На 19 години съм,преди 8-ми клас някъде ходех в компанията отивах първи и си тръгвах последен.После влезнах в др. даскало станаха някои неприятни неща в компанията и от тогава 4-5 години излизам само да играя баскетбол и други ежедневни неща.Не съм излизал с приятели от тогава.Не съм имал гадже,не искам да използвам сайтовете за запознанства.Не съм целувал момиче.От училище се прибирам вкъщи ако излезна до магазин най-много или ако имам желание да отида да поиграя баскетбол сам(защото няма друг.)Единствените ми приятели са в интернет (тези с които се виждам по често в нета )Иначе по улиците се срештам с някои стари които вече едвам успявам да позная и все бързат.Няма с кого да излезна да си поприказвам а в нас не ми се стои предпочитам да си обикалям с някой часове отколкото да стоя вкъщи по цял ден ;( .Единственото положително което ми се е случило през годините е че не пуша не взимам наркотици несъм пияница и разни такива.Много гадно е да си сам.От години все мисля да се обадя на един приятел с който си бяхме доста добри приятели преди само че незнам как ще реагира и как ще се впиша в компанията.И ако не ми харесат(ако се е променил много и компанията ми е неприятна)изобщо много ми липста общуване и май е е страх.Ох немога да продължа да пиша че ми се скапва настроението още повече когато се замисля за това.Дайте някакъв съвет че мие много гадно незнам след години като почна работа постоянно без приятели без някой до мен какво ще правя.