Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
Цитирай Първоначално написано от Taina{}
ne sam zabludena noti sam na 12 taka ne me obijdaite-nito znaete na men kvo mi e bilo nito znaete 6to za 4ivek sam nito ni6to!
А как пишеш само....
Оффф ебаси аре стига с тия тъпи мнения,чудо голямо,че не е вдигнала скандал и аз не бих го направила!Е да да се правиш на велик във форума "Аз ако бях на твое място,10 мен след това щеше да е уволнена тая..."е лесно,ама на живо....Освен това толкова ли не разбрахте,че тъкмо шефът на кафето е казал на сервитьорката да и иска лична карта,така че идеята Taina{} да се оплаква при него е повече от малоумна....
Иначе по темата,че тинейджърите обикновено ни гледат накриво в заведенията,особено по-луксозните,съм 100% съглсна,че е така....Толкова случаи мога да разкажа,при това се от ебаси лъскавите кафета на пъпа на София... Например в Буда Бар тъпата сервитьорка ни изгони от сепаретата под предлог,че са резервирани,а въобще не бяха...същата пача бавеше поръчките и ни гледаше сякаш сме най-низшите червеи,при все,че и направихме 60лв сметка....А да за капак си прибра 2 лв от рестото....