.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Карате!!!

Фен
    Град
    Hell.

Карате!!!

Знам че на повечето хора като им каже че тренираш карате им става невероятно смешно!!!Да ама въпроса е ЩОООО!!!

Супер фен Аватара на pinki
    Ami za6toto sa prosti!Az li4no mnogo se kefq na boinite izkystva1
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Въроса не е в това че са прости или не. На мен не ми става смешно , но, пич, ще ти кажа защо на другите им е. Ако ти тренираш би трябвало да учиш историята на това бойно изкуство. Имам представа и от история, и от бойни изкуства. Та това е едно от първото разпространило се бойно изкуство по редица причини, ако искаш да ти ги описвам ми пиши на лична. И просто се е някак изтъркало в представите на човека(визирам българина) да казваш че тренираш карате. Това е главната причина.(ако искаш още - на лична)
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Фен
    Град
    Hell.
    Ми лично аз съм добре запознат с историята на карате.Аз си тренирам и ми е гот!!!Пък на който не му отурава да бара меча!!!

На мене ли4но не ми е сме6но,но предполагам,4е на другите им е,за6тото в България има толкова много хора,които тренират карате от години,а са аматьори...И за6тото парадират с това,4е са каратисти,а всъ6тност ни6то не могат...пове4ето

Guest
    mi hora as li4no si haresvam da treniram karate.karateto deto predniq kaza 4e ne e na nivo barka sa malko ili prosto ne e zapoznat vqrno e ima sme6nici to vinagi ima i navsqkade vav vsqko BI(boino iZkustvo)as se zanimavam s Kyokushin i sam dovolen no ne otri4am drugite sportove mn se kefq na kickboxa sa6to

Football_
    Guest
    Анти-отношението към трениращите БИ е много разпространено.Не знам,може би се подклажда от хора които нямат смелост за тях или пък просто злобари и завистници.Жените са много анти на тази тема,не знам защо.Кажеш,че тренираш нещо и минаваш в другата графа .Специално каратето си е доказано ефективен боен спорт,ако си сериозен ще научиш много

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от L!m0nA
    Ми лично аз съм добре запознат с историята на карате.Аз си тренирам и ми е гот!!!Пък на който не му отурава да бара меча!!!
    след като е така, за кфо пускаш тема да питаш 'ЩООО' им стаа толко смешно?

аз няям нищо против спорта или пък против тези,които го тренират. като ги кефи окей
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    Hell.
    Ми научил съм много неща от това изкувство и маи съм сериозен щом тренирам 3-4 години!!!

Мммммм да . Пак стигаме до там че има постове които никой не ги чете или такива които не са въобще за пускане....
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Питай тези, на които им става смешно.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Защото повечето са въздухари. Някакъв мърльо тренирал 2 месеца карате и се прави на големия побойник - къде маааааааааа. Сега стана ли ти ясно?

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Старите гробища
    В представите на Българина (с главно Б) каратето представлява някакво мятане на ръце и крака, с цел "Вижте ма, аз съм бияч" и мислейки си, че "титлата" каратист плаши си позволяват твърде много. Само че...не. Реално името на това боино изкуство е Карате-до , независимо дали е Шотокан или Киокошин.Тренирал съм и Карате, и Айкидо, и то не малко време.Точно този, който се оправя добре с бойните изкуства си трае, а не се праска..така че, само по това дори можете да разберете някой що за човек е...

ПП: Metul 4ever...!!!

Guest
    mi horata pokazvat umstvenite si sposobnosti sami se izlagat

Аз се смея на трениращите Карате, защото една огромна част от тях се занимават с това, за да се "научат да се бият". Карате не е биткаджийска идиотщина, а изкуство за самозащита, което си има своя философия и духовност. Българите сме го превърнали в по-усложнен вариант на кикбокса...

П.П. Тези типове, които се хвалят, че тренират Карате от много време, на улицата биват смазвани от бой...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

можеби просто от думата "карате" им става смешно или пьк да погледнат некаф клиоштав слабак и тои да им каже тренирам "карате" и на тях ще им стане смешно аз лично имам черен колан по джудо и таиклондо и тренирам борба и не ми дреме ако някои ми се изсме
    ще видим кои се смее последен

Цитирай Първоначално написано от IvI4k0
    аз лично имам черен колан по джудо и таиклондо и тренирам борба и не ми дреме ако някои ми се изсме
    Коланът не те прави никакъв. Виждал момче с жълт колан да бие момче с черен, така че сам си направи изводите.

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от IvI4k0
    аз лично имам черен колан по джудо и таиклондо и тренирам борба и не ми дреме ако някои ми се изсме
    Коланът не те прави никакъв. Виждал момче с жълт колан да бие момче с черен, така че сам си направи изводите.
    ходих в германия на тур зех златен медал това стига ли ти ?

Може да си се бил срещу балъци... Не разбираш ли, че не са важни медалите и коланите, а уменията?

Guest
    ae Dr.Kazimbut zada stane zlaten medal qvno ima umeniq 4oveka q mi kaji ti na mene trenira6 li ne6to ili treniral li si ne6to 6toto ta vijdam 4e u6 gi znai6 ne6tata ?

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Знам че темата не се коментира отдавна,но все пак искам да питам може ли някой да ми даде повече информация за каратето Аз лично тренирам друг вид боен спорт,но ми е любопитно кой спорт е по опасен?Всеки спорт крие своите добри и лоши страни,но аз искам да знам за ударите и за позволеното и непозволеното специално в каратето ?Ако някой може да ми даде информация ще му бъда мн благодарна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си