.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Момичета, а като свършите....

Абе сега сигурно някой ще каже, че съм невеж и т.н. Момчетото като свърши и изхвърля сперма, а Вие като свършите може ли да хвърлите надалече Не става дума при секс, а при самозадоволяване!

Повече от фен
    Ne Nie ne capame kato vas \/

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    az pak ne izhvyrlqm nadalech...nito pri sex nito pri masurbaciq ama moje az da sam neshto defektna xaxa
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

nie ne pluvame..hahha
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Guest
    Стига бе значи щом неможете не е било достатъчно готино или по не незнаете как явно УЧЕТЕ СЕ мухахаха.

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    Цитирай Първоначално написано от Lumidee
    nie ne pluvame..hahha

podkrepqm te =D>

Kaква тема
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Повече от фен
    ami ne po princip momichetata nqmat s kvo tolkova da capat za razlika .... e ne e idealnata chistota no vse pak e neshto
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от yo-ma-nigga
    ami ne po princip momichetata nqmat s kvo tolkova da capat za razlika .... e ne e idealnata chistota no vse pak e neshto
    нали
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

ХаХаХа...поредния тъп въпрос.Е добре де ти виждал ли си някога момиче да свършва така не ми е ясно?Туй трябва да е егати чудовището
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Мега фен
    Колко си невежа, малката! Жените също изгвърлят течност, макар и невинаги. Тази течност се произвежда от жлеза, идентична на простатната жлеза при мъжа, в която плуват сперматозоидите при изхвърлянето им.

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Mnogo rqdko moje da se poluchi taka che da izhuvrq mnogo i to nadaleche ... Inache malko vnimanie v chesa po biologiq vyv 9 klas da rechem shte otgovori na mn vyprosi ... Moje bi

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexkiss
    ХаХаХа...поредния тъп въпрос.Е добре де ти виждал ли си някога момиче да свършва така не ми е ясно?Туй трябва да е егати чудовището
    Разбира се ,че съм виждал - ти ако не си виждал как жена свършва явно не си добър в леглото - жените при свършване отделят някаква течност или нещо такова и зависи колко силен е оргазмът толкова както е лафа "се подмокрят" - ех, че невежи
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

метър трябва да го докарваш.... тва е нормално ( при заголен....)
    Gott wei

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ама това е само попринцип, не винаги
    Цитирай Първоначално написано от ateto
    Mnogo rqdko moje da se poluchi taka che da izhuvrq mnogo i to nadaleche ... Inache malko vnimanie v chesa po biologiq vyv 9 klas da rechem shte otgovori na mn vyprosi ... Moje bi
    Рядко и не съм чувал някой да го е "докарвал". И май се учи в 8-ми клас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си