.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    dimitar_sf
    Guest

Moderated:Смених 3 презерватива, всичко беше ОК, но...

Прочетете това и ми кажете дали е възможно да е станало нещо или са излишни притесненията.Значи правих секс с момиче преди два дни и значи и стана следното...по време на половия акт сменях три презерватива,но след втория имаше сперма не съм сигурен но май беше сперма,около сливата и... но около нея и незнам от къде се е появила,след като презервативите бяха нормално поставени и половият акт протече нормално....след акта я болеше половият орган(не е детсвена).Та въпросът ми е следният възможно ли е вътре да е попаднала сперма или няма нужда от притеснение ????

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

dimitar_sf
    Guest
    Забравих да кажа че тя е на 17 и като се празних се празних в нея в капута но спермата си беше в него.Може и това което е било отвънка да е бил секретът но той е по безцветен и май беше сперма.Има ли място за притеснение защото съм много притеснен.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mi ima mqsto za pritesnenie .. Obache moje da ne e bilo sperma a da e bilo ot neq..

dimitar_sf
    Guest
    Кое да е било от нея , онзи секрет който прилича но е малко по безцветен или друго,защото мисля че не е от нея ?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mi ako ne e ot neq.. togava losho..

Повече от фен
    moje da e svur6ilo momi4eto e ko se 6a6ka6 :P

dimitar_sf
    Guest
    Базикате ли с нещо.Не съм на ясно с нещата....правихме всичко както трябва свършвах в капутите след първия след втория тек но се притеснявам ?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ако презерватива се е скъсал може да забременее,но ако не се е няма опастност.Ако си внимавал при поставянето на презервативите,няма опастност.

dimitar_sf
    Guest
    Не,нищо не се е късало защото спермата беше в тях.При поставяното внимавах но третия след като го сложих не го изпънах толкова до горе,но след като пенисът ми беше вътре в нея презервативат не беше целият вътре,накрая беше от вън.Пак свърших в презерватива и го извадих,но това за което написах от къде ще се е появило и докато чаках да ми стане за втория тек стоях без капут.

Град
    plovdiv we mainaa :P
    hmm naistina trudno e taka da se kaje..da re4em 4e tova e ot neq togava nqma mqsto za pritesneniq oba4ii po-dobre momi4eto da si napravi edin test za po-sigurno

Guest
    А това че я болеше сливата?

dimitar_sf
    Guest
    и по панталона и имаше три петна...... но през времето докато чаках да ми стане за втори и трети тек бях без презерватив сигурно е от това.Това по панталона може и да е мъзга може и да не е сперма нз вие какво мислите

pupita
    Guest
    това е секрет от нея не се притесняжаи и ние жените се празним споко

Цитирай Първоначално написано от dimitar_sf
    Кое да е било от нея , онзи секрет който прилича но е малко по безцветен или друго,защото мисля че не е от нея ?
    спермата и течността от женките е почти еднакъв...

mi zemi si test za bremenost i shte vidish
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

dimitar_sf
    Guest
    Преди това видях пак нещо такова на същотото място горе-долу не беше много по бледо и различно от спермата,спермата е по бяла и гъста.Онова какво ще е тогава?

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ei de4ko ni6to ne razbirash sex mi pravish pffffffff q vzemi pro4eti malko... ot neq e tazi `te4nost` tztztz
    Love you Kris !!!

Град
    Belene

Re: Moderated:Смених 3 презерватива, всичко беше ОК, но...

Прочетете това и ми кажете дали е възможно да е станало нещо или са излишни притесненията.Значи правих секс с момиче преди два дни и значи и стана следното...по време на половия акт сменях три презерватива,но след втория имаше сперма не съм сигурен но май беше сперма,около сливата и... но около нея и незнам от къде се е появила,след като презервативите бяха нормално поставени и половият акт протече нормално....след акта я болеше половият орган(не е детсвена).Та въпросът ми е следният възможно ли е вътре да е попаднала сперма или няма нужда от притеснение ????

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    ОМФГ!!!Къде си тръгнал бе човек?! Та ти не знаеш даже как се пише думата "девствена" Лелееее няям думи просто...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    DaRk_WiTcH , {{{SuN4o}}}`F nedeite taka , nikoi ne se e rodil nay4en vse pak , kak 6te razbere mom4eto sled kato ne pita , nali nqkoi trqbva da my obqsni za da razbere.Mojebi ne e nameril ot kude da pro4ete , ima opaseniq i iska da pita nqkoi i zatova pita nas , a smqtam , 4e toq forum e za tova da se pita i da se otgovarq , a ne da se narejdat horata koito ne razbirat.
    Po temata , mislq 4e tova e bilo sekret ot neq , no za po sigurno napravete edno test4e da ne se pritesqnvash izlishno.A zashto q e bolqlo , ami kaza 3 teka , moje da se e protrila

Guest
    Не,нищо не се е късало защото спермата беше в тях.При поставяното внимавах но третия след като го сложих не го изпънах толкова до горе,но след като пенисът ми беше вътре в нея презервативат не беше целият вътре,накрая беше от вън.Пак свърших в презерватива и го извадих,но това за което написах от къде ще се е появило и докато чаках да ми стане за втория тек стоях без капут.

E shtom za vtoriq tek si chakal da ti stane bez prezervativ...sled svyrshvaneto po kanalite ostava sperma i spermatozoidite izlizat zaedno s taq technost deto se otdelq pri vyzbuda taka che za da ne s epritesnqvate da pie kontraceptivi, no te ne sa bezvredni i sled dve sedmici da si napravi test

Повече от фен
    sumnqva me shtom vsichko e bilo v red da e stanalo neshto

kak nema da ia boli slivata ti si ia napravbil na re6eto

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

dimitar_sf
    Guest
    Еми тази бяла течносто от къде може да се е появила тогава да е излезнала някъде от презерватива не ми се вярва...просто няма логика ако е от мен да е там поне аз така си мисля.А ако е от нея прилича досущ като сперма,жените като се празнят това което отделят на сперма ли прилича.Щото преди това видях пак някаква течност но беше мн малко едно петънце лекичко много по безцветно от спермата.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    да си земе тест ние неможем да гадаем
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си