Цитирай Първоначално написано от Jamalska
Цитирай Първоначално написано от N.C.L
Цитирай Първоначално написано от Jamalska
А вие ,деца, сещате ли се че Амнистия и ДРС са като Ендо и Смотан?
Свръх сте ми интелигентни,бг ъндърграунд разбирачи такива...
По мое мнение в момента най-добрите в бг са/остават си X-Team,Soundtrack и отделно Единака преди да се събере с ДенЬо,Silent City,NoWallz,LAC,Sensei & Atila.
Някога харесвах мн ДРС ама вече не правят същата истинска музика..не влиза по този начин...то са е видяло че не може музиката хем да е от душата хем и за джоба.(с малки изключения).
Новия албум на Майт ме радва и няколкото песни на Шу Тцу...Може би Хората на изгрева...албума им е много добър,но и при тях нещата стоят вече основно само 'риъл-фейк'
Амистия са страхотни слушах ги като бях на 8 години ся съм на 16 и трескаво търся албумите им, ако може някои да ме насочи от къде , а сега за бг Хип - Хоп, срамно, е но тия фейкъри го правят само за пари се едно слушаш 85 стинки ( 50 цент ) има и изключения разбира се имах възможността да слушам две страхотни парчета
MC beddah & Dr. Probe - в момент на прозрение и
2heads - Пречка за любов, става въпрос, че не са фейк, аз такова нещо тоест комерсиализън не слушам за R&B = Ритъм и Блус няма нищо общо с Хип - Хоп този стил дори е по - стар^, но се получават странни изкревявания от поколение на поколение .

П.П - N.C.L = No comercial lover
Ожени се за мене!
Аз имам 16-17 тяхни песни(на Амнистия де)...'ко сакаш мога да ти пратя...
Ол тфа за Пробата и Бедата директно го слагам в подписа си в 359хипхопПробата ми е много добър приятел.
Ако стаа дума за първите бг рапове...може да споменеме и AVI MC....
Пък имаше едно момче...MC Ganja...имам няколко негови песни и мн ма зарибява стила му..някой да е чувал нещо..ко стана с него?
Леле познаваш го бати късмета прати му поздрави на човека и кажи само така да прави страшен е кефа се на такива пичове и че ако имаше само такива като него щяхме да си казваме, че ХИП - ХОП има и че може да се равняваме с някои хора

П.П - ако можеш да ги качиш в датата на твоя стор или в free.bol.bg ще се разбия мерси радвам се че има и реалси тука