.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

мисля,че френския маникюр е много изискан!Много обичам да си правя такъв маникюр.а лакове обичам да си купувам от онези малки шишенца,защото докато се прецака лак,вече се свършил
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    az sekvi raoti po nokti obi4am.4eren lak,frenski manikur,risunki..si4ko.btw frenski manikur na krakata e mnou qko.skoro pyk za RD-to si lakirah noktite na racete i krakata v praskoveno nqkvo i na bezimennite prasti na racete zalepih ot oniq lepenki za nokit po edno cvet4e.taka naprai i na palcite na krakata(slagam gi v gorniq desen krai na nokatq) :}

i az tova lqto ne6to mnogo se zaribih po toq frenski manikiur paravq go s lenti4ki 6toto o6te ne moga bez tqh ina4e sega sam s srebristo vmesto bqlo a otgorore bezcveto nqko e
    oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    На право съм луда на темата "да си нашаря ноктите" За френски харесва ми, ама не го правя толкова често иначе и аз като тебе съм се обучила вече и карам без лентички. Сега съм на вълна - бяла основа и отгоре разни точици, цветчета
    Prisyedinqvam se kym otbora! Luda fenka sym na dekoraciikite na noki.Maniqta mi zpo4na poslednite meseci na minalata godina.Samo do mart mesec bqh smenila tolkova dekoracii...Sama si gi pravq vsi4kite.Imalo e takiva,koito zaimstvam ot izdireni ot men saitove,sy6to i takiva,kakvito mi 6tukvat v glavata na momenta-izmislqm si gi sama :P Az oba4e si pravq nqkakva universalna dekoraciq,koqto da otiva na vsi4ki drehi,koito obli4am za nqkolkoto dena po vreme na koito sym stozi manikiur.Tova e ot lipsa na vreme.Prosto ne mojeh da go smenqm vseki den,a i za tolkova kratyk period ne moga na mu se naradvam! Po princip imam hubav manikiur-ne se oplakvam nito ot 4upene na nokti,nito ot liu6tene ili kakvoto i da bilo. Samata plo4ka e s hubava forma,koeto me predrazpolaga za razni fantaziiki! Sega oba4e za moe ogromno syjalenie zapo4nah rabota za prez lqtoto i ottam (zaradi samata obstanovka) sym prinudena kakto da NE nosq lak,taka i dylyg manikiur! Napravo e nqkakyv ujas!A si misleh 4e prez cqloto svobodno vreme koeto mi ostava 6te si igraq do nasita s lakove i cvetove! Mnogo se radvam 4e si namerih forum,v koito da spodelqm s drugi f maniqta si! Izdirih i drug,no tam se pi6e tolkova rqdko 4e..moga da kaja napravo vaob6te! Mnogo bih iskala da vidq dekoraciq na nqkoq to vas,koqto da ste si q napravili sami.Az sym snimala po4ti vsqka dekoraciq koqto sym si pravila i ako znaeh kak moga da gi ka4vam tuk,vednaga bih go napravila!
    Spiram do tuk,poneje mn mi se proto4i otgovora,za koeto se ivinqvam ako sym podraznila nqkogo!No iskreno 6te se radvam,ako pro4etete celiq i prodyljim da obmenqme opit! Do skoro!

Защо изведнъж всички спряха да пишат по темата?!

mi az minalata godina za r.d-to na edna moq fr i kupih kompekt za frenski manikur i mnogo me izkefi 4e i az si kupih toi za 2 i 50 be6e s nqkvi lenti4ki i 3 laka bql rozov i bezcveten tei kakto i da e i maika mi mi go naprai i stana qko ama sq tei si stoi poneje kato si pusna dylgi nokti gi izgrizkvam za tui si gi dyrja normalni i ne stavat za frenski manikur ama maika mi q pravq ponqkoga s nego
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Аз използвах същия комплект.Много бях доволна от него.А относно гризенето на нокти-защо не пробваш да носиш постоянно някакъв лак?И аз бях така като по-малка,но откакто взех да си лакирам ноктите се отучих от този навик.И сега не мога без лак,пък дори и бил той само прозрачен!Просто самия факт че съм с лак и да речем "ще си направя ноктите грозни ако взема да ги гриза", ме отказват от тфа действие!

6te vzema da te poslu6am =)
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Радвам се ако съм била полезна! Просто го казах от личен опит,пък знаеш ли-може и на теб да свърши работа! УсПеХ!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Да,много ми харесва
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си