- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za6to ni unijavat taka...
otivam dnes v 18.20 v kvartalnoto kafe i si pora4vam sok4e sled koeto edna nafrackana serviarka ima niama 17-18 god max mi vika li4na karta pri koeto az pobesniavam( i za sefte ne si q nosih) ne 4e mi trqqq 6toto o6te niamam navar6eni 18 i i kazah 4e niamam 18 i si tragnah.... za6to e tova unijenie v 18h sledobed 6te mi iskat karta... slu4valo li vi se e?
Тази те е изгаврила. Лична карта има право да ти иска полицай или ако тръгнеш да купуваш цигари или алкохол.
А за кво ти е искала...не си си поръчала алкохол...къв и е бил проблема?
Хухахаха
Неква си е напраила баси кирията с тебе! Ти си пиеш сокче в 6 часа и ти иска лична карта. Ама по-смешното, е че си си тръгнала.
дабе, що не я попита "ама защооо" и нз още кво...аз щях да и вдигна скандал!Първоначално написано от WILD__BOY
E kav e bil smisla da si tragne6???
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Първоначално написано от WILD__BOY
da. ne e trqbvalo da si trugva6
The pain is temporary!
ami az sa6to misleh 4e se gavri i se izper4ih i kazah taka li ot koga iskat li4ni karti v 18h? i tq mi kaza 4e upravitela taka e kazal! mnogo mi stana gadno..
БОЖЕ нищо друго ли не си казахте...тая нещо те е прецакала!Първоначално написано от Taina{}
Mila, i az pobesnqvam ve4e s teq karti... I ti pak si dobre v 6 ve4erta, az kvo da kaja kato sa me izlagali taka v 10 SUTRINTA !!! POLUDQH ! Pisnalo mi e ve4e, imam nqkolko meseca do 18, ama 6e mi se storqt nqkolko godini... po-interesnoto e, 4e po kafetata se pravqt, a po kry4mite kato idem da piem po 1-2-3-5-10 vodki NE NI SE PRAVQT... ?!??!?!?!?!![]()
![]()
POBYRKANA DYRJAVA !!!
The art of love is not to let your heart get broken !
Олее аз ако бях на твое място такъв скандал щях да вдигна, чее..как в 18 часа ще ти искат лична карата и то за някво сокче
![]()
lelel za sok,xaxa dokude stigna taia durjava,utre nema da moje 4ovek da si zeme duvki,ako e pod 18![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мацка това си е чиста подигравка за един сок ще ти искат лична карта![]()
![]()
![]()
Това е ужастно аз на тая такъв скандал щях да и вдигна ба*и какво нещо как може ега*и хората честно
![]()
![]()
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Ebati rabotata v 18 h da si poru4ash sok4e i da ti iskat li4na karta az ako bqh na tvoeee mesto tolko steh da i vikam shteh da napraa do 3 chasa maximum da e uvolnena taq ........ otiash pri sobstvenikaa i mu vikash za kvo ti iskat li4ni karti toi pita koi te e pital ti kaash edi koq si i taq ostaa bez rabota .....
Тва къде?В кой град?![]()
Да си зема и аз там едно сокче,па...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми трябвало е да питаш за оправитела!Първоначално написано от Taina{}
ami az vm omenta iskam da iskaram niakav zakon ili naredba za teqkatnasdetsa pod 18,za ve4erniq 4as i tn.... namerih zakona zazakrila na deteto i tam pi6e po chlen 45 al2 4e deca do 16 ne mogat da pose6tavat zavedeniq ot 22.00-06.00 no ne mi stiga iska ne6to razpe4atano na list hartiq i da otida sledva6tiq pat i da im go tikna v zadnicite... no neznam dali e pravilno!vie kvo 6te kajete
Ако имаш принтер си го принтирай ,а ако не от някой твой приятел или зала и да покажи им го 6 и 30 след обяд ще ти искат лична карта и то за сокче какви хора има само![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Мисля, че не, но не съм сигурен.![]()
Щи кажа, че не си расла в гето!Първоначално написано от Taina{}
Какво гето бе, гангстер?![]()
Taina{}, трябвало е да вдигнеш скандал в кафенето, когато това е станало. Вече няма смисъл - или действаш на момента, или въобще не действаш.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Т'ва да ти искат лична карта за дет' си пиеш сокчето в 6:30 си е чиста гавра![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
wow e kak taka we macka? za sok4e?leleeee skarai se s o4evidno"umnata" servitiorka
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Наистина трябва да е много зле тая...Но пък като го погледнеш заведението губи, не ти. Тая че ще я уволнят - ще я уволнят.Със сигурност не се държи само с теб така...
Freedom will only be available through death!