- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Стилове тежка музика (На кратко казано - метъл)
mm..
1.emocore
2.hardcore
3.black metal
4.death metal
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
ЕКСплоитед ... дон'т фък уит дъ фрийкс![]()
а на дай_дай_мила_моя ще кажа че 1. е голямо КОРЕ като гледам - новата мода от това лято![]()
На този "стил" в Пловдив му казваме "Господи ще си нарежа ръцете" ... като гледам ... твоите как са?
Депресарската музика е хубаво нещо нали ?
Токио-хотел и т.н.
рофллл \
/ яко яко 13 годишни да ти пеят и да им се кефишшшш йоооо
куул мен куул
ама не съм с предрасъдаци (само съм неграмотен) всеки си слуша това което го кефи
![]()
И опера метъл няма - кажете ми една група в която има истинска опера и я съчетават с метъл
ZA opera su4etana s metal Sepultura- Roots bloody roots
Чети ми у сайт-а ако се имате тука за най-големите ... рофлъъъъъъъПървоначално написано от exploitedteen
![]()
DrEpNi Si NeKoQ PeSeN Na RaMmStEiN dA vIdI6 Ko sE KaZvA HaRd
6tom kazva6
Канибалите лудиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Мен ме кефят обложките...но не и групата :PПървоначално написано от RedChil
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Freaks, Goths, нз си к'во.
Ама вие вЕрно си мислите, че правите нещо значимо като сте сложили 2 гривни, боядисали сте косата и слушате жица. Че чак и клипове си правите. Деца...
Мразя фанатизирани шибаняци, които са приели стила музика, който слушат прекалено НАДЪЛБОКО.
сладък а какво да слушам ?Да поздравявам приятелката си с "еби си майката пача"?! или да слушам как тъпа офца ми пее "ах банана, ох банана - щом го хвана кеф ми стана" или "смууукача" т'ва са тъпи курвенски текстове за по 1500 - 2000 лева (а за 50 лева по-добър ще ти измисля) и са тъпи подобия на "кавър версии" на балкански ритми - супер тъпоооооо ...Първоначално написано от Анонимко
или хаус и да се друсам ... яко нали ? слушам си това което ме кефи!и НЕ МИ ДРЕМЕ кой какво казва за мен или за остатъка от хора които слушат качествена музика ... поне има смисъл в текстовете а не се пее във сяка песен за тъпото болно чукане ... иди виж какви са чалгиите ... силикон, пластични операции и плейбек ... който каквото си го кефи си слуша - мен ме кефи мелодичният метъл и т'ва си е![]()
![]()
Йеее.. Тъпи позиорчета, ако Rammstein са хард то кво ли са Brujeria.. Майкоооо що метъли се навъдихаПървоначално написано от Анонимко
ШАРЕНИЯ ^^
Ама и ти си много готин като знаеш някфи яките групи като Brujeria.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Да не би да нарече Brujeria известниПървоначално написано от Boot
![]()
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Нарекла ли съм ги?! о.О
сладък а какво да слушам ?Да поздравявам приятелката си с "еби си майката пача"?! или да слушам как тъпа офца ми пее "ах банана, ох банана - щом го хвана кеф ми стана" или "смууукача" т'ва са тъпи курвенски текстове за по 1500 - 2000 лева (а за 50 лева по-добър ще ти измисля) и са тъпи подобия на "кавър версии" на балкански ритми - супер тъпоооооо ...Първоначално написано от The PoNy-GoTh
или хаус и да се друсам ... яко нали ? слушам си това което ме кефи!и НЕ МИ ДРЕМЕ кой какво казва за мен или за остатъка от хора които слушат качествена музика ... поне има смисъл в текстовете а не се пее във сяка песен за тъпото болно чукане ... иди виж какви са чалгиите ... силикон, пластични операции и плейбек ... който каквото си го кефи си слуша - мен ме кефи мелодичният метъл и т'ва си е![]()
[/quote]
От чалга не разбирам, така че ще избегна коментара по текстовете и др.
Иначе браво, че си слушаш к'вото си искаш и не ти дреме.
Обаче ме дразни колко се вживявате, вече нЕк'ви клубове си правите, клипове, организации. а-у. Сякаш т'ва е няк'ъв вид спорт.
![]()
Първоначално написано от Boot
Ми според мен брухерия се слуша повече от метълите а не от тъпите позички които виждаме ежедневно навсякъде. :Pнякфи яките групи като Brujeria
ШАРЕНИЯ ^^
Те пък, щото са много "яка" група.Първоначално написано от Boot
Като звучене биват, ако се абстрахираш от смисъла на текстовете, но убежденията им и "театрото" въобще не ме кефят.
Тая дума "позъор" само в тоя форум я виждам, честно.
Явно е нещо мн модерно сред вас.
Друга ми беше мисълта...
Май никога няма да ви писне да се доказвате пред децата колко зли групи слушате.
Мен Брухерия не ме кефят.
абе секи позира...всичко вече е измислено (не още има неща за които никой не се сеща и ползвам)хахахаха ... всеки го оприличават на нещо и туй то - край и точка за позьорите
![]()
Обърках се и го поправих на секундата, но тийнпроблем особено бързо реагира и тряяше да го чакам минута за да го засече и се намери едно ламе да ме цитираПървоначално написано от TheNightRider
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Абе, що не ядете лайна? Така няма да позирате, да сте виждали някой да яде лайна?![]()
искаш да кажеш от линията Бор-Астат,която разделя периодичната система на метали и неметали.Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh