.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Cena
    Guest

Трябва ли да се притеснявам??

Момче съм на 17 и съм по-окосмен от нормалното за възрастта ми (не съм някъв буренясал де). Не се бръсна никъде освен под мишниците и долу. Някои познати ме бъзикат и вече съм започнал да се дразня, като ходя на плаж ми е тъпо като гледам останалите голи охлюви с лъскави крака и гърди. Не знам такава ли е модата, но на мен ми е супер тъпо да ходя такъв гладък, та трябва ли да се притеснявам, че не съм 1 от тях?

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

zdrasti sladur
    na4i az sum momi4e i da ti kaja 4estno evalata ti pravq 4e ne si ot teq goli ohluvi priqtelqt mi su6to ima kosmi maha si gi samo pod m6nicite i otdolu i si me kefi tva. ne e lo6o 4e si edin ot malkoto koito imat kosmi a ne sa gladki.

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Всеки има своето право на избор. Но щом и другите обръщат внимание, значи наистина си окосмен повече от обикновено и често срещано окосмяване.
    Когато космите са по-тънки и по-светли за момче мен лично изобщо не ме притесняват, но когато са много и тъмни .... без коментар. Така че аз мисля, че по-добре да ги няма отколкото да си забележимо по-космат.
    Ако не ги махнеш, ще продължат т.нар базици от познати и странните погледи. Ако това не ти пречи ги остави. Ти си избираш.
    За мен лично е отблъскващо.

Супер фен
    Ако не ти е кеф не се бръсни, никъв проблем не виждам.

по-добре се обръсни
    2 т. системно.

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Не ме интересуваш. И малоумен ли си та незнаеш кога да се притесняваш и кога не?!

Ми то само от теб си зависи.Иначе моето лично мнение не си ги махай

Guest
    i az ne mislq 4e e problem.

Голям фен

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    zdrasti sladur
    na4i az sum momi4e i da ti kaja 4estno evalata ti pravq 4e ne si ot teq goli ohluvi priqtelqt mi su6to ima kosmi maha si gi samo pod m6nicite i otdolu i si me kefi tva. ne e lo6o 4e si edin ot malkoto koito imat kosmi a ne sa gladki.
    napylno sym syglasna

Guest
    Мен лично повече ме кефи да си като гол охлюв!

аз мисля,че трябва да се обезкосмяваш.а всъщност както ти си решиш
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от niki7o
    по-добре се обръсни
    това е по-добрият вариант и според мен . нз нещо ненавиждам космите вече ..

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ми аз лично не обичам супер косматите момчета но пък тва постоянно да си ги махаш е гадно на мене не ми харесва и кво ще ги махнеш сега със самообръсначка и на следващия ден ще бодеш пффф зарежи я тая работа да не ти дреме много
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    abe kvo ti puka!!! badi razli4en i da ne ti dreme za6to vsi4ki da sa ednakvi te ako si epilirat i racete i ti li 6te go napravi6 ....

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хъх,и за какво ти е да се обръснеш-за да бъдеш като женичка!?Не ги махай,неестесвено е,не ми харесва обръснат,гладък мъж
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    zdrasti sladur
    napylno sym syglasna

ако беше момиче и беше космато е като това не бих те погледнал никога! ама за момче си е нормално да имаш повече косми това попринцип показва че си израснал

Аз лично не харесвам момчета с косми. Предпочитам да са както якой каза "като голи охлюви". Все пак си е въпрос н аличен избор, но според мен трябва да се обезкосмяваш.

mnogo po dobre 4e si si s kosmi teq bez kosmi sa mi adski sme6ni !!!
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Мега фен Аватара на koalka
    Да не ти пука.Въпрос е на личен избор.Ако идскаш да си гладък си махаш космите,ако не седиш си така.

Добре де ако са пък чак толкова много ги изруси с малко кислородна вода.Така ще станат по незабележими

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си