- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- DALI MOJE DA SE RAZBERE PO TAKUV NA4IN?
Здравейте хора! Въпросът ми е дали може заболекърът ми да разбере че пуша докато ми преглежда зъбите! Моля ви се кажете ми защото съм изправена пред голям проблем ако е така!
Дори да е най-големия специалист, пак не би могъл. Защо ? Зъбите на всеки човек са с различен цвят, нюанс на бялото. Ако пушиш зъбите ти ще са малко по-тъмни, но пак не може да те усети, защото няма как да знае какъв е естествения ти цвят. И още нещо - потъмняването заради цигарите е незабележимо почтиАйде не се шашкай и отивай, няма да те фанат вашите
![]()
Хм,а защо ли някои зъболекари могат да разберат![]()
Да, може. Братовчедка ми така я хванаха . хахахха Весело беше.
Зъболекаря пред майка й:
- Знае ли ?
Братовчедка ми:
- Какво да знае?!
Зъболекаря:
- Някой пуши.
Братчедка ми:
- Нееееее, емайла ми е такъв.
Разговора продължи след като излязоха от кабинета.![]()
![]()
![]()
estestveno 4e e vazmojno!1vo 4e moje da oseti po duha,moje da zabeleji potumnqvaneto na zubite i 3to ako duv4e6 duvka i pu6i6 se leput katrani po duvkata i posle kato q duv4e6 i te se lepat po zubite ti i tam kadeto ima6 karies4e ili plomba i stava po-tumno!kofti e!!!
и мен ме хванаха по такьв начин че пуша но маиками беше пред вратата и неразбра нищо вместо маикати или бащати да го чуят от друг човек бих те посьветвьл да им кажеш сам , поне аз така постьпих![]()
Може,ако си отишла при зъболекаря и преди това си пушила а след това не си си измила зъбите или не си си взела дъвка-ще се познае по дъха!Но иначе няма никаква вероятност да познае!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
ми ако например не съм пушила последната седмица преди да отида на зъболекар както ще е в моя случай има ли вероятност да се разбере че пуша![]()
Разбира се, че ще разбере. Ти да не мислиш, че емайла ще ти се изчисти. Просто няма да миришеш толкова.Първоначално написано от Анонимко
abe ti na kolko si godini ?!?!?!?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
абе има ли значение на колко съм, не мисля че годините са от значение в тоя случай
но ако толкова те интересува на 14 съм
Първо за да разбере зъболекаря дали пушиш ти трябва да павкаш здраво от много много години,не се безпокой не може да разбере![]()
може може![]()
ами не ...може но ако пушиш от около 10 години ..или пък ако не гълташ дима ...щото тогава зъбите много пожълтяват и се натрупват някви мно гадни по венците ... незнам не съм особено запозната ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
A be vie normalni li ste be vednaga 6te razbere ot duha nai malkoto i ot zabite edin zabolekar znae kuv e cvetat i ot kvo se e promenil. Pri men moqta zabolekarka bqh si vzel duvka bqh si mil zabite predi tva i pak me useti i vika sega nqma da pu6i6 dokato ne ti se opravi zubu.
aa nz ama az kato hodih na zabolekar i toi me razbra stana egati kupona .......
zabolekarq : ti pu6i6 li
az : ne ti lud li si
maika: ne mu vikai dali e lud ...... a kaji dali pu6i6 ..
ii posle prodalji doma
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Ако си ги потдържаш ТВЪРДО НЕ
ММм мойта зъболекарка веднага разбра че пуша,но не зариди цвета а зариди венците..защото цигарите увреждат главно венците!Ама карай..тя майка вече знаеше че пуша :P
zabolekarq vinagi moje da razbere dali pushish ili ne .. no v pove4eto slu4ai ne kazvat... kogato bqh na zabolekar toi samo mi kaza ti pu6i6 ? i az kazah emi da .. no toi ne kaza na nashte![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Здравейте!Не пуша редовно, само съм си дръпвала 1-2 от на приятели и сега реших да си взема една кутия и след това да приключа.Въпроса ми е, тъй като след 2 месеца и нещо съм на зъболекар дали ще разбере от толкова малко...като и преди ме е питал дали пуша, аз му отговорих не и той каза личи си?!