- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дали да го направя
Значи едни приятели от нашия клас си имат много як клуб и аз и едно момиче много искаме да влезнем в клуба но условието за влизане е да престоим една вечер в градските гробища.Според вас струва ли си товаБ
ne
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
yesПървоначално написано от Lake_bodom
Няма лошо, само гледайте да не забравите светената вода!
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
И чесъна, и солта, и конската подкова, и кръста =)Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Приятел/ко, излез малко от вас..Не прави разходки само от компютъра до кенефа..
Ako cluba e qk,za6to da ne prestoi6!No spored men te samo vi bazikat i nqma smisal da se precakva6!Po-dobre idi v nekoi dr club,v koito nqma da te nakarat da si kisne6 zadnika v nekva dolnoprobna dupka(grobi6teto)))![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
душо,живей за мига!в крайна сметка да си чувал за съживил се умрял?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
е да прави сте трява да престоя обаче не е ли малко страшничко а и те не искат да го направя до вратата ами до едно забутано местенце дето даже и през деня е зловещо
хааа, аве тия луди ли сама ме радва идеята
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
А-а-а-а какво представлява този "клуб"???М или ф си?Кажи повече за клуба да видим дали си заслужава??Интересно...
Аз бих отишла,разбира се \/ Това е страшно яка идея!Само условието ми е да не съм сама-не за друго а за да не ме гледат изумено.Ако съм с приятел/ка ще имаме оправдание...иначе,какво?Ня а нищо страшно в гробищата!Аз бих си взела свещ,защото запалена в тъмното изглежда много зловещо и книга с истории за духове!!!Харесвате си някой готин паметник,пльосвате се на него-и купон! ГОСПОДИ-ТВА МЕ КЕФИ!!!!
![]()
Иди бе човек,дори и клуба да не си струва!Ще имаш оправдание да изживееш една супер яка тръпка
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
kratko i qsno NEПървоначално написано от summer_04
![]()
2 т. системно.
oo ami az s udovolstvie bih sedqla na gradskite grobishta mene pa me kefi..smisul rpedizvikatelsvo si e..zashto puk ne ..ama to po skoro za sebedokazvane a ne za vlizane v nqkuf klub..ama deistvaite
момче съм. а за клуча ами всяка година си сабират пари и имат там някав спонсор и ходят на море а зимата на боровец.иначе е много готина в апартамента им.е то не е апартамен ами в една стара къща са си направили щаб квартираимат си ТV много готини нещица
според мен си струва ама условието им е да си сам и само с едно фенерче и нещо за ядене.
А що вместо да праиш някфи неща, не си направиш сам такъв клуб, а?
Бахти децата...
Saatana vittu perkele hate crew!
mi dafaite...shtom ste na 12![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Хаха, к`ва простотия! Само детски гъз може да го измисли такова!!!А много ми е интересно с какво оправдание ще излезеш пред родителите си, а?
![]()
Първоначално написано от Lake_bodom
So it began...
Значи едни приятели от нашия клас си имат много як клуб и аз и едно момиче много искаме да влезнем в клуба но условието за влизане е да престоим една вечер в градските гробища.Според вас струва ли си товаБ
-->kvi sa teq gluposti??????-ne si stryva razbira se
Абе тва е тъпо![]()
вместо да се наспиш да киснеш в някво забутано гробище
А и бтв тея са ненормални
__________________________________________________ ___________________
![]()