- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Още малко картинки от мен...
Само аз ли се влюбих в окото? Според мен то е най-добро от трите ти работи.И другите са хубави, но окото, то е вълшебно.Да кажа, че съм художник - не съм, но определено нямам просто око.
Втората картина носи мистика в себе си, определено е добра.
Третата - тя е като незавършена /поне за мен/ и в това се крие очарованието й.Също така тя е някак си, по опростена.Това също спомага за доброто впечатление.
Но окото...Никога не съм виждала така хубаво нарисувано око.Само като погледна веждата.Толкова детайлно е нарисувана.Личи си всяко едно косъмче, посоката му.Невероятно е.И зеницата, колко е реална, как се вижда светлина в нея, браздите.Миглитите първи ми направиха впечатление.Съвършени са...
Стига толкова те хваля...Пооправи малко втората.
=)
Еее много хубаво рисуваш бре мн ме кефят ше даваш по някои урок а?![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
E, не съм толкова добра, че да давам уроциПървоначално написано от LoVe_RuSlAn
, ама споделям опита си със всеки, който иска :P
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
На мен пък окото адски много ми хареса!!! Толкова детайлно и хубаво направено....И другите 2 много ми харесват. Относно третата-още малко трябва да поработиш върху ръцете...и главата ми се струва странна....Като цяло-Браво!
тва съм аз де...Първоначално написано от Анонимко
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
[b]На мен най-ми харесаха първата и втората.Втората определено е по мой вкус...някакво изящесво има в тази жена...Страшно красиви са.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
И трите са хубави. Третата не я подценявайте, но в това око има някакво изящество. Ауу гледа ме![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
OMG Ае ПинокиоПървоначално написано от little_pink
я се скрии някъде!!!!
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
картините са страхотни =D> не се засягай от мнението на някой хора
На мен доста ми харесват, определено имаш талант, само трябва още малко да се постараеш, незнам, според мен зарейи моливите и пробвай с туш, масло...абе нещо по-сложно. Поздрав! Вторите три рисунки са по-стойностни![]()
Циндил-Пиндил ne znaeh 4e risuvashmnooogo mi haresaha okoto i vtorata sa SuPeR
produljavai v sushtiq duh... :P
Определено ми харесаха първите две рисунки , но втората най-много![]()
Продължавай да рисуваш ... ще рисуваш , ще рисуваш и така малко по малко ще се усъваршенствашПриемай позитивните критики , които ти сочат как да направиш по-красиви рисунките си - а за заяждането ... да не ти пука , ти не рисуваш за тея дето се заяждат , ти рисуваш за себе си и в крайна сметка се оказва че има хора които им харесват твоите рисунки - малко или много , те са стимул да продължиш напред
![]()
"Follow your way" - Sebastien Foucan , co. founder of Le Parkour
Bass_boster, много си прав относно критиките, заяждането и рисуванетоАко се засягах от всяко едно заяждане - трябваше да съм се гръмнала преди 3-4 години. Винаги чета критики много внимателно..Много ме е яд, че не мога да ви пусна 3-4 нови графики, защото трябва да ги сканирам, а това е скъпо
![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
=D>
колкото повече ги гледам, толкова повече ме завладяват. наистина са уникални.
Окото е добре направено, много ми харесва, детайлите, всичко, въпреки че самата му форма... някак прекалено кръгла, но може да има и такива очи, знам липак е страхотно ^^
Втората- не е широка в ханша,лицето и е супер и като цяло е много добра. въпреки че много ми прилича на една разпространена картинка из интернет... но и да си я прерисувала, няма значение, получило се е =)
Третата- краката и били с различна дебелина, едната и ръка била по-рвисоко- абе вие чувате ли се/ човешкото тяло не е симетрично, като начало, а и не виждате ли позата и? едното и рамо е по-високо от другото!
На мен лично ми харесва и косата, не знам защо, но ми грабна окото. и не е дебела! :P
Т.е. браво и очаквам с нетърпение да видя нещо ново
(тези картинки, дето си ги пуснала, снимки от телефон ли са? не ми казвай, че са сканирани, защото ако е така-много са те прецакали![]()
You're broken, so am I
I'm better off alone
No one to turn to and nothing to call my own
Outspoken, so am I
Explosive words that your world wouldn't understand
Turn away again