- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Има ли някое момиче, което си пада по момичета?
Има ли някое момиче което си пада също по момичета(жени)![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Чел съм че жените са си БИ още от раждането. То им е вродено да харесват други момичета
За да получиш - първо трябва да дадеш!
Първоначално написано от empjori
vqrno e
A interesno zashto pitash.. Da ne bi da iskash da probvame neshto ?
mnogo me privli4at momi4etata(jenite)az sam ot tozi pol.obi4am da gledam goli jeni i stra6no mnogo se vazbujdam .pravila sam ga i s maje ama s jeni e po qko
ами мужете като харесват други мъже и жени тогава какъв е проблема просто бъди свободен
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
ахахаха ми дам... аз... имам наклонности към двата пола
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
vseki obi4a pravi eksperimenti
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Az si padam mnogo daje gajeto mi se syrdi kogato zaglejd jeni a ne myje po ulicitePravila sym azni ne6ta s jena nqkolko pyti i e dosta qko ama naposledyk nqma takiva koito biha se navili okol men a pyk i gajeto mi me revnuva i kato me vidq 4e s celuvah s nai dobrata si priqtelka mn mi se razsyrdi... abe ludnica
\
/ \
/
![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Падала съм си по 1 момиче.
Но не сте лезбийки, нали?![]()
Dumb ducks!!!![]()
абре...да,мацките са си яки![]()
бтв-и аз имам наклонности към 2-та пола
хахха
Абсолютно, то се вижда още от поведението им от детството, целуват си се без да се притесняват, държат се за ръце и т.н..Това е генетично заложено във всяка една...Първоначално написано от i'm so excited!
Мдааа...и аз си падам от време на време по някоя мацка.Ама то не е тотална лисбийщина,просто ме кефи държанието,вида или нещо подобно и ме кефи да я наблюдавам
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
и аз имам наклонности към 2-та пола![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил