.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    VuProS-4o
    Guest

Kak Da PosTupq Kaje Mi ?

Zna4i situaciqta e Slednata . az hodq s edno momi4e s koeto mnogo se obi4ame tq e na 13 az na 14 znam 4e zvu4i sme6no no tq iska sex ot men a az ne sum mnogo sigoren dali da go napravq za6toto darja mnogo na neq i ne iskam posle drugite hora da si vadat gre6ni izvodi ili ne6to takova. vaprosa mi e kato Tq iska sex dali da pravim se pak znam 4e mnogo me obi4a kakto i az neq ? ? ? ? Ako moje MI otgovorete a ne davaite KOmentari na kolko godini i tempodobni

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва ли да разбират всички,че сте го направили.

VaProS-4o
    Guest
    Te Moje i da Ne Razberat No Posle Mislq za Neq kak 6te se 4uvstva i Taka edin Vid iskam da q Predpazq ako ne e Hubavo

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Daite da Pomognem Na MOm4eto s Malko KOmentari .. Mi az mislq li4no 4e trqbva da pogovori6 o4i v o4i s neq za tova
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

преди да и го начукаш вземи мини жирафа на енчо споко той неговия анус е чист плакне го със Мистър пропър тва ще бъде за по голям опит така да знаеш аз и аз така бях и на мене енчо ми говори да го набутам на жирафа му ама аз като не го минах и после хванах гонорея виждате ли?
    За тва за по голям опит първо мини през жирафа потърси ни на Цар Самуил 32 тами ни се обади или на 0900 44 900 да знаеш айде успех с жирафа

Търсете на пазара новата ми книга преиздава се за да може да събере повече почитатели за вас тинейджъри !

Да не правим коментар за годините ви,така ли?Ми че това е важното в този случай.Едно е да сте на 17-18 години и тя да иска,а ти не(даже да е девствена) и съвсем друго си е във вашия случай.Според мен - не и пускай.После може да съжалява най-вече щото е малка!И ти ако я обичаш толкова-бий и 2 шамара да се опомни,че не и е дошъл момента.Щото ако наистина го иска-все едно е дали ще спи с теб или с някой друг...тя просто е решила да го направи.Така че-ти си прецени!
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az mislq che sled kato momicheto ti se chuvstva gotovo i ako ti si gotov moje da pravite sex..no zaduljitelno s predpazni merki!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    az mislq che sled kato momicheto ti se chuvstva gotovo i ako ti si gotov moje da pravite sex..no zaduljitelno s predpazni merki!
    Ти малоумна ли си? Как ще ги подстрекаваш да правят секс? Тя е на 13!

Awe az na 13 o6te gledah "Malkoto Poni", te tragnali da se praskat... tc tc tc... lapeta .. Mi kato se obi4ate tolkova mojete da minete i bez seks, 6te potraete nqkolko godini, nqma da vi izpadat zubite ako ne praite seks..
    Мене ме нема в целата схема..

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emi ne sum maloumna ama vkraina smetka tq sled kato si e reshila kak shte q sprem s dumi ili s kvo!? kato ima jelanie da pravi..

VaProS-40
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Къци
    преди да и го начукаш вземи мини жирафа на енчо споко той неговия анус е чист плакне го със Мистър пропър тва ще бъде за по голям опит така да знаеш аз и аз така бях и на мене енчо ми говори да го набутам на жирафа му ама аз като не го минах и после хванах гонорея виждате ли?
    За тва за по голям опит първо мини през жирафа потърси ни на Цар Самуил 32 тами ни се обади или на 0900 44 900 да знаеш айде успех с жирафа
    Abe ti si Bil Mnogo Kuha Leika Bate .

A otnosno drugite S mneniata . az se pritesnqvam nai-mnogo za tova posle tq da ne sajalqva I Spored vas na KOlko e normalno da se po4ne da se pravi sex? ? 20? ili na tolkova kolkoto vie ste go napravili za purvi put . AZ SUM go pravil no ne e do tam vuprosa vajnoto e kak go pravi6 dali ot lubov ili prosto ei taka da iz4uka6 nqkogo

Повече от фен
    Spored men ne biva da burzate,za da sajalqvate posle.Kolkoto i da ne iska6 da obujdame vazrastta vi-nqma na4in pi4.Kakvo e tova 14 godi6ni da mi pravqt sex.Q 4akaite malko imate predostatu4no vreme za tova i vse si mislq,4e mojete da poza4ate,a i na tazi vazrast 4uvstvata(ne kazvam,4e nqma takiva) ne sa 4ak takiva kakvito izpitvat 18,19-godi6nite.
    Pokaite,za da ne mi pi6ete posle:"Emi to nie pravihme sex i na neq i zakusnqva.Dali e bremenna i kakvo da pravime?"

Мега фен
    Аз го направих на 18, имаш ли проблем с това???

Физически половата система на момичето е развита напълно, когато момичето достигне 16 годишна възраст. На 13 години можеш да И донесеш проблеми...може дори да не успееш да го вкараш.

Повече от фен
    ako ste sigorni i dvamata go napravete!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

хаха мале ти явно Си мн тъп За пръв път виждам такоз нещто малелеле Момче да не е сигурно на МОмиче ттцтцтц.......

VaProS-40
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eazy-E
    хаха мале ти явно Си мн тъп За пръв път виждам такоз нещто малелеле Момче да не е сигурно на МОмиче ттцтцтц.......
    Brato az ne iskam da q iz4ukam i tfa a misla za neq Shvana li OBi4am q . i mi puka ne e kato s nqkoq kUrva

napravi go !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DuraceLL
    napravi go !

Фен
    Град
    {In YoUr HeArT}
    Аз мисля,че е по-добре да не го правиш щом не си сигурен.По-добре изчакай,за да не съжелявате после и двамата.Но все пак ти си решаваш....и по-добре говори с нея
    {{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}

Guest
    a we are da ne govorim za godini 6toto polovinata momi4eta koito poznavam imat sefte na 13-14 god ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си