- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам приятелството ни да прерастне в нещо повече
Запознахме се преди близо два месеца(Той е няколко години по-голям от мен и е от моето даскало.)От тогава почти всяка седмица излизаме ..аз ,той и наши приятели.Само два пъти сме излизали сами.До скоро аз го имах просто за добър приятел ,но преди няколко дни започнах да гледам на него по друг начин и да искам приятелството ни да прерастне в нещо повече..и в това е проблема ,че не знам как да се сближа с него ..как да му покажа ,че искам да бъдем заедно.
![]()
![]()
Мисля,че и той има някакви симпатии към мен.Винаги когато сме били заедно се е държал страхотно.
Помогнете ..Моля ви..Благодаря предварително!
Покажи му го,с държанието си,сладки усмивчици,уж случайни намигвания.Ама си мисля,че не е зле просто да седнете и да си поговорите и да споделиш тази си симпатия към него,а пък щом казваш,че и той май те харесва.това е супер...Действай на време и току виж станало нещо доста хубаво,нали?:P Успех!![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
варианта със сладките усмивчици и намигвания, със "случайно" докосната ръка е доста добър. използвай чара си, момиче си все пак, а той винаги действа безотказно![]()
Да ,но не ръка, а по кръка нещо уж случайно ..веднъж ,когато бяхме само двамата ,но изглежда попрекалих и му напарви впечатление ..при което ми се усмихна и ми каза нещо ..не помня точно какво.Първоначално написано от anito.sl
А да също последния път ,когато ме изпращаше беше се приближил прекалено и каточели искаше да ме целуне ,но аз нещо не бях в настеоние и гледах встрани докато ми говореше![]()
![]()
Е той е направил своя опит,а ти си сгафила тогава,гледай да не се повтаряДействай де закачай се с него,забавлявайте се,и като виждаш,че иска да те целуне или нещо от сорта просто му позволи
![]()
am, qvno i toi ne e bezrazli4en kum teb, t.e. DEISTVAI we detea i kato se zamisli6 nqma6 kfo da gubi6..moje6 samo da spe4eli6, ae uspeh4e
![]()
party like a rock star sleep like a baby
p0 tv0ite dumi .. izglejda che i dvamata imate simpatii edin kym drug.. n0 ak0 si zabludena .. m0jish sam0 da razvalish g0lqm0t0 priqtelstv0 mejdu vas.. n0 0t dr gledna t0chka m0je da stane strah0tna vrazka ..sht0m ste priqteli zn kakv0 0bichate zn kakv0 iskate i t.n... s0ry ak0 sam te razk0lebala pr0st0 kazvam mneniet0 si .. ne trqbva da me slushasshpr0st0 dti davam savet .. ai kysmet
\
/
И тази вечер те сънувах,трупът ти носех на ръце.Убих те, за да те спечеля,макар и със изстинало сърце!