.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Само аз ли се влюбих в окото? Според мен то е най-добро от трите ти работи.И другите са хубави, но окото, то е вълшебно.Да кажа, че съм художник - не съм, но определено нямам просто око.
    Втората картина носи мистика в себе си, определено е добра.
    Третата - тя е като незавършена /поне за мен/ и в това се крие очарованието й.Също така тя е някак си, по опростена.Това също спомага за доброто впечатление.
    Но окото...Никога не съм виждала така хубаво нарисувано око.Само като погледна веждата.Толкова детайлно е нарисувана.Личи си всяко едно косъмче, посоката му.Невероятно е.И зеницата, колко е реална, как се вижда светлина в нея, браздите.Миглитите първи ми направиха впечатление.Съвършени са...
    Стига толкова те хваля...Пооправи малко втората.
    =)
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Еее много хубаво рисуваш бре мн ме кефят ше даваш по някои урок а?
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Еее много хубаво рисуваш бре мн ме кефят ше даваш по някои урок а?
    E, не съм толкова добра, че да давам уроци , ама споделям опита си със всеки, който иска :P
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Guest
    На мен пък окото адски много ми хареса!!! Толкова детайлно и хубаво направено....И другите 2 много ми харесват. Относно третата-още малко трябва да поработиш върху ръцете...и главата ми се струва странна....Като цяло-Браво!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На мен пък окото адски много ми хареса!!! Толкова детайлно и хубаво направено....И другите 2 много ми харесват. Относно третата-още малко трябва да поработиш върху ръцете...и главата ми се струва странна....Като цяло-Браво!
    тва съм аз де...

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен Аватара на Sarabi
    [b]На мен най-ми харесаха първата и втората.Втората определено е по мой вкус...някакво изящесво има в тази жена...Страшно красиви са.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

И трите са хубави. Третата не я подценявайте, но в това око има някакво изящество. Ауу гледа ме

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от little_pink
    ПО грозно нещо не съм виждала
    OMG Ае Пинокио я се скрии някъде!!!!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    vraca
    картините са страхотни =D> не се засягай от мнението на някой хора

selen_mischief
    Guest
    На мен доста ми харесват, определено имаш талант, само трябва още малко да се постараеш, незнам, според мен зарейи моливите и пробвай с туш, масло...абе нещо по-сложно. Поздрав! Вторите три рисунки са по-стойностни

Циндил-Пиндил ne znaeh 4e risuvash mnooogo mi haresaha okoto i vtorata sa SuPeR produljavai v sushtiq duh... :P

Определено ми харесаха първите две рисунки , но втората най-много
    Продължавай да рисуваш ... ще рисуваш , ще рисуваш и така малко по малко ще се усъваршенстваш Приемай позитивните критики , които ти сочат как да направиш по-красиви рисунките си - а за заяждането ... да не ти пука , ти не рисуваш за тея дето се заяждат , ти рисуваш за себе си и в крайна сметка се оказва че има хора които им харесват твоите рисунки - малко или много , те са стимул да продължиш напред
    "Follow your way" - Sebastien Foucan , co. founder of Le Parkour

Bass_boster, много си прав относно критиките, заяждането и рисуването Ако се засягах от всяко едно заяждане - трябваше да съм се гръмнала преди 3-4 години. Винаги чета критики много внимателно..Много ме е яд, че не мога да ви пусна 3-4 нови графики, защото трябва да ги сканирам, а това е скъпо
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

много са хубави

=D>
    колкото повече ги гледам, толкова повече ме завладяват. наистина са уникални.
    Окото е добре направено, много ми харесва, детайлите, всичко, въпреки че самата му форма... някак прекалено кръгла, но може да има и такива очи, знам ли пак е страхотно ^^
    Втората- не е широка в ханша,лицето и е супер и като цяло е много добра. въпреки че много ми прилича на една разпространена картинка из интернет... но и да си я прерисувала, няма значение, получило се е =)
    Третата- краката и били с различна дебелина, едната и ръка била по-рвисоко- абе вие чувате ли се/ човешкото тяло не е симетрично, като начало, а и не виждате ли позата и? едното и рамо е по-високо от другото!
    На мен лично ми харесва и косата, не знам защо, но ми грабна окото. и не е дебела! :P

Т.е. браво и очаквам с нетърпение да видя нещо ново

(тези картинки, дето си ги пуснала, снимки от телефон ли са? не ми казвай, че са сканирани, защото ако е така-много са те прецакали

You're broken, so am I
    I'm better off alone
    No one to turn to and nothing to call my own
    Outspoken, so am I
    Explosive words that your world wouldn't understand
    Turn away again

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си