- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za6to ni unijavat taka...
Кой е по-глупав? Глупакът, или този, който му се връзва?Първоначално написано от fallen
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Уместен въпрос.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Наистина доста наивно си постъпила да си тръгнеш. Отстъпила си пред хора, които не са били в правото си.
ne sam 4ovek koito 6te tragne da vdiga skandal,nito biah v sastoqnie da go napravq,za6toto to4no togava me tresqha edni problemi!
освен че сервитиорката е била яко заблудена
явно и ти си такава ;]
освен ако не си на 12 тогава ти е простено ;]
ne sam zabludena nito sam na 12 taka,4e ne me obijdaite - nito znaete na men kvo mi e bilo nito znaete 6to za 4ovek sam nito ni6to!
А как пишеш само....Първоначално написано от Taina{}
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Оффф ебаси аре стига с тия тъпи мнения,чудо голямо,че не е вдигнала скандал и аз не бих го направила!Е да да се правиш на велик във форума "Аз ако бях на твое място,10 мен след това щеше да е уволнена тая..."е лесно,ама на живо....Освен това толкова ли не разбрахте,че тъкмо шефът на кафето е казал на сервитьорката да и иска лична карта,така че идеята Taina{} да се оплаква при него е повече от малоумна....Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Иначе по темата,че тинейджърите обикновено ни гледат накриво в заведенията,особено по-луксозните,съм 100% съглсна,че е така....Толкова случаи мога да разкажа,при това се от ебаси лъскавите кафета на пъпа на София... Например в Буда Бар тъпата сервитьорка ни изгони от сепаретата под предлог,че са резервирани,а въобще не бяха...същата пача бавеше поръчките и ни гледаше сякаш сме най-низшите червеи,при все,че и направихме 60лв сметка....А да за капак си прибра 2 лв от рестото....![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Айде стига сте обиждали момичето...мисля че има право...защото това е много тъпо...и аз бих се ядосала на нейно място про положение че имам да речем някакви проблеми тва просто ще ме довърши! + това тва е някво квартално кафе...и си е поръчала сок...а не алкохол! и тя не е никаква за да ти иска лична карта...трябва да се представи тя коя е!...не може да е така!
ave as mislq 4e i dvete sas servitorkata ste mn prosti tq 6toto ti iska karta v 6 4asa sledobed a ti 6toto si sa napraila na nqkva pi4kaПървоначално написано от Taina{}
awe mnogo mi e interesno za6to az trqbva da sam prosta v slu4aq????????? are stiga ste pisali gluposti hlapeta takiva estestveno 6te 4e 6te si tragnada niama da padam na neinoto nivo 4e da se zanimavam s glupa4ki!
Пффф ако бех аз,щех да си излея сокчето върху козината и бря. Ходенето на кафета до голяма степен е вредно-цигарен дим и т.н.Много по-здравословно е да си купиш количка и хотдог, да си лепнеш гъзо на някоя пейка или да се качиш на покрива на някой блок,да си хапваш там сладко и да разглеждаш рекламна брошурка на презерватив.Така направихме аз и мойте авери вчера и сме много доволни.
Много се радвам, трябва да има ред в тая държава, ти къде си тръгнала по кафенета като нямаш 18 г., а??![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Първоначално написано от Communist
Ти изби рибата с това си изказване.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
![]()
дано не сте се вързали... хах, яко се ебава човекаПървоначално написано от SeXyTo_f
![]()
бду хахаха![]()
![]()
![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Не виждате ли, че ника му е "Comunist".. какво очаквате?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от exploitedteen
xxaxaaxxaxaxa i ti li si ot varna ??