.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Guest

Re: Iska samo zadna pra6ka..

Цитирай Първоначално написано от Anonim4eto
    Vidqh tema na ` momi4e 4e frienda i iska samo analen..e moq priqtel puk haresva i iska samo na zadna pra6ka..ta kajete kak da go nakaram da proharesva i dr pozi ?mom4eta na vas haresva li vi tazi poza,momi4eta na vas?
    Еми анален е много по яко ве!

Цитирай Първоначално написано от dqdo fu4o
    Vidqh tema na ` momi4e 4e frienda i iska samo analen..e moq priqtel puk haresva i iska samo na zadna pra6ka..ta kajete kak da go nakaram da proharesva i dr pozi ?mom4eta na vas haresva li vi tazi poza,momi4eta na vas?
    Да ама при анален няма да ми влиза целия.(не искам да прозвучи като хвалене, аз съм скромен по принцип, ама да, наистина ми е малко над средния размер дза възръста ми.
    Само за луди!

Guest

Цитирай Първоначално написано от pavelludiq
    Да ама при анален няма да ми влиза целия.(не искам да прозвучи като хвалене, аз съм скромен по принцип, ама да, наистина ми е малко над средния размер дза възръста ми.
    Ще влиза бе как няма да влиза,ше го наджакаш на вътре и тва е! Ако пак не става ше го сгънеш на две и буташ баси!

Цитирай Първоначално написано от pavelludiq
    Ще влиза бе как няма да влиза,ше го наджакаш на вътре и тва е! Ако пак не става ше го сгънеш на две и буташ баси!
    Не искам да прозвучи като хвалене(аз съм много скромен) ама моя к*р е много твърд и не може да се сгъне, а ако го натиска много на вътре мога да нараня момичето, а аз това не искам.
    Само за луди!

Фен
    Град
    Sofia
    moje da si grozna i za tva da ne te gleda da te pompa izotzadze

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    ем то задната е 10 пъти по-яка от мисионерката
    ama moje li pak postoqnno da e opyva na zadna ? i nai-hubavite neshta omryzvat
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Супер фен
    Град
    София
    Че за мен тва е поза номер 1...и то не той да иска,ами аз си искам тая поза,не че отказвам други ...1 тек така екстра,ма си трябва разнообразие понякога наистина...кажи му го...или нападай директно

И на мен ми е любимата поза, но си трябва разнообразие ... просто говори с него!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    imash usta moje si kajesh ne mislish li ?
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе кажи му,че не ти харесва или че ти е писнало.какви гаджета сте щом не можете да си говорите за секс,а?не че на гаджето ми му е много удобно,ама си говорим кой какво обича,кое му харесва и кое предпочинта в сексът,за да няма нещо от сорта правя го заради теб,ама не ми е готино.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си