- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Bashta mi mi nqma doverie!
Oooooooo moq ba6ta be6e su6tiq no otkakto my vdignax edin skandal i my pripomnix na kolko sum ve4e nqma problemi s tezi ne6ta!Spokoino i az sum na tvoqta vuzrast!I da ti kaja 4e tatenceto ti blufira i pravi nqkvi jalki opiti za da te nakara da my kaje6 ne6to...ako sly4aino si vur6ila nqkakvi divotii,moq postoqnno mi prave6e nqkvi takiva nomerca
ama az ne my se vruzvax estestveno!
I kogato sledva6tiq put go popita6 dali moje6 da ide6 da spi6 v nqkoq priqtelka my kaji taka:`A sega vednuj i za vinagi mi kaji kakvo tolkova sum pravela ,4e az mai ne moga da se dosetq sama!`Vqrvai mi az moq taka go pre4ypix!Spoko s vremeto 6te zapo4nat da te pyskat kudeto si iska6 i do kolkoto si iska6,az bqx su6tiq lsy4ai kato teb!I az taka sum propyskala mnogo kypon4eta i ala bala
ama se posuvzex!I o6te vednuj ti kazvam spokoino toi prosto e prekaleno revniv i vse o6te ne moje da prieme 4e malkoto my momi4ence e porasnalo!YSPEX...(6te tie nyjen) \
/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!