- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо с кори от лимони...?
Ся докато си правих поредната цитронада...и изхвърлих 6 кори от лимони се чудих неможе ли да ми препоръчате нещо за кожата или косата дето се прави с кори от лимони..смсл, да се настъргват и смесвт с бнещо др...нз....всеки ден изхвърлям адски мн кори и направо ме е жал..айде помагайте![]()
![]()
amiiii,az gi qm,mn obi4am apuk sa i polezni(vitamin C),stiga da ne sa gor4ivi \
/
az znam 4e moje da si turka6 rucete s tqh s cel izbelvane. veroqtno su6toto vaji i za liceto, no ne ti go preporu4vam za6toto mn izsu6ava ili pone moqta koja.
moq nevinnost i greh.....
хм...ами лимоните да ама аз съм чувала че корите не са полезни защото по принцип ги пръксат с разни препарати.. я кажете немой ли да гги настържа и после да ги смеся с нещо..уфф и аз нзПървоначално написано от LoCo^GiRL
![]()
kato si gi izmie6 dobre,nqma problem,a za liceto tova namerih:
Лосион
Смесете равни количества лимонов сок и розова вода. Използвайте го за тонизиране на кожата, след като сте я почистили с тоалетно мляко. Домашно приготвеният лосион омекотява и избелва лицето.
Антистресова маска
Нарежете на тънки кръгчета средно голям лимон и ги подредете около очите. След 5-10 минути изплакнете обилно с вода.
Пилинг
Смесете лимонов сок и ситно очукана морска сол. Със сместа търкайте кожата на лицето и шията, а след това ги измийте с хладка вода. Нанесете хидратиращ крем.
tazi e za mazna koja:
Залейте с водка нарязан на дребни парчета лимон и оставете сместа да престои 8-10 дена. Прецедете получената спиртна настойка. Топнете в нея парче марля и я сложете на лицето (като оставите отвори за очите, носа и устата). Нанесете я на почистената кожа. След 15-20 мин. свалете маската и изтъркайте кожата със сух тампон.
tazi e za suha koja:
Сокът от
ох....мерси, исках нещо с КОРИ от лимони но все пак мерси![]()