- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Ще заминаваме за Русия, а тук са всичките ми пр..
hora kvo da pravq ?nai6te v4era mi zaqviha 4e se mestim da jiveem v rusiq maika mi e polu ruskinq i kazaxa 4e ne podleji na obsajdane....mnogo mi e kofti ama mnogo 6toto tuka sa mi si4kite priateli i sega sled lqtoto kato zamina neznam kakvo 6te pravq bez tqh ...a na6ite ne iskat i da 4uqt za ostavane kakvo da napravq kajete mi ne iskam da zamina a te ne me 4uvat ,,,,,,,,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Ще си намериш нови приятели, които вероятно ще ти се сторят много по-свестни от сегашните ти.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
spored men edna promqna nqa da ti povliqe tolkova zle..ne se sdyxvai tolkova a 6to si sigurna/en 4e vashte nqa te razberat?nikoi ne e tolkova zul ................oopitai
pak kasmet !!!!
В Русия хич не е лошо да допълня.Знаеш ли руски? Със сигурност ще си намериш нови приятели там.
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Може би вашите имат основателна причина да се преместите в Русия...Трябва да се опиташ да поддържаш връзка със сегашните си приятели и постепенно ще си намериш нови!Бъди оптимист!![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
аз съм русначе ама съм в тая пуста българия мечтая да се върна в русия а ти си заревал да оставаш тукаспоко там хората са по -интересни
(не искам да обиждам никои)
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Поне ще те направят битов алкохолик там ...![]()
![]()
![]()
Ама пък рускините са арни...
петте наи красиви момичета които познавам са рускини така че![]()
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
da ama hora az kato otida tam teparva she tarsq priateli...a pak tuka si iamm veche utrvardenite frd...nqkak me plashi fakta che pochvam ot nulata..shtoto predi jiveeh v dr grad ot 2 god sam v moq i tva mestene me drazni mn ....shtoto sqko edno novo nachalo sqkash mi otnema po edin jivot (ot starite) i neznam ...prosto e kofti az ne gledam samo ot polojitelnata strana..gledam ot vsichki
спокойно, и аз съм руско момиче:P и имах същия проблем, ама така се заинатих, че накрая майка ми се отказа да спори с мене и реши да ме остави тука при баща ми, а със сестра ми сигурно ще заминат![]()
и аз не мога да си представя да живея там.. може да има повече развлечения.. може да е по-богата страна.. но.. все пак тва са си други хора, с други разбирания, с друг начин на живота и всички, на които толкова държа са си тука.. не мога и да си помисля да не говоря на български..или пиша.. да не отида на кафетата или дискотеката, с които съм си свикнала.. да не мина покрай същите местенца и по същите улички, когато сутрин отивам към училище... може да живея в най-задръстеното градче, но тва си е мойто градче с мойте приятели, с мойте места, с мойте си моменти, с всичко, което обичам... както и с Него.. боже.. да не го видя повече? никога.. ако ще накрай света, ама ще съм до него..
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не се отчайвай. Винаги можеш да си намериш приятели. Приеми го като един вид развлечение, промяна в живота ти. А пък и ако останеш тук, приятелите-добре, ама няма ли да ти е тежко без ваште?
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!