш но не я притискай. Остави я тя да решава кога да има близост , кога да започне и кога да свърши.Остави всичко на неин контрол относно физическата близост между вас...и постоянно когато говорите я убеждаваи че ще успее да свикне с тази мисъл говори и сладки мечти и и купувай всичко което иска... стига да ти е по възможностите...смисъл ако спомене например че и се ядат шоколадови бонбони ти трябва да си първият който ще тича да и донесе...
Абе накратко ако искаш да и помогнеш я обграждай с разбиране обич и услужливост във всяка ситуация- това е много труден етап за нея и ти трябва да и помогнесх да го премине! УСПЕХ!!!![]()
Стига сте повтаряли едно и също. Човека разбра. Няма нужда всеки да казва едно и също. До колкото до изнасилвача фанете го прибийте яко и после се обадете в полицията![]()
Отиди при нея. Няма да и е лесно, но ще те приеме. А на нереза пак му размажи свинската мутра още повече от преди - бий му няколко шута в главата и от мен! Такива отрепки не заслужавата спокоен живот.Първоначално написано от Анонимко
ми аре хората ти казаха кво да правиш действаи
и го прибии тоя нещасник дето е сторил това още няколко пъти и му счупи ръката - десната, ако е левак левата
много съжалявам за рпиятелката ти и в никакъв случай не подозирай и за миг,че не е изнасилена ами ...!Такова нещо не миля,че може да се имитира!Просто й покажи,че ти си всичко това,което не е този,който го е направил!успех!мн щюстие ви желая и на двамата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
леле.....какви неща прочетох! Ужас.....как може да има такива хора?????![]()
![]()
![]()
Незнам дали тя ще те приеме отново обаче...трябва да й покажеш че ще те я чакаш докато отново е готова да ти се довери...много кофти ситуация...трябва да внимаваш много как се държиш с нея!![]()
8т. реклама
бан на профил
az sushto sum na mnenie che trqbva da otidesh pri neq i da pogovorite..ti q obichash i ne trqbva da q ostavish trqbva da q podkrepqsh i da budesh s neq i da i pomognesh da se osvobodi ot tazi travma govorete v nachaloto hodi u tqh..no nedei dori da se opitvash da q gushnesh shte se drupne...budi ubeditelen i pomogni da produlji da jivee da zabravi slu4iloto se..uspeh
АВЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ?!?!?!? СТИГА СТЕ ПОВТАРЯЛИ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. АВТОРА НА ТЕМАТА ДА НЕ Е МАЛОУМЕН. СТИГАТ МУ 5-6 МНЕНИЯ. АМА ВИЕ 100 ЧОВЕКА СА ИЗРЕДИХТЕ.
Не мога наистина да знам как се чувства приятелката ти в този момент,мога само да си представя.Не съм изпитвала никога подобно нещо не го пожелавам на никой.Предполагам,че в момента се чувства смазана,безкрайно унизена и изпитва ужасна болка и срам дори.Всеки ден слушаме за подобни неща,но никои не си представя,че и на него може да му се случи.Истината е,че никой не е застрахован от подобно нещо.Бъди до нея в този момент,защото,колкото и тривиално да звучи настина познаваме истинските си приятели в такива трудни моменти,още повече,че ти си човек,на който тя има доверие.Поговори си с нея и и припомни,че това,което не ни убива но прави по-силни и че зависи само от нея дали ще допусне този не знам дори и "човек" ли да го нарека до продължи да я наранява като мисли за него и за случилото се.Последно,мисля че би било добре да се посъветваш с някого-психолог например как да подходиш наи-добре в тази ситуация.Желая много късмет и сили и на двама ви и дано този си получи заслуженото.
Tuk imashe mn gluapvi,syper glupavi mnenniq ! Izvinete,ama kak moje da ste tolkova glupavi(ne fsichki)da kajete "e to sha i mine" ili neshto ot toq sorta...Dano ne vi se sluchfa,zashtoto e ujasno...nito na vas,nito na nqkoi vash blizuk !!!
kolkoto do momcheto..kakto veche povecheto..KOITO SA RAZBRALI NESHTO OT TOPQ JIVOT kazaha "Budi do neq i i vduhfai kuraj i sili..Pokaji i che ne fsichki momcheta sa takiva,makar che sled sluchiloto se,tq trudno shte go povqrva otnovo" ...
YcneX i na teb i na neq... Dano fsichko da se oprafi sled vreme [-o<
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Ами мерси на всички,аз ходих при нея вчера говорихме,неска пак ще ходя и се надявам,че ще успея да и помогна.Мерси пак.
Ей педал гърбав както казах по горе ако те фана шти изпотроша зъбите и после щи блъскам главата в някои стълб докато почне да ти излиза пяна от устата.После ше зема една бтилка и щи я завра там където не те огрява!!!РАЗБРА ЛИ ПЕДОФИЛ ГРОЗЕН!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
ти пък кво искаш от мен ве келеш,нали тебе не те плющят в някоя горичка, ай мълчи си там не ме нерви да не зема да опъна майка тиАнонимко написа:
кво пък толкова станало изнасилил я , тя пък да беше се съпротивлявала,да беше го сритала между краката и да избяга ама и на нея кеф и е било
Браво на тебе пич дето си я опънал, и аз веднъж причаках една в горичката наиш ква свежа беше, едно невинно свежо момиченце
Ей педал гърбав както казах по горе ако те фана шти изпотроша зъбите и после щи блъскам главата в някои стълб докато почне да ти излиза пяна от устата.После ше зема една бтилка и щи я завра там където не те огрява!!!РАЗБРА ЛИ ПЕДОФИЛ ГРОЗЕН!!!
Щи кажа само да внимаваш кво говориш!!!
ти ли ще ми държиш сметка ко да говоря бе пикльоЩи кажа само да внимаваш кво говориш!!!
ай ща еба в насрания гъз